Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 48 899
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Във Варна например излизат. Просто гледам да отида в централна лаборатория, а не манипулационна. До обяд работят с пациентите, но после май няколко часа обработват пробите.
И аз от време на време усещах като ПМС, но от вчера май нищо не усещам…. дори гърдите ми не са подути… а по време на стимулацията щяха да експлодират направо. Ох май ще чакам до понеделник …. Нямам смелост да пусна днес… а утре е събота и мисля че няма да излезе резултата на деня защото работят само до 13ч .Ще се опитам да се успокоя и ще си чакам 🌸

# 556
Здравейте и от мен писала съм в други групи за инсеминации ,но ето ме и тук на 29 януари е часа ми,в който ще ни обяснят как да поставяме инжекциите и ще ми дадат рецепта за хапчета ,които да приемам,ние сме с неизяснен проблем тоест такъв уж няма...... аз живея в чужбина и тук отзивите за клиниката са много добри .Не очаквам нищо ,само тайно се надявам ,защото съм имала вече 6 опита инсеминации и близо 4 години опити ,което ми донесе доста разочарование....... успех на всички вас дано и при мен резултата да е положителен

# 557
Привет момичета! Моят първи опит приключи неуспешно за съжаление… дори ми дойде МЦ преди теста, въпреки това пуснах чхг вчера, но и имплантация не е имало 😞 Много ми е кофти, така вярвах че ще се получи от първия път 😞 Имам 2 снежинки които ме чакат. Но се чудя дали някакви изследвания да пускам преди това. Само тромбофилия съм пускала. Чета за имунология и НК клетки, но нищо не ми говорят тези изследвания и с каква цел са те?

# 558
Привет момичета! Моят първи опит приключи неуспешно за съжаление… дори ми дойде МЦ преди теста, въпреки това пуснах чхг вчера, но и имплантация не е имало 😞 Много ми е кофти, така вярвах че ще се получи от първия път 😞 Имам 2 снежинки които ме чакат. Но се чудя дали някакви изследвания да пускам преди това. Само тромбофилия съм пускала. Чета за имунология и НК клетки, но нищо не ми говорят тези изследвания и с каква цел са те?
Didi много съжалявам. Знам колко е трудно, преживявала съм го няколко пъти. Горе главата и продължавай смело напред. Съветвам те да направиш консултация с доц. Русев. Доколкото разбрах от 2022 ще бъде в клиниката на Сигридов.

# 559
Didy Y, много съжалявам за този резултат. Очаквах добри новини от теб, Аз все още не съм направила теста, днес ми е 10-ти ден от трансфера, но ако до онзи ден имах някакви симптоми и неразположение, то от вчера всичко изчезна и все едно нищо не се е случвало в тялото ми. Мислех да отида да пусна тест в сряда, но може би е по-добре да отида утре, би трябвало вече да отчете. Би ли споделила малко повече за това как ти дойде цикъла? Аз мисля, че при отрицателен резултат трябва да спреш лекарствата и тогава да ти дойде цикъла или греша? Как така ти идва преди 14-тия ден до теста?

# 560
Тренди, въпреки лекарствата може да дойде цикъл. Не ми се е случвало, но лекар ми го беше казал преди като правехме инсеминациите и бях на Дуфастон. И при такива случаи все пак се прави тест, за да се види дали е имало имплантация.
Относно симптомите, тези, които си имала е много вероятно да са от лекарствата. Липсата на симптоми не е показателна, защото е доста рано. Стискам палци за положителен тест!

# 561
  • София
Всеки път, когато процедурата е била неуспешна, на мен си ми е идвала менструацията съвсем нормално и на точния ден, въпреки лекарствата. По-скоро отражението е било при следващия ми цикъл и тогава е имало забавяне или извънменструално кървене.

Тренди, успех! Не се вглеждай за симптоми и си изчакай деня на теста, когато ти е определен от лекаря.

# 562
Скрит текст:
[/b]

Didi, съжалявам за отрицателния резултат. Разбирам как се чувстваш. Аз днес също разбрах, че моят първи опит е неуспешен Sad

И аз имам въпрос към момичетата с неуспешно инвитро. След първия неуспех, вашите лекари пуснаха ли ви допълнителни изследвания преди ЗЕТ?

# 563
Аз бях само на Циклогест вагинално сутрин и вечер и Натаспин. Дойде ми цикъла още вечерта на 9ти ден съвсем слабо и въпреки това сложих циклогеста и легнах… но сутринта вече си беше тръгнал както трябва… а днес все едно с кранчето съм го пуснала…адски силно ми тече. Явно като няма имплантация и цикъла си идва както трябва аз си го чаках(не чаках) точно на този ден. Само да кажа че моя цикъл е доста кратък по принцип 23-26 дни за това и си ми дойде.

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 00:14 от Didi Y

# 564
Момичета, направих теста днес на 11-ти ден след трансфера! Резултатът е напълно отрицателен, даже явно не е имало имплантация 0.10. Приех го доста спокойно като за първи опит! Имаме още 13 замразени бластоцистчета, така че другата година продължаваме борбата! Сега имам един въпрос към вас, как се процедира след отрицателен резултат? Трябва да се обадя в клиниката, за да ми кажат как да спра лекарствата или да продължавам да ги пия до 14-ти ден и тогава да им се обадя? Аз смятам, че е излишно да продължавам да натоварвам организма с лекарства, резултатът няма да се промени. Моля Ви за съвет!

# 565
Момичета, направих теста днес на 11-ти ден след трансфера! Резултатът е напълно отрицателен, даже явно не е имало имплантация 0.10. Приех го доста спокойно като за първи опит! Имаме още 13 замразени бластоцистчета, така че другата година продължаваме борбата! Сега имам един въпрос към вас, как се процедира след отрицателен резултат? Трябва да се обадя в клиниката, за да ми кажат как да спра лекарствата или да продължавам да ги пия до 14-ти ден и тогава да им се обадя? Аз смятам, че е излишно да продължавам да натоварвам организма с лекарства, резултатът няма да се промени. Моля Ви за съвет!
Обади се в клиниката и им кажи резултата
Те ще ти кажат как да спреш лекарствата

# 566
  • София
Съжалявам за отрицателния резултат и ти желая Новата година да е вашата година и още януари да имате успех!
Спри лекарствата. Няма нужда да ги взимаш повече. В клиниката се обади да знаят за резултата и да ти насрочат преглед след празниците.

# 567
Скрит текст:
[/b]

Съжалявам за резултата, но пък това, че имаш цели 13 замразени е страхотно Simple Smile

След моя отрицателен резултат, аз звъннах в манипулационната и от там ми обясниха как да спра лекарствата ( не всичко се спира от раз). След това звъннах и да запазя час за коментар при лекаря. Обясниха ми, че лекарят ще прецени дали ще правим допълнителни изследвания или директно ще планираме ЗЕТ ( аз имам само 1 замразено ембрионче).

Също така, ако си с финансиране от ЦАР, трябва да се обадиш на дамата, която отговаря за фонда, за да изготви документите за приключилото инвитро, които трябва да разпишеш.

П.С. Става въпрос за болница Надежда, но предполагам и на други места процедурата е същата.

# 568
Скрит текст:
[/b]

Съжалявам за резултата, но пък това, че имаш цели 13 замразени е страхотно Simple Smile

След моя отрицателен резултат, аз звъннах в манипулационната и от там ми обясниха как да спра лекарствата ( не всичко се спира от раз). След това звъннах и да запазя час за коментар при лекаря. Обясниха ми, че лекарят ще прецени дали ще правим допълнителни изследвания или директно ще планираме ЗЕТ ( аз имам само 1 замразено ембрионче).

Също така, ако си с финансиране от ЦАР, трябва да се обадиш на дамата, която отговаря за фонда, за да изготви документите за приключилото инвитро, които трябва да разпишеш.

П.С. Става въпрос за болница Надежда, но предполагам и на други места процедурата е същата.

Daisy, аз също съм в болница Надежда. След трансфера ми дадоха протокол, на който е изписан телефон след като се направи тест. Звъннах на него, казах за резултата, казах и какви лекарства приемам. Казаха ми да ги спра всички, защото не са толкова специфични и че след няколко дни ще ми дойде цикъла. Насочиха ме да звънна да запазя час за след неуспешно инвитро. Позвъних и там, казаха ми на 1-вия ден от цикъла да се обадя, за да запазя час за дните между 10-ти  и 12-ти от началото на цикъла. Та сега ще чакам цикъл и ще звъня в клиниката. На момичетата, които чакат резултат скоро пожелавам късмет, стискам силно палци и ще се моля за положителни резултати. Весело посрещане на коледните и новогодишните празници на всички момичета! Ако тази година чудото не се е случило, бъдете сигурни, че следващата година ще се случи! Вярвайте и бъдете спокойни и позитивно настроени към живота и той ще Ви дари с така желаната мечта.

# 569
Тренди съжалявам и за твоя неуспешен опит! Продължаваме напред смело е това е! Аз все още незнам какво да правя след неуспешния опит… мисля сега да си почина и след празниците ще се обадя на докторката ми да преценим какво ще правим от тук нататък!
Искам да попитам момичетата които са имали след това ЗЕТ, наново ли се кандидатства за фонда и като нов опит ли се брои?

Общи условия

Активация на акаунт