Седмокласници 2021/2022

• 36 709
  • 786
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Да оздравяват болните бързо и без последици. Аз съм с трета игла, както и целия ми екип, но като гледам ситуацията няма да ни подмине.

# 646
Rouzi, PureLove, бързо и безпроблемно възстановяване.

Аз си казах че те не мислят за хората да са добре, предварително са си решили да направят геноцид, на тях им дреме как да усвоят едни парички които да си ги сложат в сметчицата в банката, само ми е интересно, ако тях ги застигне това, и вземат че умрат ( на никого не го пожелавам, поне не и без време ), как ще идат после да си ги харчат.
Слагам в скрит, че стана дълго.
Скрит текст:
Вчера като излезнахме, видях една позната, заприказвахме се, сподели как една учителка от едната детска градина в града се ваксинирала с първата, след това се появил проблем с очите, помислила че ще и мине, като дошло време за втората доза, пак отишла, и след това , незнам след какъв период от време е станало, но сега вече ослепяла, жената няма други заболявания. Тази същата позната, ми аза че голямото и дете е болно от няколко седмици, почнали да го лекуват, да но получило алергичен шок от нурофен - а, като дошло време за преглед, го закарала при лл, той пък да вземе да и каже - ако искаш да ви приемем в болницата, ще лежи в детско отделение, ще бъдете заедно, а да го пишем че е с ковид и че е в ковидното отделение, тя като побесняла, като му се развикала, и накрая го питала, ако ми дадеш 2500 ще си помисля, ( демек - и да ми ги дадеш пак няма да се
съглася ), и ония ми ти доктор млъкнал. Та дотук и със статистиката, вече да се чудиш кое е вярно и кое не.
От вчера имаме още първокласна паралелка която минала онлайн, в школо, вайбър, майбър никъде нищо,
тъмна Индия.

Относно училището, ми какво да кажа, детето вчера каза - мамо з повече няма да се обаждам, няма да пиша, и ако можеше нямаше и в часовете при тая да влизам, нищо не успях да запиша и разбера, много е зле тая ( става въпрос за заместничката на нашата класна - ленивеца ), диктувала им плана, обаче като почнала да го диктува, не казвала цялото изречение, правила някакви паузи от около 10 - на секунди, не повтаряла това което казва, и така целия клас почти нищо не е успял да направи. Преди да почнат да пишат плана пък, написала на дъската единият елемент, задала въпроса какво е това, всички мълчали, само щерката се обадила и казала че е хлор, тая не я е чула и казала - хайде де, никой ли няма да каже, не го ли научихте, щерката пак се обадила, този път по - високо, тая пак не я е чула, и дъртачката пак ги подканила, тогава се обадило едно момче, а тя този път казала - няма такъв елемент хвор, то и казало че е казало хлор, а тая почнала да спори с него, ( децата са били с маски ).
А това  дете за което бях споменала че я харесвало, точно от вчера се върна на училище, аз пък писах на майка му, казвам и какво е станало, а тя - и моят нищо не е успял да направи при нея, вече не я харесва, тогава и припомних преди дни какво и казах ( то по коридорите може всеки да ти харесва, но в действия надали ще е
така ), после само ме попита за ленивеца кога щяла да се връща. Та дотук с доброто преподаване, така само от един уч. час, майката и синът и разбраха, че е по - добре ленивеца да им е, отколкото някаква си глуха пенсия.
Вчера ми носи двата теста по Мат. ( от входното, и от този който правиха в петък ), и по Муз., пак го правиха в петък, покачила с една единица оценките, по Муз. им го диктувала, имаме деца на които сто пъти трябва да им се повтаря, затова уч - ката почнала да им пише и на дъската, та тук се е представила добре, най - вече пък като се има напредвид че май само час или два са го взимали този материал. По Мат. им казала че ако някой иска да си повиши оценката с една единица, освен домашната до 8 зад. включително, без третите примери, може да реши и 12 и 13 зад., те са цветени в червено, нали се смятат за по - труднички, та мойто диване реши че ще ги реши, не толкова за оценката, колкото за да се упражни, а аз я накарах и др. примери да ги реши, то така или иначе са само по три, където два, там и три, и тя взе че се съгласи, и тях ги направи.

Последна редакция: вт, 19 окт 2021, 15:06 от Тони ♒🍀

# 647
  • Русе
Преди малко се появи анкета в нашето Школо. Само един въпрос - съгласни ли сме да ни тестват децата и какъв да е по-точно тестът. Гласувах с "да". Предолагам че ще съм единствената гласувала така.

# 648
  • София
При нас няма такава анкета. Сигурно няма и да има. Докато ни я изпратят, ще ги пуснат всички ДО.

# 649
  • Русе
При нас няма такава анкета. Сигурно няма и да има. Докато ни я изпратят, ще ги пуснат всички ДО.

Не вярвам да има ДО докато е министър Кацаров.

# 650
Мили набори ,родители който сте болни бързо се оправяйте.

# 651
  • София
В училище имаме родител -лекар, който е доста “навътре” в решенията на ЗМ. Днес спомена, че до 10 дни обсъждат или пълно преминаване на ДО или ротационно обучение. На мен 10 дни ми се виждат твърде много на фона на ситуацията.

# 652
Ние имахме анкета в Школо. Днес получих писмо с резултатите досега. Не помня обаче какъв беше срокът за попълване. Та, попълнили 220 родители (учениците са 1200+), от тях 77% са против. В нашето училище тестове е ясно, че няма да видим.

# 653
Ние имахме анкета в Школо. Днес получих писмо с резултатите досега. Не помня обаче какъв беше срокът за попълване. Та, попълнили 220 родители (учениците са 1200+), от тях 77% са против. В нашето училище тестове е ясно, че няма да видим.
Не мога да повярвам.... на миналото такова питане останах доста учудена, че и мои близки приятелки отказват... сега като се вижда какво е положението бях убедена, че ще има промяна в нагласите.... явно бъркам... в училището на дъщеря ми не ни питат, в училището на сина попълваме декларация , която не съм видяла още, но е със срок 22.10...

# 654
  • София
Ston, анкетата е мини модел на нагласите към тестване и ваксиниране в цялата ни държавица.
Не съм изненадана. Ще видите, че скоро тестване няма да има в нито едно училище. В Германия тестването е задължително веднъж или два пъти седмично, а тук профани с промити от фейсбук-пропаганди мозъци, решават кое е добре за здравето и безопасността на децата ни.
(Новата мода е, че с клечката в носа заразяват здравите хора с незнайни вируси и нелечими болести)

# 655
  • Сф
Това е много подходящо.

# 656
Още не съм чула сигурно всички клюки, но това което успя досега да ми разкаже е, че по Гео. Г- на казал на едното момче да си отвори учебника на еди коя си стр., той му отговаря че е на нея, Г - на пък казва не си, отишъл до него, погледанал и казал - ааа, добре на нея си отворил, извинявай,после казал на мойто диване да прочете 3 точка, тъкмо да почне и и казал - не Н..., не тази, другата която е под схемата, тя казала че това там е 2 точка, а той - как
2 -ра, поглежда в учебника и казва - ааа, да, 2 - ра е, извинявай, хайде прочети я сега, почва тя да чете, обаче децата почват да се смеят, съответно и на нея и е смешно и се подхилква, та дококолко е успяла незнам, то май изобщо не е могла. Днес пак не са били доволни децата от пенсията, незнам как ще я избутаме, докато се върне класната ще видят голям зор, дано тази седмица да им е последно с нея.
Другата новина е пък чеее, една от съученичките чула в разговор между две други, как едната казва на другата, че била питала едното от момчетата колко му бил голям, а тва като казало на мойта и още две, хукнали след тези двете, та право във WC, тази дето е питала за размера, се навряла в едната тоал. и взела да плаче, като им казвала да се махнат. Та на мойта на бъзик я питам, е бивали така, поне да бяхте разбрали с подробности, дали в покой или когато е будно я е интересувало. Незнам при вас как стоят нещата, но с моята сме разговаряли по тези въпроси, не искам утрешният ден да се чуди кое какво е, а и мин. год. уж имаха подобни уроци към края на учебника. Като цяло, щерката грам не се интересува и вълнува от такива неща, докато някои нейни съученици са, оле мале, само туй им в главите.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 00:59 от Тони ♒🍀

# 657
  • Русе

Не, че съм пророк и не, че беше трудно да се предвиди, ама ето какво измисли гусин министъра.

„По отношение на училищата - във всички общини, където 14-дневната заболеваемост е над 750 на 100 000 души, ще бъдат преустановени присъствените учебни занимания. Ситуацията ще се разглежда по общини, а не по области. Целта ни е максимално да се продължи присъственият процес”. Това заяви здравният министър Стойчо Кацаров.

# 658
  • София
Колди, дано да не съм права, но с тези темпове мисля, че съвсем скоро ще “преизпълним плана”.

# 659
  • София, в момента в любимото ми село Железница
За съжаление и аз мисля така. Преди малко ми се обади голямата с 2-ма болни съученици и по нейни думи няколко много кашлящи, но присъстващи в часовете.

Общи условия

Активация на акаунт