💄Новите ни козметични похождения - 94

• 100 158
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • София
ТРИЧУП ИНДИЙСКО МАСЛО ЗА КОСА

МАСЛО ПРОТИВ КОСОПАД С РЕПЕЙ И КОПРИВА 2х3мл.

# 526
  • Стара Загора
Не помня какво и дали съм показвала, но последно за годината Simple Smile

Armani My way intense 15 ml

Sigma Magnifique palette с четката

Страхотни се оказаха тези ароматизатори за стая и конкретно с розата ухае невероятно. Всички в офиса почти си взехме от Нотино. Поръчах и пълнител с ванилия, да го пробвам.

Catrice Advent Mini palette

Мини червило на Bobbi Brown в цвят Babe

Ако обичате аромата на мед, непременно пробвайте нещо от серията на Апивита. 😍💛💛

Подарък от колежка - лента за глава 💗😻🐰🐰

Много се зарибих по тези имитации на турската марка Muscent по 15 мл и вече имам 17 бр. На аромати, които са скъпи в оригинал и не съм сигурна ще ми харесат ли или просто защото ми омръзват бързо и не ми се купуват, са ми идеални. Освен това са направени мнооого добре всички, които успях да пробвам и имат идеалното за ненаситен маниак като мен количество по 15 мл, което е супер. Големите са по 50 мл.

Етерично масло от салвия за мазане на яйчниците, пия и билката под формата на капсули заради нередовен цикъл.

Още два дребни подаръка. YES I DO имитира Armani Si и е приятен, но нетраен. Поне този понасям за разлика от оригинала.

# 527
iv4enceto_91, да помоля да споделиш от къде купуваш имитации на турската марка Muscent по 15 мл?

# 528
  • Стара Загора
От магазина им в Одрин. Simple Smile

Днес например бях с Lira Xerjoff в тяхно изпълнение и не познавам оригинала, но този за мен е перфектния коледен аромат на маслени бисквитки с портокалова коричка, поръсени с канела и ухаещ на топло карамелено лате. Трайност 8 часа и страхотен уют, настроение създава. 😻

# 529

След толкова много хвалби,днес си я взех като мини подарък. Беше последната на щанда. Дано ми хареса, защото все не случвам на пудра, а имам доста.

# 530
# 531
# 532
# 533
Редиш, чакам коментара ти за Пептидите на МедиПийл в темата, моля!

# 534
Последни придобивки за тази година:
Скрит текст:
От Мейкъп.бг:

От Дъглас:

От ДМ и подарък от приятелка:

# 535
  • При децата ми
Неочакван подарък:
Simple Smile

# 536
  • някъде под слънцето...
Подарък за "Лудото Ленче"

Но май не съм дорасла за "цирка".

Най вероятно ще замине нанякъде.

# 537
# 538
# 539
Tайга, за толкова години откакто излезе, този хайлайтър Mary Lou the Balm продължава да ми e сред любимците. Страхотен е❤️

Общи условия

Активация на акаунт