Привет! 
Снеже
на мен ми хареса какво си написала за Джемре, въпреки, че не си й фенка 
Поли
е и вие ще дочакате снега, че малчо да му се радва.
при нас вече се топи де....чудесни разсъждения!
Кузей не беше лош, беше малко по-див и непослушен, сравнявайки се с примерния си брат.
Фенче
, за мен Джемре се влюби истински в Кузей, когато го опозна след излизането му от затвора. В началото може да е имало интерес, но разумът й я насочваше към перспективния брат-Гюнчо.Пепи
, предположих, че си заета с работа, сигурно е лудница при теб, онлайн ли преподаваш в момента?това онлайн обучение ще съсипе тотално качеството на знанията, които трябва да получат горките деца./съдя по племенника ми в 5 клас
/а, че нещата няма да приключат сега е много ясно, това е цената на славата. Примерно за Бурак и Фахрие също се пишеха какви ли не измислици. Важното е, всичко да е наред

Йозге е кръстила дъщеря си Мерджан.
.....................
от Соципол за ноември

https://socipol.com/v2/index.php?c=trends_m
КТФ е направила този колаж от снимките на филма и пита дали има надежда да видим трейлър преди края на годината:))
охх голяма е мечтателка и оптимистка

Дива
не е минавала тия дни....Ире
как си, драсни някой ред!!
благодаря за всичко споделено!
Направо куха лейка си беше в началото, ама тя не е виновна, че майка и все и внушаваше колко е красива и неповторима, как трябва непременно да живее добре, да има всичко ... и тя заложи на Гюней, защото него го имаха за голямата работа в махалата, беше най-переспективния ерген
Чак когато се разочарова от него осъзна колко права е била майка и за него, Гюлтен усещаше хората ... Мисля, че и не страдаше чак толкова за Гюней, колкото за собствената си наранена гордост, когато той и измени с Бану. А пък той от своя страна според мен го направи, защото беше осъзнал още същия ден, когато Джемре узна истината, че ще са до тук ... а, не че се е отказал от нея заради Кузей, както се мъчеше да го убеди. Ако се беше отказал наистина заради него, нямаше после да им прави всички мизерии, само и само да не са заедно. Добре я познаваше, заради това се нахвърли на брат си, като го обвини, че за всичко е виновен той. Джемре може да беше всякаква, / и аз не я харесах в началото / но дълбоко се потресе от това, което цялото семейство са причинили на Кузей, а не, че Гюней е крил от нея, както му каза. А когато разбра какъв човек всъщност е Кузей ... тогава вече отиде, та се не видя 

И Почукай на вратата ми е получил награда, Ире 

Хелоуу!! 
. радвам се, когато има повече минаващи дружки от тук, дори и само за едно хубаво пожелание./