💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 193
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Испания
Паулина няма огледало, за да се види.

Рабухчиев пак отече.

# 1 066
Ако не друго поне искам да видя как Красима смазва Паулина 😂😂 А пък Паулина какво говори,че Красима е много по-едра от нея.С нея са горе долу еднакви с тази разлика,че Красима поне има и мускули.

# 1 067
Бойците да вземат пример от приключенците и да причакват противника с пояса, за кво се мъчат. И без това нямат много шансове.
Аййй Рабухчиев горилата пак ще припада. То тия химии дето пият си оказват влияние.
Рабухчуев, ако е само на химии, вече да есчихнал много отдавна.

# 1 068
Една Миленка отсрами Бойците. Очаквам победа и на Красима.
Рабухчиев изобщо не е издръжлив. Точно като Борислав от предния сезон.

# 1 069
Какво стана, че Полина играе два пъти?

# 1 070
  • London
Андрей за пореден път не блесна с нищо, както във всички игри до сега. Доста посредствено представяне от началото на сезона, предвид големите му претенции... Единствено в играта с преследването, ако я има, го виждам фаворит. Ама пак не знам дали ще може да засенчи Лазаринов, нищо че е олимпиец.
Ей тая битка ми е от любимите. Лазаринката се беше развихрил. И аз мисля, че резонно Андрей там би имал успех ....

# 1 071
Каква е идеята на играта не ми е ясно. Очевадно е, че като груба физическа сила Приключенците отнасят Бойците по всички параграфи с изключение на Мани. Предизвестена смърт имаше такъв филм, гледаме го и в момента.
Кремена ли ще е следващата? Или Неделчо?

# 1 072
Ама как си личи по коментарите кой на кого е фен Grinning

Иначе сините направиха две тактически грешки:
- Павлина щеше да отмъкне леката МИлена и всичко да е свършило.
- Павлина трябваше да ползва тактиката на Неделчо - да хвърли силно пояса през главата на Красима и после да плува и да се възползва от по-бързото плуване, вместо да се борят.

# 1 073
Рабухчиев според мен не е здравословно добре, на бойците настроението беше много хубаво подиграваха се с "мотото" на приключенците, ама им затвориха устата хубаво. Рабухчиев трябва да се изследва не е здравословно добре :/

# 1 074
Продукцията усилено пази Мани. Как пък от разцеплението един пъзел нямаше, хаха.

# 1 075
Аз не разбирам как точно разбрахте какво стана с Рабухчиев. Може да му е паднало кръвното, да му е причерняло и още един куп неща.

# 1 076
Бичетата на Приключенците ми идват в повече.Простаци с много злоба.Валентин не знам как издържа там.Ако не беше той те нямат 2 гънки да си измислят стратегия.

# 1 077
  • София
Борис не е нотариус, а юрисконсулт. Кой знае къде...
В кантората на майка си. Тя го "накарала", той не искал да се занимава с това.

# 1 078
Е, как ще са еднакви Красима и Паулина? Красима има два пъти по-широк гръб от Поли. Много по-силна е, единствено на височина горе долу го докарват.
Стискам палци на Поли, но едва ли... втори тур й е.

# 1 079
  • London
Бойците в тази игра са трагични. Очаквам добро представяне само на Красима и Морунов.
2 поредни игри за сила. И после не било нагласено.
Ами беше време.....аман от редене на купички, пъзелчета и тъпотии.

А и мъжете обичайно по това си ги мерят ...борба, канадска, силаа....не си мерят пъзелите.Joy Ще гледам после аз....сега ви чета. Ама ми се гледат хубави мускули.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт