Кое е най-странното име на дете което сте чували? 2

• 22 829
  • 320
  •   1
Отговори
# 105
Имам една приятелка и името и  е ГЮЛА тук не виждам да е странно но нищо newsm78 Heart Eyes Mr. Green Laughing

# 106
Имам една приятелка и името и  е ГЮЛА тук не виждам да е странно но нищо newsm78 Heart Eyes Mr. Green Laughing
Абе странно си е дати кажа!

# 107
Абе странно си е дати кажа!

ок щом казваш Mr. Green Heart Eyes Blush

# 108
  • област Софийска
Божичко (име на мъж) #Crazy

# 109
исках да помогна на брат ми и снаха ми за избора на име за Малкото Злато и бях взела един именник от библиотеката - единствената полза беше, че се смяхме до пръсване! ако имате възможност, прелистете го - конкретни имена не помня, но имаше страшно много остарели, а те звучеха ненадминато!

иначе всички комбинации от "западно" име и бг. фамилия ми звучат смешно като например Беатрис Иванова или Памела Петрова  Laughing Grinning

# 110
Една съседка се казва Ласка, на моя позната свекърва и е Кирка, а моята пък е Евламбия.

# 111
Да се разпи6а само че ми е любима тема!

# 112
Една съседка се казва Ласка, на моя позната свекърва и е Кирка, а моята пък е Евламбия.
моята свекърва е Паунка Simple Smile

# 113

oх сега се сетих в провинциета имам съседка която е с това име ooooh! Heart Eyes Blush Mr. Green

# 114

да не живее в центъра Laughing

# 115
  • Sofia
На майка ми бившите колежки - Горичка и Полянка...Работеха в една стая...Сега като се замисля, майка ми се казва Снежанка... newsm78
Мисля, че знам къде работи майка ти или поне имената на колежките и съвпадат Wink

Абе може и да е съвпадение, щото тия са бивши колежки на мама, тя напусна работата.
Иначе мойта мама наистина се казва Снежанка, а сестра й е Капка. Баба ми Лалка е искала да има още една щерка, която да кръсти Росица. Като добавя фамилия Мечкарови, мисля че затварям добър кръг на странни имена  Laughing

# 116
Сетих че имах една учителка по химия,която се казваше Кичка Гурсова  newsm78 и няма да ви казвам какви надписи имаше по стените от недоволни ученици за горката жена

# 117
Комшийката ми е доктор и се казва Елена Газуркова, чувала съм и,за smile3534 Благородна Газибарова.........

Познавам я Party (Докторката)

# 118
Рексона(но тя вече е много пораснала).

# 119
Kорнелия, Спиридон....

Общи условия

Активация на акаунт