Любители на котки - Тема 165

• 26 554
  • 783
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Малките се научават...
Не знам,сложете някое от "съкровищата" в пясъка и го заровете заедно.
Галете я,хвалете я...
Тя ще разбере...
Попийте пишаното със салфетка и след това го заровете заедно...
Колкото пъти трябва.

# 211
Аз,само искам да те поздравя! Съвет не мог ада дам.Моите котки съм ги взимала научени/единствено Лорд не беше,но той май се научи сам.Не помня да съм правила нещо/ Закари,обаче,поради негови си причини,понякога ползва ваната.Той също не си зарива нещата в тоалетната.Показвали сме му,но може и да не сме били упорити.
Желая ти успех!

# 212
  • София
Дистанционно обучение вкъщи с котки. Когато детето е взело стола на котката Simple Smile
https://photos.app.goo.gl/L7fwbiWAKEhFytPN8

# 213
Здравейте момичето и ако има и момчета! Отдавна не съм влизала тук, за тия които не ме знаят имах коте Лъки, което юли месец избяга и досега не се е връщал. Та да Ви се похваля преди две седмици на терасата се появи един сладур, който съпругът ми много го хареса и го нахрани с един пауч, който беше останал от Лъки а то взе, че се настани у дома. Макар, че още ми е мъчно за Лъчко го приехме, като го нарекохме Ричко. Та Ричко явно е ходил да се бие преди да дойде у дома с някой голям котак и му се появи подутина до долната челюст. В понеделник го водихме на ветиринар и се оказа, че има инфекция. Направиха му основен преглед обезпаразитиха го, претеглиха го /тежи 3,800гр./, и му биха инжекция, като още там се пукна това топче и вчера бяхме на втората инжекзция. Той се чувства много добре сега. Вет. каза че е коте от тази година на около 10 месеца. При прегледа се установи, че има и гъбички но ни каза, че тях ще лекуваме на по-късен етап. Ако ще го кастрираме, лечението за гъбичките ще бъде след това. Питам Ви при някой от Вас има ли гъбички и как се лекуват.

# 214
  • София
Дистанционно обучение вкъщи с котки. Когато детето е взело стола на котката Simple Smile
Днес моите бяха в немилост.
Синът ми учи в хола... "моля те махни ги". Махнахме ги от хола. След малко дъщеря ми пристига с единият и демонстративно го пусна в хола... "спя". Забавлявах ги малко в спалнята, ама не мога да си свърша работата от тях.
Даже по едно време мислех да изведа големият навън. Мислех да изляза със сина ми, тъкмо да свършим малко работа по магазините и после да прибере Аш у дома. Да, ама дребният е под карантина (болно дете в класа) и не може да излиза.
Сега лекинко са се кротнали.

Дъщеря ми не ми дава да им давам паучове, а те сякаш "изобщо не ги храниш". Та на паучове карат сутрин и вечер.
Сутринта Аш си е хапвал суха храна през нощта, но сутринта беше гладен. Яде консерва с риба тон Joy Да не повярва човек Simple Smile

За сега няма мини в банята. След малко ще изчистя тоалетната, щот мамин златен иска да му е чистичко.

Дъщеря ми събрала пера от разни играчки и сглоби една нова. И Аш съска на Оникс когато гонят перата. Откъсна едно, дъвче и ръмжи. Даже на мен ми изръмжа като го хванах да му го извадя от устата. Келеш.

# 215
darena, като прочетох поста и се сетих че из сайтовете съм срещала препарат за приучаване на котки(има и за кучета) към хигиенни навици. Нямам личен опит,но пробвай! Прилагам сайт има различни и ако се разровиш може и друг вид да избереш. Успех!

https://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/34753/beaph … navici-10-ml.html

# 216
Ей го и моя рано сутринта ме фиксира в леглото.

# 217
  • Бургас
Тепърва ще посети ветеринар.
Живее в индустриална зона на Пловдив, в двора на завод. Спи в тая саксия, еми хем знам колко други такива котета има , но сърцето ми се скъса като я видях, би.а гушлива, ходила при всички и всичко яде, не знам, мислите ми са разпокъсани, това е отговорност....
Ето още една:
Недей го мисли, мила, вземи я, две, три... Станаха вече над 20, ама се спогаждат лека полека, ще свикнат, път ти така хубаво ще ти стане на душата... Много щастие ще имаш на сърце, пък те ще се спогодят лека-полека, ще видиш ❤

# 218
darena, като прочетох поста и се сетих че из сайтовете съм срещала препарат за приучаване на котки(има и за кучета) към хигиенни навици. Нямам личен опит,но пробвай! Прилагам сайт има различни и ако се разровиш може и друг вид да избереш. Успех!

https://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/34753/beaph … navici-10-ml.html

Благодаря ти! И на всички, които ме подкрепиха. Поръчах го! Но ИМАМЕ УСПЕХ- изпишка се в тоалетната!

# 219
  • Бургас
Мялееее, Божко същински! ❤

Душица мила! ❤❤❤

# 220
  • София
Дъщеря ми събрала пера от разни играчки и сглоби една нова. И Аш съска на Оникс когато гонят перата. Откъсна едно, дъвче и ръмжи. Даже на мен ми изръмжа като го хванах да му го извадя от устата. Келеш.
Подсети ме как дъщеря ми донесе от някаква екскурзия подарък за Дейзи - събирачка за прах и паяжини от истински пера. Ето какво ѝ се случи на следващия работен ден, когато е била сама вкъщи:

Joy

pipi68, нямам опит с гъбички, но знам, че се лекуват с ваксина за гъбички. Освен това е заразно за хората и бъди внимателна с гушкането. Имайки предвид, че не е "официален" сезон за разгонване, може би бих отложила кастрацията, за да лекувам гъбичките. Но всичко зависи от това дали маркира. Ако е започнал, миризмата е нетърпима и кастрацията е наложителна.

Aila, насреща има ли учителка, която да гледа учениците? Joy

Много се радвам, че в темата се появиха толкова много нови спасени котенца! Heart

# 221
  • Бургас
Ей така спи всяка вечер Косъмчето докато си легна и аз, но тая вечер явно играе на сън Гангнам стайл или там както беше

# 222
И Феликс не върши голямата работа в тоалетната, все под душа. Понякога пишка в тоалетната но често на канала. Опитах всички видове котешка тоалетна и не става. На 5 месеца дойде в апартамент от двор.

Снимка от преди малко. То яде в кухнята, тя под масата в моята стая. С лошо качество е снимката.

В момента пия бира, слушам Фермата и съм спокойна. Има временно примирие:

Главата на Феликс е отдясно. Мие се и не мога да я хвана в кадър. То я гледа от леглото.

П.П. Малко по - късно:

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:27 от Зуки Су

# 223
  • Бургас
Гъбичките са заразни,аз също бях хванала,имах на ръката и на лицето.
Пих лекарства,мазах...
А Котьо се оправи след две ваксини Биокан М,но не подействаха веднага.

# 224
Взех си Франки. Синът ми реши, че е болен и трябва да ги водя на ветеринар. Кихал, дишал шумно...Заведох го днес към 11, стоя цял следобед в стционара, че били заети та чак в 19 ч ми се обадиха да ходя. Пуснали му ПКК - всичко наред, преслушали го, всичко наред.. само дето Кихал и хвърлял гнойни сополи... Та за да не слезело надолу айде пак АБ. На инжекции през 3 дена. Според мен това е хронична история и понеже при сина ми пушат сигурно киха повече от това. Откак е вкъщи не е кихнал нито веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт