Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се грижа за котка с белодробен емфизем?
Как да подготвя тоалетна за котето, което ще взема?
Как да се грижа за котето, което ще взема?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се грижа за котка с белодробен емфизем?
-
Как да подготвя тоалетна за котето, което ще взема?
-
Как да се грижа за котето, което ще взема?
-
Как да се грижа за котето, което продължава да иска адаптирано мляко от биберон?
-
Какви са някои идеи за подарък за момиче, което има коте?

Здравейте момичето и ако има и момчета! Отдавна не съм влизала тук, за тия които не ме знаят имах коте Лъки, което юли месец избяга и досега не се е връщал. Та да Ви се похваля преди две седмици на терасата се появи един сладур, който съпругът ми много го хареса и го нахрани с един пауч, който беше останал от Лъки а то взе, че се настани у дома. Макар, че още ми е мъчно за Лъчко го приехме, като го нарекохме Ричко. Та Ричко явно е ходил да се бие преди да дойде у дома с някой голям котак и му се появи подутина до долната челюст. В понеделник го водихме на ветиринар и се оказа, че има инфекция. Направиха му основен преглед обезпаразитиха го, претеглиха го /тежи 3,800гр./, и му биха инжекция, като още там се пукна това топче и вчера бяхме на втората инжекзция. Той се чувства много добре сега. Вет. каза че е коте от тази година на около 10 месеца. При прегледа се установи, че има и гъбички но ни каза, че тях ще лекуваме на по-късен етап. Ако ще го кастрираме, лечението за гъбичките ще бъде след това. Питам Ви при някой от Вас има ли гъбички и как се лекуват.
Да не повярва човек

Ей така спи всяка вечер Косъмчето докато си легна и аз, но тая вечер явно играе на сън Гангнам стайл или там както беше