Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 35 101
  • 740
  •   1
Отговори
# 195

Нани, Flowers Cherries ако ни четеш виж на какво попаднах и се сетих с теб веднъж как търсихме липсващите им целувки. Не знам що за търпелив човек го е сглобявал горното, но така като гледам почти всички са там Flushed с изключение на две.

# 196
  • София
Керем е лайкнал балдъзата.

А ето едно много сладурско видео от периода на свалките между Керем и Ханде.

Цитат
Ах Хандемий, нещата, които ме караш да правя...

Последна редакция: ср, 27 окт 2021, 23:58 от БлагаВест

# 197
Nature StarsNature StarsFlowers Four Leaf CloverFlowers HibiscusМомичета, Благодаря ви за още една приятна сряда прекарана с вас. Благодаря и на всички който ни сервират новости покрай нашите любимци. Бъдете здрави и ви  пожелавам  лека и спокойна нощ. Flowers Hibiscus Heart

# 198
Марги🍒❤️,
Тук съм, не ви изпускам Simple Smile
Благодаря за емоцията, изгледах клипа с голям кеф, Simple Smile
На мен ми липсва една целувка под душа,  в апартамента на Серкан, 😉 и май пердетата... ги няма....
Марги, и аз като теб не съм изгледала последните 5 еп. Но за сметка на това нямам пропуснат клип и коментар в Темата, Simple Smile)))

Аквамарин, Честит Рожден Ден ❤️,  (със закъснение)
Бъди здрава, щастлива и вдъхновена!

Благодаря на всички за всичко споделено от посещението на Керем в Испания, прекрасен мъж, Прекрасен...

Едно момиче питаше... Нормално ли е за един актьор да си направи регистрация....
Добре дошла Simple Smile)))
Аз преди години( 2008г. ) си направих Фейсбук заради Къванч Татлъту 🤭 ....
Лудост... Ама сладка... Колко емоции изживяваме с любимите артисти и сериали Simple Smile

Нани, Flowers Cherries ако ни четеш виж на какво попаднах и се сетих с теб веднъж как търсихме липсващите им целувки. Не знам що за търпелив човек го е сглобявал горното, но така като гледам почти всички са там Flushed с изключение на две.

# 199
Едно момиче питаше... Нормално ли е за един актьор да си направи регистрация....
Добре дошла Simple Smile)))
Аз преди години( 2008г. ) си направих Фейсбук заради Къванч Татлъту 🤭 ....
Лудост... Ама сладка... Колко емоции изживяваме с любимите артисти и сериали Simple Smile

Благодаря, добре заварила. Аз съм момичето 😄 с въпроса.
Едно много ранно добро утро момичета, тъй като нямам време през деня, ще се разпиша сега.
Море, скали и един Керем кацнал върху скалите

Искам да съм скала в морето 😁

Сега Керем живее по Ню Йоркско време, за да си общува с Ханде. Ако това не е любов, то тогава какво е 💗😍

"Бюрсин Вътре ли си?

"Веднага"

Лек и успешен ден на всички! 💯

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 06:03 от Miraland

# 200
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Ново: Ханде

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 07:17 от mi_si

# 201
Добро утро днес персонажа с който влезна в живота на много хора Керем Бюрсин
а именно Керем Сайер има рожден ден снощи веднага се започнаха честитките и тн

# 202
Ханде осигури подаръка на Керем Joy Той както е луд по легото Simple Smile
Сега Керем живее по Ню Йоркско време, за да си общува с Ханде. Ако това не е любов, то тогава какво е 💗😍
"Бюрсин Вътре ли си?

"Веднага"

# 203
Леле Heart Eyes Колко е млад Керем в първия му сериал... Не, че сега е стар, но е видимо променен.

Нани, точно това имах предвид онзи ден като се присъедини към нас Мира - съвсем не е единствената, която си прави профил някъде заради актьор. Аз по същия начин попаднах и тук, и в Туитър. Joy
О, ти също си въздишала по Къванч. Имали сме и друг общ любимец освен Чаатай. Stuck Out Tongue Winking Eye В различни периоди се интересувам от различни актьори, сега им е дошъл реда на ХанКер пък другите останаха на по-заден план.

Относно видеото с целувките - със сигурност долових липсата на пердетата на Налбантова и една в новогодишната нощ като беше задържан Серкан. В последните епизоди нашите основно изживяват любовта си пред погледа на феновете, още не е дошъл момента да ги изгледам, та не се наемам да гадая оттам дали има нещо пропуснато...

# 204
  • София
Günaydın

Ханде:  The Bursin, Там ли си?

Керем: Веднага Хандемий

И Бенсу Сорал...

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 10:14 от БлагаВест

# 205
Прекрасна Ханде. Цветна, слънчева, усмихната. Ах, NY, NY.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 14:50 от st_ina

# 206
Винаги така Естествена, Невероятна.

Той Керем нали обича лего може Ханде на му купи нещо подобно като подарък и двамата да си нареждат в вкъщи като се прибере.

# 207
  • София
Една красивица, крачи по улиците на Ню Йорк и си припява песента:
Цитат
Ню Йорк, Ню Йорк, искам да бъда част от теб.
Искам да се събудя в града, който не заспива и да разбера, че съм № 1.
Ако успея там, ще успея където и да е...

# 208
Ей тук Ханде е супер, но моето изкривено сиво вещество, в комбинация с очните ябълки, зеници, ретини и щуротии... Виждат чорапите, в които е пъхнат панталонът 🥴

zlati_ru, извинявай за въпроса, но нещо общо със Сливен или Русе да имаш?! 🥴😏

# 209
  • София
Ново от Ханде

И от Джанер:  Мави и аз!

Общи условия

Активация на акаунт