🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 3 (20.09 - 26.09) 🐄

• 32 984
  • 714
  •   1
Отговори
# 375
  • Другата България
Какво мислите за поведението на Живка?

# 376
Ивайло няма три брака. Просто има деца от две различни жени, а е е женен за трета.

# 377
Е, то няма значение дали са подписвали, въпросът е, че е имал 3 сериозни връзки.

Аз го гледам малко с едно око и още не мога да им запомня имената, дано не объркам някое Bowtie

Засега най-симпатична ми е Живка, но на този етап все още везните са в голяма степен от визуални възприятия, не толкова от действия.

За битката м/у Деси и Теди - и двете не ги харесвам, но предпочитам да остане Теди. Деси нищо не прави, само се оправдава. Но пък след снощните приказки на Чавдар за жените и още няколко изказвания на мъже, които не запомних, вече започвам да си мисля, че наистина има някаква атмосфера вътре за поставяне на жените на едно стъпало надолу.
Накратко тази година Фермата е под мотото "Боса и бременна пред печката." и "Долу еманципацията", т.е. жените не са хора, те не трябва да имат права. Разочарована съм.

П.П. Искам Чавдар да отпадне, победен в битка от жена Trollface

# 378
Гледам сега повторението от снощи! Ми тя Деси си мисли, че може да манипулира мъжете, защото е накарала Виктор да носи мешката. Това, че беше негова грешка - беше, ама това не я прави манипулаторка. Опита и със Стефан, и с Любо, но последния добре я отряза. Но Деси се има за фатална жена, това ми е извода.

# 379
Може да е имал и осем сериозни връзки. Това няма значение. Конфликт има основно с Деси и Ваня. С Ралица е различно, защото тя не включва говорилнята като Ваня и бързо приключват.
Относно еманципацията, аз мисля, че някои се еманципират основно в посока права, задълженията обаче са друго нещо. Крайностите не са добре за никого.

# 380
  • Другата България
Не се сърди, човече,
Защо интелигентна жена като теб позволява на манипулатор като Деси да ѝ внушава именно това, което мислиш, че е "мотото" на сезона? Няма нещо конкретно, което да навежда на тази мисъл, освен именно приказките и монолозите на Деси. Кой готви - Цоньо. Кой меси - Чавдар. От жените Ралица и Живка видях около печката, но това е защото са най-възрастни, дори Сийка се скатава от домакинска работа. И го казвам не защото жените са длъжни да готвят, а защото останалите дейности са по-скоро силови, и една жена освен, че може да пречи, е възможно и да се нарани.
А и към кого е негативното отношение на мъжете - към Деси, единствено. И на жените също. Дали да не се замислим в такъв случай защо е така?
Никой, наистина никой досега от мъжкото съсловие не е казал, че жените не трябва да имат права. Това Деси така умело го вмъкна, надъхана от Ванчето, същото Ванче, което после се покри тактично. Не мисля, че някой от мъжете там, освен Чавдар наистина /но досега не го е заявил публично/, има такива въжделения.
За сметка на това чичА ти Митко от миналия сезон какъв беше? Същия. А Калоян? Млад човек, а директно си казваше, че жената едва ли не трябва да е роб и да слугува, дори даде баща си за пример.
Във всеки сезон има по някой такъв, пропагандиращ основно за патрирахат. Тук засега това е....Деси. Blush

# 381
  • София
За съжаление имам шестото чувство, че Деси ще остане. Злобата и ще надделее над добротата на Теди. Теодора няма вид на боец и на човек, който ще се раздаде на макс на Арената, а и е прекалено емоционална. А и за предаването и сценария много по-полезно би било Деси да остане. Ако Деси отпадне съм почти сигурен, че ще намерят врътка и начин да я върнат на по-късен етап или поне да и дадат втори шанс. Но ще стискам яко палци за Теодора. А иначе не я виждате много, защото яко бачка. Рядко работлива жена е Теодора.

За Живка имам добро мнение за момента. Правилно играе играта и то с директна игра, право куме в очите, без да се прикрива, но и по начин по който да не засегне някой или да настрои групата срещу себе си. Единственото изключение е Георги. Много добре усеща нещата и това че тя и другата лисана, Сийчето са в лагера на Деси за конкретния дуел още повече засилват усещането ми за изненадваща и драматична победа за Деси.

# 382
Накратко тази година Фермата е под мотото "Боса и бременна пред печката." и "Долу еманципацията", т.е. жените не са хора, те не трябва да имат права. Разочарована съм.

П.П. Искам Чавдар да отпадне, победен в битка от жена Trollface
Значи не гледаш и с цяло едно око, ами с четвърт... Няма такова нещо! И за Чавдар си в грешка. Но още сме в началото, на много хора им трябва повече време, за да проумеят другите.

# 383
  • София
Гледайте неизлъчваните кадри, по-интересни са от половината епизод снощи.
Там и самият Чавдар каза какви жени харесва и говореше за това, че не харесва еманципацията.
От това което чух обаче, ами то 90% от изказалите се мислят като него... А спор не стана, жените просто си мълчаха (Деси гък не издаде), а Ваня само кимаше все едно е съгласна с всяка една дума. Интересно...

# 384
Мариян е селски тарикат! Той е от наглеците, които се правят на божи кравички с думи, но в душата си е подлец, според мен. Чавдар го е разгадал напълно! Мариян каза, че мисли, че като е признал "най-голямото" си прегрешение, съфермерите му го заобичали повече, вместо да го намразят. Отново демагогия, ама някак проста, евтина и прозрачна.
Анастасия е елементарен човек.

# 385
Относно еманципацията, аз мисля, че някои се еманципират основно в посока права, задълженията обаче са друго нещо. Крайностите не са добре за никого.
Така е, но той се дразни от еманципацията, свързана с това, че жените раждат по 1-2 деца и участват активно в доходите на семейството. Той иска да раждат по 5 деца, а мъжът само да работи. Поне това е визитката му. Снощи също - ще ни покаже къде ни е мястото, защото "мъжете сме способни това да го направим". А Ваня кима, кима, одобрително. Ами, какво да кажа...

Докато пиша Diavolo вече го е написал.

Мисълта ми е, че не всичко се излъчва в предаванията и е напълно възможно атмосферата вътре да е такава, затова Деси да се държи така. При всички положения, подходът ѝ е грешен и настройва всички с/у себе си или пък всички наистина мислят така. Ако беше работлива и не се оплакваше от най-малката трудност, тогава щеше да има друг ефект.

# 386
Започвам с избраниците на Деси, хмм, дали Цвети няма да е новата Ваня. Те я подценяват, тя ги побеждава!
Краси е с отшумяла травма.
Теодора е много емоционална, каза, че Фермата ѝ е мечта от години. Най-накрая е избрана и ще е жалко да отпадне на ранен етап (първите ги връщат, а и жените този сезон са по-малко) за сметка на някой влязъл в грешния формат да си мачка имплантите. И на колко години е била Деси като си е купила компютър? Smile
Видях Мартина! Тази жена явно си върши работата и засега не е "интересна" на камерата.
Чавдар ме изуми колко интуитивно отново е усетил Мариян и фалшивото му покаяние. А аз така се надявах двамата Мариян и Деса да мятат мешките на гръб и през вратата.

Diavolo, аз ги гледах, ако от Чавдар се очакваше, Виктор ме разочарова, да не кажа развесели.Simple Smile

# 387
Значи не гледаш и с цяло едно око, ами с четвърт... Няма такова нещо! И за Чавдар си в грешка. Но още сме в началото, на много хора им трябва повече време, за да проумеят другите.
Конкретно него го следя внимателно. Дори преди да си напиша поста изгледах няколко пъти визитката и изказванията му в епизода. Ясно си изрази позицията, натам каквото и да направи, ще е за да печели симаптии и да остане по-дълго в играта.

# 388
Ще видим. Simple Smile

# 389
Теди плаче често, защото е по- емоционална явно. Аз съм същата. Онази вечер плаках, докато четях на сина ми "...вечер настане, месец изгрее", например; чуя ли химна- също реввам. Не го правя нарочно, самата аз се дразня на тези сълзи, ама те не питат- текват просто.
Симпатична ми е Теди и се надявам тя да остане. А онова отвратително недоразумение- да си заминава за Америката, да ходи да си купи нов лаптоп!

Общи условия

Активация на акаунт