Смешки от форума 37

• 70 615
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Губят ми се кефа и файдата от иронията като се налага да подсказвам с кавички, главни букви, удебелявания и челни стойки.
Подкрепям. Освен това тук имаме двойна грешка (и двете имена са написани изчекнато), която вече предполага, че написаното е с цел, а не случаен пропуск или незнание.

# 571
  • Пловдив
Аз само тихичко да кажа, че моя син НАИСТИНА се казва Иван-Асен.

# 572
  • Сф
Аз само тихичко да кажа, че моя син НАИСТИНА се казва Иван-Асен.
Разбрахме. Simple Smile Супер е името.Чакай сега и аз да се обясня. Да, в бг имена на български царе, супер! Ама Гошо да си кръсти детето Марк Антоний ( Гошов) ми е смешно . Тоя Марк Антоний на Лопес откъде е? Латино? Точно затова ми стана смешно и казах че ще е интересно да е Иван Асен 😂
Ся, щом ще  сме  оригинални, може и по!

# 573
  • София
Като майка на момче с име с тире, марак и не Иван-Асен, да ви кажа, че не обмислих навреме как точно ще е бащиното име на детето му. Още нямам решение.

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 17:41 от Sharky*

# 574
  • Другата България
Айде, пак да обяснявам на някой какво е ирония. Нали нарочно така съм го написала.
Излишно е да се опрадвадам, че не съм неграмотна, ама понеже много хора са ти харесали коментара - ако не те мързи погледни на предишната страница, мнение #544. Мерси.
Ама аз и не искам да ми обясняваш каквото и да било, още по-малко да се оправдаваш, реагирах само защото написано така не можах да си представя някой да нарече по този начин детето си, това вече съвсем звучи прекалено.

# 575
  • Пловдив
Като майка на момче с име с тире, марак и не Иван-Асен, да ви кажа, че не обмислих навреме как точно ще е бащиното име на детето му. Още нямам решение.
Е, аз съм обмислила. Значи внукът ще е Иванасенов, внучката ще е Иванасенова.

Я колко с фамилии Хаджигенови, Хаджииванови има в бг, по техен пример. Сложносъставно име.

Вижте, аз не се обиждам. Името е доволно странно. Наясно съм.

# 576
  • София
Точно странно не е. Не е разпространено просто Simple Smile

# 577
Янтра,името е супер! От тримата само един ли е с две имена?
Срещала съм Лучия-Валерия и Давид Цветогоров,та Юли Сизър Исус,въобще вече няма да ме учуди.

# 578
  • Пловдив
Янтра,името е супер! От тримата само един ли е с две имена?
Само един, няма да се повтарям я.

# 579
Тя потретила,нямало да се повтаря.Laughing

# 580
  • Пловдив
Но! имената не повтарям.

Сещате ли се за тоя бг футболист и трите му деца са кръстени на него? Георги, Георг и Жорж май бяха?

# 581
Да
С имах съседи, децата им бяха Иван и Иванка
Всъщност във форума имаше супер тема имената,скоро не съм попадала на нея

# 582
Аз писах и в темата за компроматите- на Джордж Форман и петте му сина се казват Джордж Форман Джуниър, а една от дъщерите му се казва Джорджета. Simple Smile

# 583
А номерират ли ги?

# 584
  • Далечният изток
Аз имам познати брат и сестра Емилия и Емил. Тя държала братчето да е кръстено на нея...

Общи условия

Активация на акаунт