Пазаруване от НМ, тема 54

• 46 726
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
То не се ли обновява автоматично, че не съм в час?  Иначе поръчката си я пуснах през сайта, то приложението зацикли...

Изчисти си кеша и ще изчезне този надпис. Много е старо това. Няма кой да ти го признае.

# 496
  • София
Получих днес тази пижама и съм супер доволна. Препоръчвам. Взех размер 158/164 и ми е точна, като по принцип съм размер S.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0927049001.html

# 497
Тук някоя от мамите чакаше едни тъмнсини мам джинс- получи ли ги, нека сподели как са?

# 498
Дойде ми грейката/елека. Супер е! Но добре, че съм поръчала 170, детските връхни дрехи са по-тесни в раменете.

За сметка на това този пуловер е доста оувърсайз, особено маншетите на ръкавите са като попско расо. Но иначе е мекичък и за клин е подходящ.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1027865001.html
Чакам още едни кецове и 2 тениски.

# 499
Дева, този пуловер е силно уголемен- миналата или по- миналата зима поръчах 164 или 170/ не помня точно/ и го харизах на майка ми, която носи L-XL.

# 500
Заради вас поръчах дънки 170 на щерката ( а и щото доносва на брат си дънките- има 158 и 164 и си ги носи, а не е слаба, м размер, 30 дънки иначе)
Много съм доволна Joy хем се харесва, хем са евтини
За сметка на това си поръчах черни от коментираните назад vintage straight, ииии не можах да ги нахлузя дори. Много тесни и твърди

# 501
  • Пловдив
Аз писах, че са много твърди.

# 502
А аз писах, че сините са супер
Значи традиционно един и същ модел в различно изпълнение
Даже се чудя ако поръчам още едни сини, какво ще получа Joy

# 503
Имам два чифта,които ще свивам.Еластанът така се е разпънал,че ми седят виснали и то грозно виснали.Други със същият състав са си ок,защо се получава така?Кое е различното на дънки със състав 99 памук и 1 еластан?

# 504
Некачествен или стар еластан, според мен

# 505
И аз имам поредни комплекти от един модел в различен цвят и то от доста скъпите - 89 лв са пък! Очаквах повече качество и точност в размерите за тия пари. Черните се бяха отпуснали, та ми висяха и ги изпрах на 60 градуса, те се свиха до супер удобни и не са се отпуснали още. Имам необувани сини от същия модел, те са ми големи още при пробването, но черните си ги получих рязани и без подгъв, сините са с подгъв. Сега не знам да ги нося ли и да пера да се свият евентуално, или да ги връщам. Едни сиви мамски получих днес, нямам желание и да ги пробвам, още не съм ги отворила.

# 506
Ще ги пусна на 60 тогава да видим какво ще стане .

# 507
Тук някоя от мамите чакаше едни тъмнсини мам джинс- получи ли ги, нека сподели как са?

Аз бях с дънките. Slim Mom High Ankle Jeans.
На мен никак не ми за станаха. Аз съм 170см и ми бяха грозно къси. На кръста и ханша - ОК, но на прасците са толкова тесни, че като стана, трябва с ръка да ги придърпам надолу. Никак, ама никак не бяха за мен. Върнах ги веднага.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 11:23 от HappyRSmile

# 508
Имам съобщение в банкирането, че сумата от върнатите дънки е постъпила в понеделник, но реално не е. Проблем с банката ли е това или с НМ?
Като чета доста от моделите им са с толкова тесни крачоли, че е трудно да се обуват и носят.

# 509
Аз имам съобщение на 8-ми на имейл, че до 24 часа сумата ще ми бъде възстановена, но все още не е.

Общи условия

Активация на акаунт