💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 084
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 825
  • Испания
Кога червените напълниха толкова много, като никаква вода не стига докрая!
Мани може да си е изцедила миглите.

Права си.

# 826
Семира е много зле. Туджаров много се измъчи милия.
Много ми е мъчно за Морунов. Искам да стигне далеч.

# 827
Бойците бойкотират Морунов, а Приключенците толкова си могат.

# 828
  • До сърцето...
Днес и утре Неделчо не трябва да излиза на улицата, уф, утре и вдруги ден де.

# 829
Баш МанитУ да коментира защо Морунов се е възползвал от парите е върховна наглост. Глупава оФца!

# 830
Неделчо ми прилича на онези смачкани и комплексирани човечета, които само искат на другите да им е зле.. "като взе паричките ще плуваш"

# 831
  • София
Току-що засякох - Димо броеше бързо, кулата на жълтите падна на четвъртата секунда. Да им имам правилата, да им имам прилагането им.

# 832
Официално се отказвам от добрите думи, които съм казала за Неделчо. Няма такова дребно, жалко поведение.
Това го обрисува най-много … отмъстителен човек !!
А и отделно като знаем какви са предимствата в играта - кой знае дали това щеше да им помогне изобщо.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 22:21 от rady_plovdiv

# 833
Бих искала да мога да кажа нещо много лошо за този саботьор. Приемете, че съм го казала.нещастник! А Морунов- огромна издръжливост! Браво!

# 834
  • Germany
И какво казвате, този сезон  най-силен ви се струвал каста😆 Баси трагедията, едно състезание не могат да направят.

# 835
Няма как Шампионите да знаят какво става при Бойците. Те гледат от собствената си камбанария. Сигурна съм, че повечето от тях сега са на противното мнение. Няма по-долен от Неделчо и по-нагла от Мани. Браво на Морунов, че взе парите и гласовете, както и за това, че издържа на всички атаки от онези двамата днес. Той определено заслужава  да стигне до финалните игри в общото племе.
Шампионите ми стават все по-симпатични, а Приключенците обратно - все по-неприятни. Една Милена остана свястна там.

# 836
  • София
Красима подпираше платформата, какви са тези правила в движение и защо никой не следи за нещо толкова важно?
Приключенците трагедия, най-вече заради Семира. Ако са последни, което е почти сигурно да номинират задължително иранката, за нищо не става.

# 837
А пък приключенците да завършат дори и след отбора, който се самосаботира.. нямам думи

# 838
Удавницата Мани, която само тегли племето назад, си купи имунитет за две седмици, а смеят да съдят Морунов. Човекът нямаше да го направи ако бяха нормално племе, но те са толкова разединени, че си делиха картофите, хора, картофи брояха 😁 Мани като е такъв отборен играч и алтруист да се беше жертвала доброволно и да беше отпаднала.
Яд ме е, че такъв стойностен и комплексен играч като Морунов е в този отбор.
А, жълтите да имаха една Мани и те и да ги видим как биха коментирали тогава чуждите избори.
Иначе за мен първи сезон си остава най-силен като каст.

# 839
  • Варна/Лондон
Еми много ме ядоса тоя бобър Неделчо. 😡

Общи условия

Активация на акаунт