Парфюмни размисли и страсти (октомври 2021 г.) - 265

• 71 618
  • 808
  •   1
Отговори
# 690
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Опитвам се да открия някъде този парфюм:

Изчерпан е по бг сайтове. Да ми препоръчате някой чужд сайт с безпроблемна доставка?

# 691
Днес съм с Narciso Rouge, чувствен ми е, секси и ето такъв си търся, защото това Narciso за жалост го усещам едва час на мен.
Имала съм и други и са изключително трайни.
Единственият от марката, който лично аз харесвам, е Musc Noir, на мен определено ми е секси. С трайността при мен по принцип няма проблем. Като цяло не съм фен на NR, но специално този парфюм ми хареса. Пиша това, защото вероятно на вас ви допада стилът на марката и биха ви харесали парфюми като техните. За мен не са плътни и шлейфови както аз го разбирам, но възприятията на всеки са различни.

# 692
  • by the sea

Изчерпан е по бг сайтове. Да ми препоръчате някой чужд сайт с безпроблемна доставка?
отдавна е спрян затова не го намирате
Скрит текст:
в тази тема се дискутират български и чужди сайтове на 1ва страница има списък с пробваните и одобрените
 https://www.bg-mamma.com/?topic=1372674

# 693

Спрян е много отдавна, едва ли ще го откриеш някъде на поносима цена.

# 694
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много мразя да спират парфюми.

# 695
Да, да, от чудене какво, най-накрая си поръчах TF Black orchid.
И то при положение, че ми беше попаднала уж добра имитация и направо го метнах в коша. Отдадох го на синтетичния аромат, сега да видим като дойде оригиналът.

# 696
Е, ти пита.пита и ..се хвърли на Нещо съвсем друго от предложените..Че хич не е и за без проба..

# 697
  • by the sea
malika$  ти ме вкара  в чуденка вчера и днес какво прави един парфюм чувствен - аз все си мисля, че е амбра и/или бели цветя, но за всеки е различно, някои хора намират и Chloe за секси и чувствен.
Също се сетих след дъжд качулка да ти предлагам другите класики Black orchid , the one, lady million  Simple Smile но ти си ме изпреварила, пиши после дали това е което си търсила.

# 698
Само аз ли не понасям амбър..
Същото се отнася и за интенз кафето, много ме души.
Последната ми любов е forbidden games

# 699
Установих, че със сигурност харесвам боб тонка, ветивер, амбра, жасмин, пачули, мускус.

# 700
Тествах днес La Belle Le Parfum Jean Paul Gaultier, за който питах снощи. Няма такава гадост. Благодаря на всички, които отговориха. Бях се засилила да го поръчам на сляпо. Толкова бях сигурна, че ще ми хареса, че чак не повярвах колко не е моят при теста. Даже положих усилия да ми хареса - пръсках на блотер, на ръка, разхождах се, пак пръсках.... Но не, голямо не...

# 701
Установих, че със сигурност харесвам боб тонка, ветивер, амбра, жасмин, пачули, мускус.
Черната орхидея не е това. А и е банален, втръснал парфюм.

# 702
Аааа, на мен Черната орхидея ми е вечна любов. Не ми е банален, не ми е втръснал(а не мисля, че ще се и случи)!
За мен е чувствен и луксозен. Траен безумно много. Скромното ми мнение е, че е уникално парфюмно творение!!Не се харесва на всички, но не е и нужно и все пак е сензация сред парфюмите(пак според мен, де). Не е обаче за покупка на сляпо :=)

# 703
За мен Орхидеята ще е нов аромат, ако и да е втръснал на повечето, непознат ми е. В моето обкръжение никой! не ползва парфюм...

# 704
Само аз ли не понасям амбър..
Същото се отнася и за интенз кафето, много ме души.
Не. При мен избива пиклива нотка при амбър на предна линия.
От Интенз кафе върху мен ми се повдига. Разбрах за този парфюм, защото го усетих, носен от една страхотна мадама. Уникално впечатляваща жена, от която се носеше прекрасен аромат. Тя ми донесе нейния парфюм, напръсках се с него и дум! - отрова! Розова при това.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 07:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт