💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 78 998
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 720
Да не се окаже, че играта за нея е да правиш миглопластика на помощника? И да си вземе новата мацка за помагач - гледам я беше гушнала под ръка. Би трябвало Мани и Неделчо да нямат конкуренция ако има игра свързана с фина моторика и дребни детайли.

# 721
Като извадят Мани от предаването за седмица или 2 (уж заради контузия), след това с помощ от продукцията Бойците да бият в номинационните битки да речем 2 седмици подред, след това да пратят Мани на елиминации срещу човек, който и без това иска да си ходи и да дадат елементарна за Мани игра, Маниту да бие и да си спечели грошове...и хоп, имунитет. И то станало време за обединеното племе.

# 722
  • Sofia
Съвсем сериозно, на играта с монетите, Мани има шанс.
О, да, напълно възможно. Това е играта на Мани! Simple Smile
Хъм, много се съмнявам, търпението не й е силната страна. 😅 Но с подходящата помощ, в правилния момент, всичко е възможно! 😊

# 723
Хъм, много се съмнявам, търпението не й е силната страна.
Ами... не знам, все се надявам в един момент да блесне, да я разкрие тази своя силна страна, та да разбера какво, по ягодите, са намерили в нея продуцентите, та вече цял месец ни мъчат с нея. Simple Smile

# 724
Скрит текст:
Ами... не знам, все се надявам в един момент да блесне, да я разкрие тази своя силна страна, та да разбера какво, по ягодите, са намерили в нея продуцентите, та вече цял месец ни мъчат с нея. Simple Smile
Все пак гледаме Игри на Волята.
Изтърпяването на Мани от играчите и зрителите иска силна воля и много търпение Simple Smile

# 725
  • Sofia
Скрит текст:
Все пак гледаме Игри на Волята.
Изтърпяването на Мани от играчите и зрителите иска силна воля и много търпение Simple Smile
Ама ние не сме се записали да участваме.Какво сме виновни?!Вредни трябва да ни плащат. Grin

# 726
  • Испания
Ние участваме, натискайки дистанционното.

# 727
Сега си представете, как Мани стига до Мартин,  който така е изпосталял, че дори тя успява да го победи. Обира всички жълтици, връща се победоносно и им трови нервите до финала. 😁

# 728
  • Испания
Гледам, че само за ментето мислите. Предлагам ви, за да се излекувате от тези натрапчиви мисли...

# 729
Simple Smile
Днес е добре Козарникостроителите да останат последни, Бойците като вземат от това лекарство току-виж станали втори Simple Smile А дано, ама надали Simple Smile

# 730
  • Испания
Само да знаят, ще го разграбят като топъл хляб.

# 731
Към Елизабет също всички рязко се настроиха зле след на Алекс дрънканиците. Понеже е любимец на някои хора в темата, изведнъж спазването на правилата, които уж е много важно да има и се храни нон-стоп продукцията, че не ги спазва, стана не особено важно. След някакви неясни обвинения сега всички мразим Елизабет, нищо, че не сме особено наясно дали пък Красима не си е заслужила думите ѝ, защото все пак не виждаме всичко. Даже и първоначално всеобщият любимец Андрей е вече недолюбван, защото видиш ли си говори с Елизабет и май е на същото мнение като нея за Красима.
Изобщо както и преди писах, на определени хора се прощават неща, за които нехаресваните в темата биха били разкъсани и здраво нахейтени.
+1 Абсолютно това е и моето мнение!

Мен друго нещо ме притесни. Някой каза, че в лайв в Инстаграм Мани е споделила, че ще слага мигли на друга участничка. За целта трябва да са в резиденцията, защото на реката мигли от къде? Което пък означава, че бойци тази седмца няма да ходят на елиминации, иначе Мани шанс няма, освен ако от продукцията не й дадат някаква специална награда, която да я спаси още една седмица. И явно следващата седмица те са в резиденцията. От едни мигли какъв сценарии съчиних Grinning
Не съм гледала лайфа, но предполагам че е имала предвид в реалният живот Grinning т.е след няколко дена някоя от участничките ще ходи в салона ѝ, а не в предаването.

# 732
Мартин тези грошове няма ли да може да ги ползва в даден момент... за какво му ги трупат сега

# 733
  • Испания
Трио "Джуки" преядоха мъжете.

# 734
Мани: .."Влязъл си тука.. не си влязъл на почивка" .. хаха, видяхте ли сега?

Общи условия

Активация на акаунт