Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 32

• 45 761
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Мислех, че е на 56...

# 541
  • София, България
И аз изгледах първите две серии на And just like that и не мога да разбера защо трябваше да го правят това, което направиха - вместо разтоварваща комедия, ситком, няма такава драма. Много ми стана неприятно, чак неприятното чувство ме преследваше цял ден след това. Разбирам че това е бил търсен ефект, нещо което да даде нова, свежа кръв на фабулата ( защото с филмите се видя, че просто нещата са се изчерпали), но някои неща дори и за пари не бива да се правят.

# 542
  • Бургас
Четох, че акциите на фирмата производител на фитнес уреда, използван от Тузяря, са се сринали буквално за един ден, след като... (внимание спойлер)
Скрит текст:
той умира
Не мога да си го обясня това. Явно много хора приемат филмите/сериалите за истина и не могат да ги разграничат от реалния живот.

# 543
  • Пловдив
   Много ви моля да ми кажете къде мога да намеря 15 сезон на Мърдок с български сутитри или одвучаване.

# 544
В Замунда го има до 11 епизод (коледния), но не помня дали има субтитри.

# 545
  • Пловдив
Само коледният е озвучен.

# 546
Сега отворих на другия компютър и видях, че наистина никъде няма субтитри. Sad
По Епик със сигурност ще го излъчат - напреднаха бързо със сезоните и застигат текущите, обаче вероятно ще е през следващата година.

# 547
За "Сексът и градът"
Спойлер!!!
Скрит текст:
Реших да пусна първи епизод, но изгубих интерес, когато започнаха да си обсъждат годините, побелелите коси и как Миранда настъпила използвания презерватив на сина си. Мигом ми се изпари всичко що е било в предни сезони и ми мина мерака да гледам оплакванията на застаряващи лелки.

# 548
Гледах 20тина мин.  от 1 епизод на СИГ.
През цялото време имах чувството, че се смеят пресилено и са там само защото искат да изкарат пари.... Няма я магията, да...
 Но мисля да го изглеждам по-късно, че сега съм започнала доста сериали наведнъж.

# 549
  • София
Започнах Too Close, звучи интересно, подобен на The Sinner сезон 1.

# 550
  • Berlin
Аааааа, хмммм, тази реклама със СИГ ли е свързана? https://youtu.be/yX7DuSxnWpg 😂 Викам си вчера К’во е това… бързо са реагирали или е било планирано. He’s alive.. нали.😀

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 14:53 от abs

# 551
Току що изгледах трети епизод на And just like that ...
Ето и впечатленията ми за момента:

Скрит текст:
Излизането на Саманта от сериала беше отиграно по един абсолютно елегантен начин. Много ми допадна как се получиха нещата и Саманта не ми липсва.
Края на първа серия ме сломи. Не го очаквах това ... Тузарят ще липсва. Но подозирам, че ще се завърти нещо около един тонрежисьор или какъвто е там един симпатяга в подкаста, който снимат с Че Диаз Simple Smile
Мрънканията и кой какво настъпил не ме дразнят.
Най-много ме дразни инвазията на трансджендъри, небинари и всякакви подобни политкоретни елементи. Дори в трета серия нещата вече много ми преминаха границата с Роуз на Шарлът.
Като изключим тези забележки , сериалът ми харесва.

# 552
  • София
Изгледах и аз 3 епизод на Просто ей така...

ами
Скрит текст:
Нямаше кой знае какво развитие. И на мен ми стана любопитно каква ще е тази врътка с кучето.
Ок, решили са да вкарат някаква забавна мистика около смъртта на Тузаря, но сериозно ли утрепахте толкова знаков и харесван герой за да се чудим какви тайни има (100% ще са някакви глупости), тц тц.
Как се става бисексуален на 50 години? Досега Миранда не се е усетила, но добрата джендър самарянка ще я открехне, хахахаха, доообре. А тази джендър пропаганда е отвратителна просто. Ето защо много хора имат проблем с това. Защото са твърде шумни, чак кресливи. Защо им е тази показност, защо търсят толкова много внимание? На кой му пука? Явно на тях само. Живейте си живота както си намерите за добре, никой не ви пречи, но те започват страшно много да пречат на нас скучните старомодни хора, защото рязко започнаха да ни влизат в личното пространство и без да питат дали може. А това с Роуз на Шарлот е прекалено вече, но не вярвам от там да изскочи заек. По-скоро заигравка, нарочно вмъкнато. То може и да се изтълкува и така, че днешните тийнове са яко объркани и с тази пропаганда в туитър и като цяло в социалните мрежи и развлекателните ТВ предавания, ето до какво води...

Кари си е Кари. Симпатично отнесена. Много ме кефи когато яхне метлата, хаха
Абе все още си го има този чар, ама не знам, някак си карат повече на носталгия. Новите неща не им се получават засега.

# 553
Третия епизод още не съм го гледала, преди няколко дни минах първите два. Мислех да не го гледам, но то след толкова критика...

За мен основният проблем е какво беше Сексът и Градът преди като културен и социален феномен и какво е сега.
Преди години това не беше просто сериал за група жени, той налагаше мислене, задаваше тенденции - за жените, връзките им с мъжете и секса (че една жена може да прави секс "като мъж" , само за удоволствие, без любов и обвързване), чела съм, че продукти (като заешкия вибратор) са били показвани на масовата публика там и след това е започнало масово купуване. Там видяхме феномена "най-добър приятел гей" примерно. И жените следваха тази съвременна "култура".

А сега...аз видях група жени, които се опитват да живеят в съвремието, да догонят новите трендове, вместо да ги създават и да бъдат те самите догонвани. Наблъскали са един тон нови думички - юбър, линкедин, подкаст, които, да, са част от живота ни в момента, но ми стояха неестествено, като кръпка. Да, наясно съм, че на 50 плюс трудно тези жени могат да са трендсетърите, но...абе що да не могат, на 50 в днешно време не си супер стар. Изобщо за момента ми липсва цялостния блясък на сериала, за живота на модерната нюйоркчанка (колкото и някои неща в оригиналния сериал да нямаха общо с реалността). Този блясък не е само в модерните дрехи, ами в цялото поведение, в излъчването им.

И един плюс за мнението на Дяволо. Аз съм адски либерален и отворен човек, но цялата тази масовост и  кресливост на различности започва да дразни. Сакън да не кажеш грешното местоимение, че ще обидиш някого.

Накрая както завършват всеки епизод сега:
И просто ей така "таковаха таковата" на един легендарен сериал.

# 554
  • София
Diavolo,

Синтия Никсън най- добре може да ти отговори на въпроса ти: как се става...на едиколко си години😉 Не знаеше ли за нея?Като нищо да са намесили и личен момент в сериала.

Иначе аз нямам очаквания от продължението, защото наскоро се бях опитала да изгледам наново старите серии и едвам ги изтраях...какво са ми харесвали преди 17 години, идея си нямам (особено частта с руснака и Париж не мога да я трая) Не е като Приятели или Теория за големия взрив...не могат да ми омръзнат🤣И точно защото нямам очаквания, го приемам като средство за убиване на време. Но ми е много натрапчива промяната в лицето на Кристин Дейвис, особено като се усмихва.

Виж, игралните филми бяха голямо разочарование...буквално!Че и пари давах за билети да ги гледам на кино😁Прекалено неестествени и грандомански ми идваха Дубай, камилите, дюните, all the single ladies, гей сватби с Лайза Минели (въпреки че нали тя е тяхната икона)🤣🤣🤣

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 18:44 от Velina25

Общи условия

Активация на акаунт