💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 4 (19.09.-26.09.2021)

• 81 092
  • 1 774
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Варна/Лондон
Aлен Делон Морунов ли е?
Някой от всичкото това писане, разбрал, че даваме рамо на Морунов заради сините очи, не защото има други качества.

# 1 141
За мен началото на драмата дойде след изказването на Стоян, че няма да гласува против Морунов и Соня.
За мен големия интригант в племето е Соня, Неделчо също започна да интригантства като първична защитна реакция на думите на Стоян.
Но огъня се подържа от Соня. Преди седмица и нещо бях написал, че с Мани в отбора нямат бъдеще и че със Соня на масата няма да имат мир.

# 1 142
EdelV и аз виждам Валентин като сивият кардинал.

# 1 143
  • Варна
Братоев пак не му нацелиха играта. И тази не е неговата! Мани пази сили за финалната битка. До тогава все ще избута с имунитет и крампи, поне се разбра, че кръста и не е от извадените органи. Симеон след като ударил 2 ракии с Бялото Мите, отиде да опита за сефте в живота си раци и сподели с нас вкусовите си усещания.
Дано довечера пак отвържат кучето, че кокошките при цикламените станаха много!

# 1 144
  • София
Уф, разбирам защо Поли дразни толкова много. Превзема се много, иска да е център на внимание, мяука и чупи мигли, ама аз си я харесвам и визуално и като играч и според мен ще е загуба да отпадне толкова рано. Тя е сред най-добре подготвените жени през този сезон. Стратег като Туджаров също ще е загуба да отпадне на този етап. Искам да го видя какви паяжини ще изплете в едно обединено племе. В този ред на мисли и една Соня ще е полезна. И тя показа достойнства в някои игри и е опасен противник, може да направи интересна игра зад кулисите.
За мен има един излишен играч, който или отсъства от пейзажа и не го дават, защото няма какво да каже и не говори и отделно е много слаб в игрите, изобщо разочарованието на сезона дотук. Да, за войника говоря. Така че моята прогноза за утре е той и Соня на битка и един от двамата ще отпадне, като залагам на ''гордостта'' на българската армия.

# 1 145
Единственото неизвестно тази вечер беше дали Братоев или Мани ще падне първа. Залагах изцяло на Мани въпреки 120те кила на Братоев и 50 ти номер крак, но не би.
Дали са решили да разпадат племето на бойците, то реално ако някой от тях отпадне сега, другата седмица ще е на ред Мани и ще станат само 4ма…

# 1 146
  • София
Винаги могат да им дадат играч от другите племена, няма да е сефте.

# 1 147
Не знам, ама аз искам другата седмица да гледал дуел Братоев-Мани. Да видим чия игра ще нацели продукцията.

# 1 148
Хубав епизод, който ще се запомни с най-добрия и стратегически съвет от началото на предаването в България.

Мен също ми се иска Мартин да отплува към острова на отшелника, но здравата логика казва, че ще е Приключенец и най-вероятно Паулина. Но ще изчакам да видя гласуването на Бойците и каква е играта за спасение от елиминация преди да гласувам в новата анкета.

# 1 149
  • София
Защо да е приключенец и Поли?
Защото е рано за племе с 5 човека ли?

# 1 150
Не знам, ама аз искам другата седмица да гледал дуел Братоев-Мани. Да видим чия игра ще нацели продукцията.
Братоев кога се е състезавал активно, преди 20 години може би? Абсолютен тюфлек, никакъв спортен хъс и издръжливост няма в него. Да го сложат да води новините, че и без това не млъква.

# 1 151
Хубаво, нека е интригантка Соня, whatever, ама поне Морунов им каза да го номинират и ако е силен играч, ще остане. Пък Неделчо примира от страх и се пеняви, и само се чуди каква коалиция да завърти, че да не ходи на елиминация.

# 1 152
Симеон, разчупвайки рака: "Да видим на какво има вкус".

На рак бе, умнико, на рак!
Някои нали казват, че разни гадинки имали вкус на пилешко. Може това да е имал предвид, но като цяло говори разни неща колкото да каже нещо.

На мен лично рекламите са ми по-интересни от кадрите от плажа на отшелника.

# 1 153
Понеже не съм гледала точно тези епизоди, Неделчо наистина ли е говорил зад гърба на Мани?

# 1 154
Защо да е приключенец и Поли?
Защото е рано за племе с 5 човека ли?
С четири и Мани на амбразурата следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт