Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 84

• 60 452
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
На мен нищо не са ми пускали преди снимката. Дадох 170лв без упойка. Simple Smile

# 556
  • Пловдив
На мен нищо не са ми пускали преди снимката. Дадох 170лв без упойка. Simple Smile
Изследвания се пускат само когато цветната снимка ще е с упойка.

Аз също пътувам и да винаги са ме питали от къде пътувам,но в повечето случай това не е било съобразено с записване на ранни часове напротив като сложа и минимум 2 часа закъснение си става доста,но пък е важен крайния резултат.

# 557
Благодаря за информацията относно генетичния изследване на ембрион!
Но някой може ли да ми помогнете с информацията за изследванията,  които се правят за ДЯ? и към колко излиза общо всичко?
Благодаря!

# 558
  • София
Здравейте момичета, искам да попитам на някоя от вас дали са поставяли Депакин в матката /поне това разбрах по телефона/, с търсачката намерих само 2 мнения на момичета, които са го пили.
Притеснено ми е понеже видях, че е лекарство за епилепсия с доста странични ефекти... Disappointed

# 559
5000 малка програма
8000 голяма програма
Но някой може ли да ми помогнете с информацията за изследванията,  които се правят за ДЯ? и към колко излиза общо всичко?
Благодаря!

# 560
Благодаря много за информацията!
5000 малка програма
8000 голяма програма
Благодаря!

# 561
5000 малка програма
8000 голяма програма
Благодаря!

Това е само програмата, отделно си трябват пари за предварителните изследвания при мамолог, кардиолог и интернист. Отделно ако доктора прецени дали ще слага лепило, икси и макс екстрите при мъжки фактор, вирусология,трансфера също се заплаща, лекарствата след трансфер и те. Доста солидна сума се получава.

# 562

Това е само програмата, отделно си трябват пари за предварителните изследвания при мамолог, кардиолог и интернист. Отделно ако доктора прецени дали ще слага лепило, икси и макс екстрите при мъжки фактор, вирусология,трансфера също се заплаща, лекарствата след трансфер и те. Доста солидна сума се получава.
С две думи да приготвя още поне 2500 лв. Не знам колко струват изследванията за интересите, мамолог  и кардиолог?

# 563

С две думи да приготвя още поне 2500 лв. Не знам колко струват изследванията за интересите, мамолог  и кардиолог?

Да, горе долу толкова.
Някъде около 60-70  лв беше прегледа при всеки от тях, но това беше преди увеличението.

# 564
Teddyto, ако си от София можеш да кандидатдтваш в Столична община по програмата им за инвитро с ДЯ. По спомен на моя позната й отпуснаха 2500 лв. Мисля, че може и през болницата да се кандидатства, но може и сам да си подготвиш и занесеш документите. Като излезе одобрението го носиш в Надежда. Доколкото знам е еднократно кандидатстването и получаването на помощта.

# 565
Има и програма Темпус за финансиране и също и през Майки за донорството базара

# 566
Здравейте момичета, искам да попитам на някоя от вас дали са поставяли Депакин в матката /поне това разбрах по телефона/, с търсачката намерих само 2 мнения на момичета, които са го пили.
Притеснено ми е понеже видях, че е лекарство за епилепсия с доста странични ефекти... Disappointed
       Правилно си разбрала. Поставя се в матката и после обикновено се пие 2 или 3 месеца. Доколкото разбрах се разчита точно на влиянието на някои от страничните ефекти при тази терапия, по мои спомени/все пак беше преди около 3 години/ действа и хормонално. Страничните действия на доста лекарства са потресаващи, ако човек чете всичко, но все пак е за кратко тази терапия.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 00:34 от Tortilla Flat

# 567
kupu, както и Tortilla Flat е писала, слага се и в матката. Аз правих хистероскопия поради съмнения за аденомиоза. После трябваше да го пия един месец. И аз бях силно изненадана за какво е лекаството и дори звънях да питам дали няма грешка. След като мина единия месец бях на контролен преглед. Назначиха ми го за още един месец и ще правя нова хистероскопия.

# 568
  • София
Благодаря Ev - а имаше ли странични ефекти докато го пиеше, четох мнение на съфорумка, че не се е чувствала никак добре от него и е отказала да го пие втори месец.
На кой ден от цикъла ти го сложиха в матката?

# 569
kupu, не съм усетила да имам странични ефекти (поне засега). Аз продължавам да го пия и чакам цикъл. Горе-долу приключването на депакина би трябвало да съвпадне с идването на цикъл, за да настрочим втора хистероскопия.
Предишната хистероскопия беше направена на 8-ми ден от цикъла и реално тогава са слагали и депакина.

Общи условия

Активация на акаунт