💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 829
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Тази смотла Соня може ли веднъж да не спомене Неделчо? Голям хейт, голямо нещо. Ужасна е.
Специално в тази игра как се представи зле той? Тя просто иска да убеди всички, че предсавянето му е на едно ниво с това на Мани.

# 286
Паулина: "Аз не мога да повярвам какво се случва". Подмазвачката на класа.
Правилата са си правила Смайли. Едва ли на някой от другите две племена му е приятно.
Ясно ми е, че никак не я харесваш, особено след битката с Мартин. Но в случая не си права според мен.

# 287
Интересно кой е донесъл хранатс, но повече как са се докопали до цял чувал. Преди това бяха в стопанството, нямаха чак толкова че да вземар

# 288
Алекс е според мен, който отива директно на елиминации.

# 289
  • София
Някой нарочно е подхвърлил чувала, знаят, че са гладни и ще се изкушат да го вземат. И какво от това. Аре бегайте от тук.
Тия смехории да ги разправят на наивниците.

# 290
Само Александър може да го измисли това с кражбата на храна. Grinning Малко съм разочарована, очаквах нещо по-интересно.

# 291
  • Испания
Още първия сезон разкрих защо Тупарев е взел този формат. На 1/3 - никаква храна, другата трета - стопанинът да ги храни и само за третата трета - нЕкоя и друга майонеза. Както каза Алекс, храна на корем е имало само първата вечер, когато отидоха в резиденцията. После - майонеза и лютеница.

# 292
  • London
Аз лично съм против ядене под сурдинка. Така че който си е позволил да заминава на пангара.....

# 293
  • Варна/Лондон
Ох, то за храна било, че това дето ги държеше Ралица, на тест за бременност ми заприлича. Викам, аха, прашки те в задника все пак са си изиграли ролята за някой '' изгладнял'' шампион.

# 294
Включих само за битката да се посмея - първо със спалния вагон, после с Мани и Поли, които направиха цяла параолимпиада. Може би не е коректно сравнението, понеже на параолимпийски игри се състезават хора с тежки увреждания, които обаче постигат невероятни неща с воля и труд, тук точно обратното.
Стоян горкия голямо унижение с Манка на главата му. А такъв друг некадърен човек просто не познавам, и за щастие.
Соня този път ги сложи жените в малкия си джоб. Способна е - и умствено и физически.
А това с наказанието на жълтите и този чувал напомня на "краденето" на Катя от резиденцията. Много евтин театър. Нещо шампионите класи над другите, и бам - изгърмяха...

# 295
  • София
Каква изкуствено създадена драма, драги зрители! Сигурно продукцията им е подхвърля чувала с храната, за да има проблем и 3 дни да чакаме да разберем какъв е той, отвратилелно

# 296
  • София
Тотално ми паднаха в очите жълтите. А наглостта на Александър е .....

# 297
  • Испания
Устроиха съдебен процес.

Вкарано от външни хора.

# 298
И кой им е занесъл храната? Нали нямат телефони, как са уредили доставка?

# 299
Голяма излагация! Като им се яде толкова много да си бяха стояли вкъщи. Този Александър е много нагъл.

Общи условия

Активация на акаунт