🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 456
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 390
Каза, че не й пука.

# 391
Какво наказание им избраха за нарушението на Мартина?
Или Иван се задоволи само да й издърпа ушите?

Виктор защо не говори на Цветелина? Да не би и той да е подслушал разговора в градината? И да знае, че Пламен е топът на топа?

Сетих се за Красимира и за нейните напъни да прави психоатаки на Живка. Смешница. Да гледа Ваня и да се учи Simple Smile - как се разходи по нервите на Мартина и Кирил и тези двамата как се вързаха. Викове, обиди, закани…. Жалка работа.

Теодора не започва ли да проглежда малко? И да осъзнава какво прави Мартина? Нали е някаква енергийна и сензитивна уж - не усеща ли всичката негативна енергия, която се лее от тази вечно кисела жена?
Теодора май да, Пламен и Коцето също се подразниха от царския гняв. Ти да видиш, как в един епизод ѝ се поразклати трона на Марта.
Скрит текст:
Скрит текст:
Наскоро имаше такъв спойлер, че Ваня ще разбие стратегията на Мартина и истински ме заинтригува. Та оттогава чакам, но си го представях много по-нататък във времето.

# 392
Преди малко гледах еп. 20 на онлайн рубриката "Животът зад Фермата" на Мирон. Става ясно от епизода, че догодина със сигурност ще има нов сезон на "Фермата". Simple Smile

"Животът зад Фермата". Епизод 20: Иван и Андрей отговарят на въпроси от Фейсбук:
https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … i-ot-fejsbuk.html

# 393
20 страници се чудех кой е Винету. Добре че пояснихте. Направо плача от смях. Joy

# 394
Здравейте,

Гледам редовно предаването и с интерес следя и темата тук. Благодаря за подробното представяне в началото! Heartpulse

Живка ми е фаворит от ден 1. Първото ми впечатление беше за силна и зряла жена, която умее да разсъждава, да действа и да бъде женствена, дори и в мъжката си професия. Мъжко момиче. Simple Smile
Харесвам също Чавдар, Ваня и Ралица заради възпитаното им и достойно поведение. Пламен, Виктор и Стефан постепенно променят мнението ми за тях в положителна посока.
За съжаление дори сред тази малка извадка виждаме процеси, които текат в обществото ни и не всички от тях за повод за гордост. Сред "лагера" на Мартина се наблюдават основно интриги, шушукания по ъглите, псувни и инфантилно поведение. Изумява ме търсенето на сметка на други участници за кого и защо били гласували и защо предали въпросната Мартина. Кирил много ме разочарова, Любо изначално не го харесвах. Въобще в тази групичка няма хора, с които бих общувала в реалността. Разбира се, има го и това, че не е лесно да си там, по цял ден пред камери и далеч от дома. Но то е техен избор.
Радва ме това, че наблюдавам, че доста от зрителите също не подкрепят Мартина и компания след последните епизоди. Струва ми се оптимистично някак си.

# 395
В другите сезони на Фермата имало ли е подобно нарушение на правилата като на Мартина и какво е било наказанието, ако някой си спомня? Аз следя активно от миналия сезон и нямам наблюдение.

# 396
При такова нарушение на правилата защо да страда цялата група? Цвета да си избира Мартина или Теодора и в петък-на арената.

# 397
  • София
Аз не мисля, че трябва да наказват Теди. Мартина го изръси, така че наказанието трябва да е за нея.

Ако обаче накарат Цвети да излезе срещу Мартина, то Цвети ще си тръгне. И пак наказаният ще е друг.

Като лично наказание се сещам, Мартина да стане дуелист автоматично, Цвети се спасява, махане на звездата за фермерство, да е ратай следващата седмица или пък да няма право да е фермер повече. Наказание трябва да има, иначе ще си се наговарят постоянно.

# 398
Не гледах, какво наруши Мартина?

# 399
Правилата 😆

# 400
Предположих...
Кое/кои правила, ако на някой му се пише с две думи.
Ако не, ще гледам отново по-късно.

# 401
Самопредложи се Цветка да я посочи за дуелист. Нея и Тедито - те били насреща.

# 402
При такова нарушение на правилата защо да страда цялата група? Цвета да си избира Мартина или Теодора и в петък-на арената.

Е как защо? Важно е да има цирк и скандали.

Не ми се вярва и Мартина автоматично да стане втори дуелист и да се изправи срещу Цвети. Поради същата причина. Цветка засега им върши страхотна работа с любовното театрО.

# 403
  • Другата България
Какво ли й е на Цветка сега, като чу, че най-красивата за Пацо е Леещата сълзи? Викито и той игнор, горката Цветка! Чак сълза пуснах. След всичко, което каза снощи, сега иска момъкът да стои мирно и да обикаля като четвърто кутре около нея, изплезил език и чакайки сигнал. И кой по ягодите отива във фермата с рокля с пайети и чизми до сливиците?
За Черния чайник всичко сте казали. Нагла до бруталност, нахакана, манипулаторка до мозъка на костите. Като послушни козлета припкат трима мъже и три жени подире й, дано в събота някой от тях си тръгне. Кирил тотално ми е антифаворит вече, голям + за Ваня - издигна ми се в очите.
Маймунската проява и подобието на рев на носорог на Урко от Чикаго дори няма да коментирам. Важно е, че всички жени пред екрана му видяха бицепса.
Една черна точка за Живка. Думите за Винету: "Да й разделя агитката, за да се бори сама, както Аз съм сама". Мииии, не, не Живе, не си сама. Имаш достатъчно хора зад себе си, сама си го каза на дуела - че усещаш тяхната подкрепа, 'айде нека сме реалисти все пак.

# 404
Мартина го предложи, но и Теди се съгласи да участва.
А за любовното театро ( до тук по-скоро ми прилича на свалка между петокласници) преди началото на сезона И и А бяха казали, че нещата са се развили по някакъв невероятен начин. По сценарий да било нямало така да се получи. Ще гледаме-ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт