💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 038
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Испания
Така се играе играта, мхм.
Беше удоволствие за гледане този съвет, безпогрешно изигран от всички.

Без Милена. На нея ѝ казаха, че трябва да номинира не този, който я е номинира. Ама никой не я номинира и тя се оплете.

# 1 066
Тоя пък Стратимир за много силен ли се има. И от него не съм видяла нещо уау.

# 1 067
Ох Стратимире, да беше по-умен. Сакън някой да не ти номинира възлюбената Поли.

# 1 068
Някой назад сподели снимки с разни накити от Симеон, Рабухчиев носеше подобен преди няколко минути докато коментираше разправата между Стратимир и Семира. Същата гиричка ми се видя. Едва ли има особено значение, но все пак да си кажа.

# 1 069
Така се играе играта, мхм.
Беше удоволствие за гледане този съвет, безпогрешно изигран от всички.
Без Милена. На нея ѝ казаха, че трябва да номинира не този, който я е номинира. Ама никой не я номинира и тя се оплете.
И на първия съвет Милена гласува за Рабухчиев, сега отново стреля в него.
Милена е интересен свободен електрон в това племе. Ако загубят член на племето тази седмица нейния глас става изключително важен.

# 1 070
  • София
Единствено ме е яд, че посредствен играч и мрънкач с претенции като Семира отново се измъкна, но тя извади късмет в битката между двете коалиции. Искам и Туджаров и Поли да се спасят. На този етап от играта има други хора, които да заслужават да отпаднат преди тях. Искам боец да напусне. Соня или Мартин.

# 1 071
  • Испания
Някой назад сподели снимки с разни накити от Симеон, Рабухчиев носеше подобен преди няколко минути докато коментираше разправата между Стратимир и Семира. Същата гиричка ми се видя. Едва ли има особено значение, но все пак да си кажа.

Аз публикувах снимките. Сега върнах назад, но не видях Рабухчиев да носи подобен накит. Не видях кадър, който да го дава отблизо.

# 1 072
Лелееее .. представяте ли си Симеон и Мартин на плажа на отшелника ... Сигурно за заснeмането на 2мин разговор ще отиде 2 часа реално време Simple Smile

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 02:09 от Bengun

# 1 073
  • София
Калища ; кЪцат
Красимира кърти.
Субтитри моля!

# 1 074
  • Испания

И на първия съвет Милена гласува за Рабухчиев, сега отново стреля в него.
Милена е интересен свободен електрон в това племе. Ако загубят член на племето тази седмица нейния глас става изключително важен.

Няма значение за кого е гласувала тогава. Сега беше безполезен глас. Ако имаше малко акъл, нямаше да го направи.

# 1 075
Красима няма огледало .. тц тц тц .. драма

# 1 076
Ооо не мисля че СОня ще я напуснат скоро. Прекалено голям дразнител е да напусне от сега. КОй знае какви подлости са ѝ намислили, да може да я намразим още повече. Така както Неделчо решиха да ни го набутат в такава светлина в очите.

# 1 077
  • София
Мале, брутална била работата... Егати лигльовците.
А Приключенците започнаха и те.
Не че съм кой знае какъв капацитет, но отношенията във всички племена са абсолютно точно отражение на действителността сега. Неспособност за живот в общество, неспазване на каквито и да е правила за живот в същото това общество, неспособност да приемеш нещо, което не ти харесва - в смисъл някаква критика, неспособност да гледаш реално на нещата и най-вече тотална неспособност да прецениш собствените си възможности. И все някой друг е виновен. Навсякъде има по няколко такива, които и за чеп за зеле не стават, но като пиявици се залепват за другите и хич не ги е срам дори да се изтъкват и да приемат овации за свършената работа. Въпреки, че нищо не правят.
За Братоев не съм и предполагала, че е такъв плужек. Все си мислех, че спортистите са друг вид хора, научени на ред и дисциплина. Той разби всичките ми представи.

# 1 078
  • Испания
Малииииииииииии, каква реч дръпна Симеон!

Нали го критикувахме, че не прави нищо!

Направо се задъхвам, докато го слушам как се мъчи да говори.

# 1 079
Не е прочел много книжки Симеон определено.
Много му е трудно да си формулира мислите.

Общи условия

Активация на акаунт