💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 6 (03.10.-10.10.2021)

• 77 755
  • 1 729
  •   1
Отговори
# 1 095
Ей, Хора, ще гръмна тая Мани бе! Не понасям такива хора като Мани !!! На времето добре се справях на стрелбите, със сигурност не съм загубила тренинг....

С нейното придвижване нЕма да пропуснеш Simple Smile

# 1 096
На мен пък ми стана смешно как Красима игра, бяга, плува, мъкна по терена, а успя да се контузи на басейна. Не знам как ще успее да пропусне да играе утре.

# 1 097
  • Варна
Обаче така и не излъчиха какво толкова се е случило първата седмица, че Андрей изпитва такава неприязън спрямо Красима.
Иначе на мен Красима ми допада- мъкне, дърпа, влачи. Доста добре се представя в игрите за момента. Simple Smile

# 1 098
# 1 099
Семира ми се струва, че ще нивелира представянето на Калоян, така че играта е в центъра все още:)

О, не. Семира е много хитра и плува с жилетка за втори път. Тя плува лош бруст - ръцете гребат, но не вкарват вода под гърдите и затова без жилетка би потънала. Но с жилетка и се получава идеално - жилетката осигурява плаваемост, а с ръцете и краката само се задвижва. Впрочем още от времето, когато учех моето дете да плува знам, че бруст е единственият стил, който се плува безпроблемно и с жилетка, и с ръкави. И за разлика от някои други плува спокойно, а не с някакви трескави неикономични движения. Относително съвсем добре се справя.

# 1 100
  • София
Ей, Хора, ще гръмна тая Мани бе! Не понасям такива хора като Мани !!! На времето добре се справях на стрелбите, със сигурност не съм загубила тренинг....

С нейното придвижване нЕма да пропуснеш Simple Smile

А и по-бърза да е пак няма да пропусна.

Редакция:
Соня говори пълни глупости, съжалявам, че се коалира с това влечуго Мани. И ако Соня се даде на Мани ще си плюе на всичко показано до сега.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 22:29 от MATA KOSMATA

# 1 101
Йес, бе! Супер стана така. Време е Мани да ходи!

# 1 102
  • Където морето целува небето...
И сега заради контузията на Бамби няма да има елиминация тази седмица и ще нулират резултата.

# 1 103
Коня чакала някой да и се моли. Боже, Боже. Защо си мисли, че на някой там му пука за нея? Тя поне да приличаше на нещо, за да върти мъжете там, ама то....

# 1 104
Ах, отдавна не съм се кефила така на номинации!
Погледите на Морунов Joy
Ама моля ти се, Рали! Мани е най-силния войн!

# 1 105
Сончето много наперена, но дали щеше да говори така, ако знае, че се изправя срещу Неделчо например, а не срещу Мани?

# 1 106
Аз не знам коя ми е по-отвратителна от Ралица,МаНъ,Соня.

# 1 107
  • София
Ралица е много тъпо парче (без извинение!!!). Мила родна картинка било ... тази за каква се взема, че да прави такива квалификации??!! Да, да .. знам, че продуцентИтИ и го говорят ... ама то бива ли да се съгласяваш на всичко за пари

# 1 108
2-ма отпадат тази седмица? .. Еха! А дали и двете ще ходят на острова?

# 1 109
Утре Красима директно отпада, една се спасява, а другите 2 отиват на елиминации. Тъй ще да е.

Общи условия

Активация на акаунт