Спам тема(Тиквено Октомврийски Спам!) - от 01.10. до 31.10.21г.

• 28 183
  • 1 373
  •   1
Отговори
# 915
  • На Марс
Не очаквах, че ограниченият достъп до кръчми и чалготеки ще накара хората да се юрнат и да се редят на опашка за ваксина.

Ми то по тия земи, следващата крачка е разстрел Simple Smile

# 916
Живи ли стее, уее, ваксинираните Sweat Smile

Норче, ни мъ бий Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма бре, нали ти казах, безсилна съм да си наложа мнението Grinning
От мен ако зависеше, всички ваксинирани под строй и по бутилка уиски за компенсация. Свободен избор като пораснете големи и мъдри Grinning ма като не зависи от мене, няма да се караме за нищо Joy

# 917
Днес трябваше да си направя сама бърз антигенен. Всеки 2 дни ще си правим. После ни издават сертификат. Та да ви са пофаля - имам зИлен сертификат! 😜

# 918
  • На Марс
Наздрави на всички ваксинирани
 и неваксинирани Simple Smile

# 919
Аз на чайчи.
Такваз да съм добричка и послушна, чака дан са понасям.

Още съм в чуденка дали да чакам да отменят тези безумни мерки или да се редя на опашка за боцкане.

# 920
И аз съм на чайче, но от любимото ми - билков с малко мед и малко прясно мляко. И таз вечер нИ пия квото ми се пие.

Зи, покажи и твоята мачка бре! Ти нали една само имаше? Туй рижото е малко , нали? Бърррр при мен бяха последно 2 малки с таткото си. Сега са 3 малки с таткото ........ все гладни бре. Мисля, че ходят и на друго място да ядат и при нас и шкембите им все огромни ама кат ме видят и все реват за ядене.

# 921
  • София
И аз пия тая вечер!
Скрит текст:

# 922
Дайсче, тук за ко е? Кафевите какви са?

# 923
Времето е хубаво. Nature Sunny Flowers Fallen Leaf Чудесно мога да си пия кафето на пейка без сертификат. Sunglasses
Особено голям зор да ходя в мола нямам. Ако имам някое пътуване, за което ще ми трябва отсядане в хотел (които обаче всъщност не се споменават в заповедта, а само ресторантите към хотелите) мога да си направя тест. Тъй че дотук не виждам съществена причина да се ваксинирам.

# 924
Мислех да не коментирам темата с ваксините, обаче в случая не иде реч само за личен избор, щото тоя личен избор касае всички. Не би следвало лишаването от посещение на мол, бар или ресторант да е сигнал за замисляне дали да се ваксинираме, друг е поводът за размисъл и е налице от две години вече.

# 925
  • София
Аз се ваксинирах, за да предпазвам другите.
Да, и аз не ям шоколад, заради съседа ми диабетик.

Рейче, ще ти пиша утре, че не мога да си изчекна  мозъка да ги прочета и ще ги препиша.
За какво ги пия - за врата, едното май е за корем Joy , а утре ще ми назначат още едно.

Аа, и не съм в депресия, да знаете!

# 926
А другите, които предпазвам, ваксинирани ли са и ако да, не са ли в безопасност?

Мисля, че съм го изкарала аз.

# 927
  • София
Ей, го Пътят!

Скрит текст:

Никой нищо не пази. Нострадамус е предсказал, че 2022 ще е апокалиптична - доларът ще се срине, ще има ураган, метеорити ще падат на земята. Няма сми от ваксина Sunglasses
https://www.monitor.bg/bg/a/view/predskazanijata-na-nostradamus-za-2022-282513

# 928
Ефектът на ваксините е прост, но не по начина, по който го опростяваш ти, Лори. Масовата ваксинация би спяла мутирането на съответния вирус, масовото боледуване, не, еле па тез дето "мислят, че са го изкарали"

# 929
Дайсче, излизай от депресията!

Общи условия

Активация на акаунт