💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 5 (26.09.-03.10.2021)

• 102 626
  • 2 281
  •   1
Отговори
# 945
  • Стара Загора
Имунитети, асистенти, мигли, крампи, отшелници, птици, випове, побутвания, актьори, дезертьори, втори шансове... Close

Силно се надявам това да е последен сезон на ИВ, защото продукцияТъ удари дъното и това, което направиха с формата в последните три епизода, за 10 сезона напред няма оправяне. Да си връщат Бай Брадъра в ефир, щом толкова искат циркове, и да се приключва с тази пародия!
  Ха, ха.. и аз така мисля. Поне със сигурност няма да си губя времето да гледам Бай Брадъра, а сега все се изкушавам да погледам. И да си призная, (понеже не съм злопаметна ), в началото на сезона бях забравила "простотиите" от предишните сезони и започнах да гледам с интерес , даже детето се "запали" по предаването . Разбирам, че трябва да има сценарий, но... нещата е необходимо да са направени професионално и с уважение и към участници и зрители.
  Ще си позволя да споделя : Понеже "хвърлям по едно око" и на Фермата, смятам , че тази година И@А са много по-добри от Тупарев. При тях съм забелязала, че може да си позволят да манипулират и режисират игрите чрез вида им, но за почне ли битката, не си позволяват нечестни похвати.
  И последно - фен съм на  Шампионите, с удоволствие гледах Live на Алекс и съм напълно съгласна с него.
  Извод :  ИВ е вредна за подрастващите.

# 946
Симеон ще отиде при Жълтите май, все пак двама мъже напуснаха от там. А при Бойците дано някоя жена вкарат.

# 947
Симеон ще отиде при Жълтите май, все пак двама мъже напуснаха от там. А при Бойците дано някоя жена вкарат.
Във фейсбук имаше коментари за Кремена от Хасково, но не знаеха в кой отбор ще бъде.

# 948
  • Вестерос
Не мога да повярвам, че Марто отстрани Симеон... Според мен ще го пратят при жълтите, за да са повече мъже. Интересно, ако беше загубил Марто, дали щяха да го пратят при жълтите, не. Щеше да му е трети шанс. А всеки имал право на втори...

# 949
Според мен само на Полина могат да дадат подобна привилегия на съвета. Двете с Мани са любимците на продукцията, това е ясно.

Няма по-гадно от това да те предаде човек, на когото вярваш. Ако наистина Елизабет е предала племето си, това би било най-гнусната постъпка във всички ИВ до сега. А монологът на Димо снощи по адрес на Алекс беше комичен... Те наистина ли не разбират колко абсурдно звучат. Все едно гледам кинопреглед от времето на ранния соц.

# 950
  • София
Не можах да повярвам на очите си и как Мартин направо би с хендикап мутрата и си викам, не може да е толкова хубаво, тука има нещо гнило и хоп 1 минута по-късно, любимецът им е спасен и му е даден втори шанс. Нямам думи просто. Жалко, че на Златозар и Иван не дадоха втори шанс, още тогава приятеля на наркодилъра от София Запад, Любо чука трябваше да си замине, ама нагло му подсказаха. После една учителка за малко да го бие и то учителка, която се бе отказала мислено от формата. Е, пуснаха една игра за сила и баланс, но срещу мъж и веднага се разкриха нещата. Набедения от екипа за големия герой и новия Ники Мартинов се сгромоляса с гръм и трясък. Въздух под налягане. Сега ще го натресат при шампионите, жалко. Там съм вече само за Андрей и Борис. И това е.
Мартин бе голямото разочарование в игрите и изведнъж в две поредни игри показа завидна физическа издръжливост, координация и воля. Дори за малко да бие и Тупарев във възможно най-нагласената игра. А сега буквално отвя ''големия шампион'' по борба. Браво! 🙂
Чета ви тук за 7-7-7, не се научиха да правят качествени промота, много издават. Жена ли ще вкарват при бойците? Е, ако е така, то не е честно, защото вече им дадоха нов играч, а там само Стейси напусна. Това е тъпо и за приключенците. Все едно нищо не се е играло досега и хайде отначало. Абе да се оправят, все ми е тая. Пародията е пълна този сезон.
Хмм, би трябвало с предимството което спечелиха приключенците да се справят. Чак последни да финишират нещо не ми се вярва, ама ще видим, всичко е възможно...
Иначе браво на Милена. 🙂 Това е една от най-хубавите женски победи в историята на ИВ (и трите сезона визирам). Поли ще се гътне от яд сега, хаха. Едновременно с това ме е яд и за Борис, който имаше огромна преднина, сети и за думата, ама се панира и изобщо мозъка отказа да мисли, жалко. Но бе наслада да се гледа как минава с кокилите.

# 951
Тази година е много дашна продукцията. 2 седмици имунитет първо за Мани, сега право да изпратиш 1 участник директно на елиминация + имунитет.. второто е супер голяма привилегия, значи трябва да я предложат на някой голям любимец на продукцията, т.е. Полина Simple Smile

# 952
  • София
Абе Димо да не страда от някаква тежка шизофрения? Вчера ги разкатаха шампионите, че яли на корем и не отслабвали. Сега на капитанската битка вика, как ли ще се справи Борис, от две седмици е на реката и не е ял. Тц тц тц 🤣
Не е истина колко бездарен сценарий и монтаж е това. Там всички са за уволнение. От Нова не гледат ли на някакво по-високо ниво, харесват ли това как се излагат по елементарен начин? Дори и неволна грешка да е (а не е) е просто недопустим гаф. 😌

# 953
Гледах до средата лайфа на Александър и съм силно раздвоена. От една страна категорично не одобрявам високо вирнатата глава след случката с храната. От друга обаче отново се казват неща, на които сме се възмущавали и предни сезони.
   Така и не разбрах за какви заслуги дават втори шанс на Симеон. То толкова "интересен" персонаж, че няма накъде....

# 954
И аз това си мислех  - хем яли цяла седмица, хем Борис бил на реката от две седмици и не бил ял. Гледах вчера и се смях Grinning

# 955
  • София
Гледах до средата лайфа на Александър и съм силно раздвоена. От една страна категорично не одобрявам високо вирнатата глава след случката с храната. От друга обаче отново се казват неща, на които сме се възмущавали и предни сезони.
   Така и не разбрах за какви заслуги дават втори шанс на Симеон. То толкова "интересен" персонаж, че няма накъде....
С Симеон дали ще го пратят при отшелника като го номинират? За него ще е трети шанс.
Правилата за едни не важат за други...

# 956
Еее какви драми ставали. Ние бяхме на почивка и сега се наложи ударно да изгледам от миналия понеделник дотук. Ма то било много интересно така - като когато имаш серии от сериал.  Simple Smile

Предвид на това, че считам подлагането на участници на глад за силно неетично и това че Алекс беше един от фаворитите ми, сигурно няма да учудя никого като кажа че въобще, ама въобще не го виня.
Идиотите зад кулисите се опитаха да минат по класическото "разделяй и владей" - че не било честно спрямо другите участници. В това шоу всеки е сам срещу "продукцията".  Всеки който успее да вдигне продукцията на нокти ми се издига в очите. Така и Никито миналата година който беше средна работа ме изкефи като спря да им играе по свирката.  А Алекс е много, много над "средна работа".

# 957
  • София
Ралица и Димо дали се срамуват от себе си, как се изложиха за пари. Никаква безпристрастност, тенденциозно четкане на определени участници с патетични слова, а унизителни думи и очерняне на други, които не са удобни на продуцентите.

# 958
  • София
Симеон наистина ще има трети шанс ако отпадне отново, така че го изключвам като вариант. Явно ще трябва стоически да издържим мънкането му до обединеното племе и там някъде трябва да отпадне при директните елиминации. За повече няма нито умения, нито харизма. Лош избор за главен герой. Не става.

# 959
Simple Smile
Явно отново вървим към две племена в осма седмица, щом изравняват броя играчи в племената в момента. Първите два сезона го отнесаха червените, независимо от резултатите на арената. Дали традицията ще продължи и този сезон ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт