🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 60 423
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 420
Аз пък разбрах, че Ваня ще влиза когато си иска, защото Кирил не си промени тона и тя му каза, тогава аз ще влизам когато си искам.

# 421
  • София
Аз пък разбрах, че Ваня ще влиза когато си иска, защото Кирил не си промени тона и тя му каза, тогава аз ще влизам когато си искам.

Именно. Тя искаше да говорят с нормален тон, а той се развика. Тя му го каза напук, не защото наистина ще го направи.

# 422
А какъв беше проблемът топналите се в джакузито да си го измият след това и да няма дъра-бъра?

Тонът на Кирил беше абсолютно дразнещ, обикновено в такава ситуация и другата страна започва да го повдига, обаче Ваня е изключение и направо шапка ѝ свалям как запазва самообладание.

# 423
Ами, ако на мен някой ми "обяснява" все едно у тях съм отишла и аз ще ги направя бръм! И понеже не само Ваня се топна и се топи изобщо, викаш всички и им обясняваш нормално: хора, не е редно да се киснете във всичката вода, защото не е приятно после някой да се къпе с тази вода.
И, да, смятам, че не е редно! Но казано така избирателно и с такъв, очевидно заядлив дори и в началото тон, точно това ще получат, което получиха от Ваня.
Аз ако съм, за нищо на света няма да се изкъпя с вода от вана или джакузи, в което някой е киснал!
През лятото бяхме на спа и в стаята ни имаше джакузи. Дори и мм като си вземаше джакузи, си го пълнеше наново, а аз си го източвах и измивах след себе си.

# 424
Досега само четях, но това с джакузито...
Не харесвам Мартина и поведението и, но в случая беше права. За мен това е супер нехигиенично и другите не са длъжни да търпят детското поведение на Ваня. Както видяхте Мартина след това вдигна тона и на Коцето и Пламен. Ваня продължи да дразни с поведението си и край огъня и Кирил и каза с нормален тон, че това не е приятно и че след като се окъпят всички фермери може да прави каквото си иска в джакузито. Вярно повиши тона след това, но с право, а Ваня продължи с дебилското си поведение.

Гледам, че всички защитавате Ваня и нейното поведение, но няма да ви е приятно ако трябва да се къпете с тази вода.

# 425
Много ми харесва Ваня как се самоконтролира и колко спокойно обяснява нещата. Н моменти дори мудни, но много на място

# 426
Самопредложи се Цветка да я посочи за дуелист. Нея и Тедито - те били насреща.

Бе...ТедитУ бая се опули Марта като ги офертира тъй смело. Да предлага само себе си, кво говори и от нейно име...

# 427
В тази ситуация заставам на страната на Кирил.
Ваня хем виновна, хем пък прави някакви глупави демонстрации и провокира умишлено.
Който и да е на мястото на Кирил, би си изпуснал нервите.

# 428
Самопредложи се Цветка да я посочи за дуелист. Нея и Тедито - те били насреща.

Бе...ТедитУ бая се опули Марта като ги офертира тъй смело. Да предлага само себе си, кво говори и от нейно име...
Ами осата майка решава, другите нямат думата... 😁

# 429
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Аз пък, пак за двойния аршин ще се хвана!
Живка хубаво го каза - Лори всяка вечер се топва,
но всички се правят, че не я виждат.
Останалото сте го казали.

# 430
Да, това казах и аз - тоя може, оня може, Ваня не може! И понеже беше набрала инерция, лекинко подвикна и на Пламен и Коцьо, ама не с тоя тон като на Ваня, нали!

# 431
Много се радвам, че Пламен, Виктор, Стефан прогледнаха и оцениха Живка. Умни мъже, останаха 4 заблудени

# 432
  • Mediterraneo
Ма тая Цветка верно ли сложи пайетите и чизмите?! Смях в залата, драги зрители!

# 433
Ма тая Цветка верно ли сложи пайетите и чизмите?! Смях в залата, драги зрители!

Ох, сложи ги тя, ама рокличката и стоеше като бая умаляла. Много е напълняла, страшно изглеждаше, грозно и безумно, ама и хубаво я подредиха всички

# 434
Проблемът с джакузито се породи не от това кой влиза, а кога влизат. Кирил обясни, че вечер могат да се киснат, ако искат цяла нощ, просто през деня е несъобразително, защото водата я топлят, за да се изкъпят. Подкрепям позицията на Мартина в този случай, въпреки че не я харесвам. Тя направи забележка на Пламен и Коцето след това, така че не беше насочен към Ваня само хейта. Въпреки провокацията на Ваня, Кирил не трябваше толкова грозно да си изпусна нервите. Някак много ми падна в очите той. Мислих, че ще играе по-самостоятелно и мъжкарско, без да се прикрепва към някой лагер, уви явно и него го хвана шубето и реши да се мазни на кралицата-майка. Аз също не разбирам прехласването по Мартина, но явно някаква групичка от хора така са се усетили, че могат да се добутат до финал, а впоследствие към тях се присъединиха и други със същата цел (визирам Кирил и Иво, защото те първоначално не бяха в лагера й).

Общи условия

Активация на акаунт