🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 6 (11.10 - 17.10) 🐄

• 43 009
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 765
  • Другата България
И аз се чудя защо при тази постоянно демонстрирана близост и афинитет към козите Джери ще иска да излезе на арената с овца. Изобщо, някакъв изкуствен животноЛЮБ ми се струва Джерката, то не беше кокошка, която милваше, докато говореше пред камерата, то не беше Бистра и разговорите с нея, козите вече явно го обожават, а сега ще излезе с...овца. Ей тези демонстрации на мен са ми прекалени, а с кученцата, които са такива сладури, и на които всички се радват, поне аз не съм го видяла. Може и да съм пропуснала всъщност.
За дуела вече писах. Гласувах, че съм за Цоньо, естествено, но съм 99% сигурна, че Костадин ще спечели. Много спортна злоба има в това малко човече, то си личи по изражение, маниер, поведение, изказ. Мотивиран е да остане, а Цоньо се е предал, не без помощта на останалите. И не, не ми обяснявайте как ако искаш, можеш да се противопоставиш на всички. Може и да може, но не всеки го може, това зависи от човек, от характер, от манталитет, от обстановка. В тази ограничена контролирана среда, в която си обграден от хора, които познаваш от месец, и с които всъщност сте съперници за едни 100к, и 90% от които те сочат с пръст постоянно, крещят ти, обиждат те по някакви начини пряко и косвено, показват ти да разбереш, че си нежелан за повечето от тях, защото не си достоен поради някаква измислена причина за тяхната общност....и човек с нормална психика ще се срине. Много е преживял в реалния си живот Цоньо, няма как това да не му е повлияло, такива хора като него не са "лоши" към околните, те са "лоши" за себе си.
Най-добре за него самия е да излезе сега. Ако остане, ще е вечния ратай и дуелист. Докато не си иде.
Дуелът утре няма и да го гледам, вече казах. Театралните постановки на Костадин вече не са ми интересни, загубено време за мен е това.

# 766
За Цоньо съм в дуела,но не защото го харесвам много, просто Коцето се оказа пълно разочарование и предпочитам да напусне пръв. Цоньо е добряк и би ми бил фаворит, но пресоли мажджата с тая постоянно преклонена глава и приемайки ролята на вечна жертва.

# 767
На фейсбук страницата на Фермата прочетох коментар от позната на Мартина и дано не е подвеждащ, защото наистина ще има изненади при жените тепърва (ако е вярно написаното).

# 768
  • Другата България
На фейсбук страницата на Фермата прочетох коментар от позната на Мартина и дано не е подвеждащ, защото наистина ще има изненади при жените тепърва (ако е вярно написаното).
Е, то ако е от позната на Мартина това означава, че самата Мартина е все още вътре.
Разсъждавам си просто. И дано е така, на това се надявам.

# 769
Дано Коце спечели, защото Цоньо изобщо не го харесвам. Голямо разочарование за мен поне, очаквах друго.
А за любовните части лично на мен са ми найй-любими и най-интересни!!

# 770
За какво става въпрос?

# 771
  • София
Не смятам, че за Цоньо е добре да отпадне на дуела и да си ходи.
Една победа ще му се отрази добре.
Ако си тръгне сега, ще е не просто онзи, на когото мнозинството фермери се подиграваше, ами и слабакът, който не можа да вземе един дуел срещу някакво Коце.
Победи ли поне веднъж, ще може да ходи с вдигната глава. Иначе ще е намачкан отвсякъде, ще му се присмиват в селото.... и при неговата склонност към самоубийства - не ми се мисли какво може да направи.

# 772
Казвайте клюките, че ми е скучно😁

# 773
И аз искам Коце да си ходи. Цоньо не знам наивен ли е, мекушав ли, но аз познавам такива хора в живота. Не постъпват добре с тях, възползват се от тях, пренебрегват ги, но те не могат да се променят.

# 774
Пиши ми, ако имаш време,  любопитно ми е

# 775
Коцето, че натякна няколко пъти на Цоньо, че издоил кравата вместо него, натякна го, но според мен Коцето го направи на въпрос не за да изпъкне колко е работлив или да се подмаже на Цоньо, а за да отвори очите на Цоньо, защото от цялата ситуация и намеците на Коцето разбрах, че Цоньо е молил някой да го отмени за доенето и абсолютно всички, вкл. тези, които му се пишат първи дружки като Любо и Чавдар, са му отказали да го отменят, сал само Коцето накрая се съгласил.

# 776
Ама като правиш добро, не тръбиш за него ... иначе се губи смисълът!

# 777

Само че Коцето не го тръбеше заради това, че е направил добро, а че в крайна сметка само той от всички вътре се е съгласил да му помогне в конкретната ситуация. Любо що не е отишъл да помогне в случая на Цоньо или само се увърта и му се пише приятел само на думи, та ако отпадне Цоньо да го предложи за фермер. Smile

# 778

Само че Коцето не го тръбеше заради това, че е направил добро, а че в крайна сметка само той от всички вътре се е съгласил да му помогне в конкретната ситуация. Любо що не е отишъл да помогне в случая на Цоньо или само се увърта и му се пише приятел само на думи, та ако отпадне Цоньо да го предложи за фермер. Smile
Цоньо сам може да стигне до този извод ...
Не защитавам Любо, но да не би Костадин да е отишъл ей така от добро сърце да дои, а не за да се мазни ... Защо не помогна миналата седмица с кравата, когато Цоньо не знаеше как да дои?

# 779
  • Другата България
Защото дуелът беше женски.

Общи условия

Активация на акаунт