Коледни календари 2

• 65 121
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
А каква беше сумата на календара, понеже го има и в Дъглас ?
140лв - най-евтиния вариант. Но гледах ревю на влогърка на втората по цена календар и (мое мнение) не си струваше разликата между продуктите, че да взема по-скъпото.

# 691
Първият на дисни е доста по голям,както и самите книжки.Не съм го разопаковала,ще оставя това удоволствие на големия.На почти 5 г. ще е тогава,харесва дисни детските,надявам се да са му интересни книжките и да имат и по малко текст вътре.Ето снимка от сайта им.

# 692
Календарът на Bourjois: https://bourjois.fr/products/calendrier-de-lavent-2022?kwkuniv=P … medium=type_affil

Цената е 119 евро, предстои да бъде пуснат в продажба. Много се надявам да се появи в някой немски или английски сайт. Изглежда много красиво, няма мостри, само пълноразмерни продукти според анонса.

# 693
Melusine, бях е забравила тази марка, а и до сега не бях срещала техен адвент.
Между другото интересно оформление, нещо по различно от досега предлаганото.

# 694
  • Бургас
Много е красив,тъкмо и котаракът ми ще се забавлява,ако оставя чантичката за секунда без надзор, ще я надере както той си знае.

Като цяло е интересно решение,после човек има чудесен несесер за козметика.

# 695
Календарът за кафе е доста скъп, струва ли си според вас?

# 696
Календари от Guerlain, Dior и Armani. Предвид цените, да се хабя ли да търся и показвам повече детайли?

Цялата статия тук, топ 10 на луксозните адвент календари: https://www.vogue.fr/beaute/article/calendrier-de-lavent-2022-be … rs-spectaculaires

Календара на Dabov не бих го взела.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 23:30 от Melusine

# 697
Пинк, твоят календар на Дъглас и аз съм си го харесала. Вече няколко пъти слагам в кошницата и не си довършвам поръчката. Точно това, че има неща от различни марки ми харесва в него. И малко спам - липсваш ни в темата за стила Blush
Понеже стана въпрос, за мен Ритуалс имат не лоши продукти за тяло, но календарът им не ме изкушава.
Герлен, Диор и Армани не бих купила. Все пак календарите са произволна селекция от продукти - половината вероятно няма да харесам и ползвам. За тези пари ще подбера по няколко любими парфюми или грим продукти на марките и няма да съжалявам за пари, хвърлени на вятъра.

# 698
  • София
Миналата година не съм обърнала внимание , но Yves Rocher пускат ли календара за продажба в България ?

# 699
Здравейте, за желаещите календара на Essence, предлага се онлайн в ДМ.

# 700
  • София
Взех за малката (1.6 ще е през декември) календар с джуджурийки-играчки от китайците. Ще взема и календара с мини книжките, който показахте по-назад
За себе си още се чудя. Може би ще чакам черния петък, не знам дали ще е останало нещо дотогава.

# 701
И аз чакам ЧП, но и май нямам конкретни предпочитания. Дори не съм решила колко пари да отделя...

# 702
Ще пускат началото на ноември,  писах им и така ми казаха. Но ще видим...
А за миналата година, не съм обърнала внимание и аз!

Имам въпрос към вас или молба, някой има ли останал от миналата година подобен календар като на the body shop с кутийки!
Или от къде мога да си купя подобен ПРАЗЕН!

Миналата година не съм обърнала внимание , но Yves Rocher пускат ли календара за продажба в България ?

# 703
Пинк, твоят календар на Дъглас и аз съм си го харесала. Вече няколко пъти слагам в кошницата и не си довършвам поръчката.

Лайт, мила Heart Eyes , за кой календар на Дъглас говориш?
За този ли?

за мен

Скрит текст:
1 х Biotherm Eau Pure дезодорант Roll On 75 мл
1 х Lancôme La Vie Est Belle Душ гел 50 мл
1 х Armani Si Лосион за тяло 75 мл
1 х Душ гел Armani Aqua Di Gioa 75мл
1 x Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lippenstift Miniature Nr. 70 - The Nude
1 х Armani Si Passione Лосион за тяло 75 мл
1 x Lancôme Génifique Gesichtsserum 7 мл
1 x Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum Mini 7.5ml
1 x Lancôme Rénergie Multi Lift Ultra Cream Gesichtscreme 15 мл
1 x Biotherm Blue Therapy Ревитализиращ нощен крем с кехлибарени водорасли 5 мл
1 х Armani My Way Eau de Parfum Mini 7ml
1 x Biotherm Blue Therapy крем с червени водорасли за суха кожа Gesichtscreme 5 ml
1 х Lancôme Idôle Лосион за тяло 50мл
1 x Миниатюрно червило Lancôme Absolu Rouge
1 х Mugler Alien Eau de Parfum Mini 6 мл
1 x Крем за ръце Viktor&Rolf Flowerbomb 50 мл
1 x Yves Saint Laurent Lash Clash Miniatur-Mascara 7 мл
1 х Biotherm Lait Corporel Мляко за тяло против изсушаване 100 мл
1 x Lancôme Génifique Yeux Light Pearl Augenserum 5 мл
1 x Prada Persona лосион за тяло 50 мл
1 x Спирала Lancôme Idôle Nr. 01 - Schwarz 8 ml
1 x Valentino Born In Roma Donna Eau de Parfum Mini 6 мл
1 х Biotherm Blue Therapy Retinol Correct Cream Gesichtscreme 5 мл

Der Adventskalender enthält Artikel in einem Wert von mehr als 350€

Точно това, че има неща от различни марки ми харесва в него.............................
Герлен, Диор и Армани не бих купила. Все пак календарите са произволна селекция от продукти - половината вероятно няма да харесам и ползвам. За тези пари ще подбера по няколко любими парфюми или грим продукти на марките и няма да съжалявам за пари, хвърлени на вятъра.
В сравнение между двата този от групата на L`Oreal ми допада, че има повече ароматни лосиони за тяло в не лош размер от 75мл, а и искам да опитам марката Biotherm. Като първоначална цена е 89 евро, но имах код за 25% и ми излиза като цена на адвента на  Дъглас.

Нали си взех и чантлето на Estie, но то не е адвент, а нещо трябва да се отваря от 1-ви до Коледа Blush

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 23:10 от Pink Dress

# 704
Аз съм голям фен на Биотерм от 2009-а насам, много добре се разбирам с продуктите им.

И за да не е спам, календарът на Kiehl's е вече наличен, цена - 185 лв. Какво има вътре:

30 мл Creme de Corps
30 мл ултра почистващ препарат за лице
28 мл Ultra крем за лице
40 мл ултра тонер за лице
7 мл Super Multi - Corrective Cream
14 мл Маска за почистване на дълбоки пори Rare Earth
14 мл Creamy Eye Treatment with Avocado
75 мл невен билков екстракт тонер
4 мл ежедневен съживяващ концентрат
7 мл невен серум - инфузирана вода крем
Midnight Recovery Concentrate
30 мл Крайна здравина Ръчен мехлем