Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 4

• 54 656
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Какви данни могат да изтекат от регистрация в Еконт .. телефонен номер .. най-много..

Аха, то и от фейсбук само ел. поща може да изтече нали?
Номер на карта, с която плащате например. ЕГН сигурно също иска, няма как иначе.
Имена, телефон и адрес, тоест същите данни, които ги имат и без да имам регистрация там. Не всявай смут излишно.

# 676
Здравейте, в момента има ли активни някакви кодове за отстъпка или някакви кодове за първа поръчка?

# 677
Здравейте. Появи се казус с две пратки, и искам да попитам, почти винаги ли идват като една обща (ако са направени горе-долу по едно и също време в сайта), или има и шанс да пристигнат като отделни такива?

# 678
Здравейте, някой поръчвал ли е до еконта в меден рудник до Терминала? Аз не намирам в картата

# 679
Виждам, че доста хора поръчват от сайта, а аз колкото и пъти да го разглеждам, все ми се струва скъпо. Сигурно нещо ми убягва, затова идвам да слухтя за добри оферти Smiley

# 680
Здравейте, някой поръчвал ли е до еконта в меден рудник до Терминала? Аз не намирам в картата
Аз в началото също имах проблем, не можеше да отбележа офиса който исках, и посочих друг наблизо.
При някоя от следващите поръчки, успях да го сменя, но помня, че доста време си играх докато успея.

# 681
Здравейте. Появи се казус с две пратки, и искам да попитам, почти винаги ли идват като една обща (ако са направени горе-долу по едно и също време в сайта), или има и шанс да пристигнат като отделни такива?

За първи път поръчвам, но от две отделни поръчки в един ден, едната вече получих, а за другата имам мейл за забавяне на доставката.

# 682
  • Варна
Ако са пуснати в един и същи ден или в два последователни и първата не е тръгнала е много вероятно.Така се случи с последната ми,но по принцип изчаквам едната да тръгне и пускам друга,ако не искам да ги комбинират или правиш 2 акаунт и ги пускаш през различни.

# 683
Днес видях, че са ми пратили код за РД. Понеже нямах кой знае какво да поръчвам, а само да връщам една рокля, реших да проверя и едно кожено яке, което го купих с роклята и то беше с 40% намалено. Видях, че още е намалено и има налична  S-ка. Ами...40 +20 са си 60% на якето. Купих го отново и маркирах за връщане рокля и яке. С разликата взех пуловер на ММ за Коледа и тениска за мен. Не бях правила такава гимнастика досега Grinning

# 684
И аз не съм,но съм го имала като вариант ,особено за дреха или обувки за следващия сезон.Бях взела на малката маратонки 22 номер,когато носеше 21 и си пазих всичко.Щях да ги върна ,ако бяха ги намалили още.Месец и половина носи обувки и умаляват ,все купувам .

# 685
Какво правите ако са сгрешили върнат артикул? Бях поръчала 2 чифта дънки, като върнах по-скъпия. В приложението са отбелязали като върнат чифта, който запазих. Вече са ми върнали парите. Миналата седмица им писах, но нямам отговор

# 686
И аз имах такъв случай . Писах им и тъй като вече ми бяха върнали парите, разликата от сумата за връщане ми я преведоха ,след като провериха какво е станало.

Какво правите ако са сгрешили върнат артикул? Бях поръчала 2 чифта дънки, като върнах по-скъпия. В приложението са отбелязали като върнат чифта, който запазих. Вече са ми върнали парите. Миналата седмица им писах, но нямам отговор

# 687
При връщане отбелязвате ли си в профила конкретния продукт? Така е по-ясно и по-лесно за тях

# 688
Да - отбелязвам, така казаха, че е по-добре като им се обаждах.
Някой има ли колан на S'Oliver - как са като качество?

# 689
Мога ли да откажа получена пратка в офис на Еконт по телефона? Или трябва да отида лично в офиса, за да я откажа? Някой да има представа?

Общи условия

Активация на акаунт