Търся електронна книга - 35

• 93 316
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте,моля предложете автори и книги романтично фентази или фантастика от сорта на Джанин Фрост,Ребека Занети и Уорд,чела съм и Новите видове.Чете ми се нещо такова моля за предложения

Чели ли сте Сара Дж. Маас поредицата за дворовете? Тя е уникална поредица и си има от всичко. Наскоро прочетох и на Шелби Махурин поредицата Змия и гълъб и също много ми хареса.

# 496
Здравейте, търся pdf

# 497
Здравейте,моля предложете автори и книги романтично фентази или фантастика от сорта на Джанин Фрост,Ребека Занети и Уорд,чела съм и Новите видове.Чете ми се нещо такова моля за предложения

Чели ли сте Сара Дж. Маас поредицата за дворовете? Тя е уникална поредица и си има от всичко. Наскоро прочетох и на Шелби Махурин поредицата Змия и гълъб и също много ми хареса.
Благодаря за споделеното мнение

# 498
Здравейте, търся "Домът на Гучи" -  Сара Г. Фордън
Скрит текст:
plamenarandeva@gmail.com

Благодаря!
Ако на английски или някой от другите езици ви се чете, ето тук може да се намерят варианти:
https://bg1lib.org/g/Sara%20Gay%20Forden

Не видях сайта да е споменат поне в началната страница на темата, има доста неща, но на чужди езици : https://bg1lib.org/
Има и на български.
https://ru.bg1lib.org/s/?languages%5B%5D=bulgarian&order=date
Мисля, че и преди бях писала за него - има ограничение в свалянето- за нерегистрирани- до 5 заглавия за 24 часа, за регистрирани- 10 заглавия за 24 часа. За повече изискват дарение.

# 499
Не се е случвало да свалям толкова много книги накуп, благодаря за информацията за ограничението. (А изглежда, че книгите, които съм търсила ги е нямало на български, че не съм попаднала на линка по-горе, затова съм останала с такова впечатление.)

# 500
  • в сърцето на един мъж...
Дали има излязла някъде електронна - Коледа под боровинковия залез, Холи Мартин?

# 501
  • Euskal Herria
Да. Дай имейл, за да ти я пратя.

# 502
  • в сърцето на един мъж...
Да. Дай имейл, за да ти я пратя.

Готово, пратих, благодаря много!

# 503
Здравейте,
Търся "Жените, които обичат твърде много" от Робин Норууд,
Благодаря!

# 504
Галина Александрова, много благодаря за сайта! Най-после намерих книги на Дийпак Чопра! Още някой ги търсеше, ако се познае - има ги!
Благодаря още веднъж ♥️

# 505
Търся "Ето ме" на Джонатан Сафран.

# 506
Здравейте!
Дали мога да намеря някъде Свят без край на   Кен Фолет и Откраднатото фередже от Кармен бин Ладен.

# 507

Здравейте, някой има ли книги на Виктор Франкъл?

# 508
  • Mediterraneo
Здравейте!
Дали мога да намеря някъде Свят без край на   Кен Фолет и Откраднатото фередже от Кармен бин Ладен.

Имам Отхвърленото фередже на Кармен Бин Ладен.

# 509
В кой сайт търсите книги?
Галина Александрова, много благодаря за сайта! Най-после намерих книги на Дийпак Чопра! Още някой ги търсеше, ако се познае - има ги!
Благодаря още веднъж ♥️

Общи условия

Активация на акаунт