Къде в Пловдив ??? - 92

• 34 414
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Plovdiv, Bulgaria
На Пещерско е за всичко.
Как само за травми?
Има си хирурзи, има неврология, има детско отделение.

Възможно е, ще се обадя преди да идем освен, да ме насочат. Дано има кой да вдигне.

# 616
Зависи на каква възраст е детето. В Пълмед върнаха 8 годишен с разцепено чело. Нямали детски хирург. В св. Георги на Пещерско, в спешния го регистираха, качихме се,прегледаха го, залепиха го. Пак там в очна клиника, 2 годишен през спешното мина.

# 617
За травма на глава или изобщо за рани счупвания се ходи в спешното на Хирургиите на Пещерско шосе. Там са хирурзи, скенер и др. специалисти. Детско спешно не преглежда такива случаи и ги пренасочва на там. За Пълмед - не мога да кажа мнение.

# 618
Къде сте срещали детски безвреден лак за нокти?

# 619
В Лили има детски лакове.

# 620
В Лили има детски лакове.

Конкретно Лили може ли да посочите?
И дали трябва сертификат за там?

# 621
  • Пловдив
Онзи ден пазарувах от Лили до пешеходния мост от страната на Новотела. Не искат сертификат. Не центъра също не би трябвало да искат. Аз също само в Лили съм виждала детски лакове.

# 622
В Лили на главната видях вчера, не са ми искали сертификат.

# 623
Детски лакове съм взимала от Хиполенд.
Напълно безвредни, измиват се с вода при първото миене на ръцете.

# 624
Здравейте! Понеже ще кандидатствам в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" исках да попитам относно общежитията каква е ситуацията. Разбрах, че има сравнително нови общежития, но е забранено готвенето там, а има малки хладилници във всяка стая. Идеята ми е, може ли да се яде вътре и да внасяш храна и дали само е забранено да имаш каквито и да е уреди за готвене? Баните как са, всяка стая ли има? И дори и да си първокурсник какви са шансовете ти да попаднеш във тях, защото чух, че настанявали също и на общежития от медицинския и аграрния университет, които не били в най-доброто състояние. По колко във стая сте? Много ще съм благодарна, ако някой от първа ръка ми разясни подробно за ситуацията с общежитията!

# 625
  • Пловдив
Разбира се, че можеш да внесеш храна, за какво ще ти е хладилник тогава? Имат бани. Нормално е да не разрешават котлони заради безопасността на всички, но един мултикукър върши прекрасна работа и едва ли някой ще ти прави проблем за него. Има и бюджетни. Дъщеря ми е с такъв.
Общежитията на медицинския университет са ремонтирани, там са по 2 в стая. В тези на аграрния университет има и по 3 в стая. Тази година настаняваха в ремонтирани стаи.
Най - мизерни са стаите в УХТ.
Класирането е по успех и по доход на семейството. На сайта си е добре описано.

# 626
Някой може ли да ми каже къде мога да поръчам такива домашни сладки като от едно време - фунийки с крем, прасковки....?

# 627
  • Пловдив
В Хиполенд искат сертификат /пиша го във връзка с детския лак/.

# 628
  • Пловдив
Фунийки с крем видях тук - https://www.facebook.com/emilysbakery.bg
Вторият пост е за тях.
Намира се в близост до парк Рибница в Кършиака. Аз не съм ходила до ателието, но отдавна следя дамата и прави страхотни неща.

# 629
Flowers Hibiscus
Фунийки с крем видях тук - https://www.facebook.com/emilysbakery.bg
Вторият пост е за тях.
Намира се в близост до парк Рибница в Кършиака. Аз не съм ходила до ателието, но отдавна следя дамата и прави страхотни неща.
Ооо, благодаря много! Поръчвали сме тортти и погачи при нея, и наистина са много вкусни и красиви - топ!  Не знаех, че предлага и такива сладки, пропуснала съм... Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт