💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 702
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 110
Е как Мани има хубаво тяло. Краката са й хубави, съгласна съм, ама торса й е като буре.

# 1 111
Сссимеон, Бориссс Animal Snake
Неделчо е: "Крадецът вика - дръжте крадеца!" Издънил се яко, ама гледа веднага друг да набеди, та да не се набива на очи.
Направо не мога да повярвам, че в началото ми беше любимец. Оказа се най-големият страхливец този сезон. Ще се извърти 220 пъти само и само да не е номиниран.

# 1 112
  • Испания
Тази Ралица какво само им брои съветите и ги упреква? Това е играта!

# 1 113
Защо ? И това е част от физиката.
И двете са набити , якички.
Видя ли кадъра, в който се бяха събрали около масата в резиденцията? Красима има мъжки, широк гръб. Такава и е структурата. Подобна на тази на Роберта от първи сезон. Има разлика между това да си няколко кг отгоре като Паулина и това просто да си с едър кокал като Красима.

# 1 114
  • London
Бойците в тази игра са трагични. Очаквам добро представяне само на Красима и Морунов.
2 поредни игри за сила. И после не било нагласено.
Ами беше време.....аман от редене на купички, пъзелчета и тъпотии.
Нали каза, че зрителят не знае какво иска,когато Елизабет реди чашки и победи Smile

Дано не си позволят да кажат, че Красима е саботирала, защото наистина се опита и дори издържа много.
Аз бе да съм гледала не вярвам, че Паулина изобщо има шанс да пребори Красима......Странно!

# 1 115
Мани има хубави крака, от началото ми направи впечатление.
Борис е отвратителен... и двамата със Симеон са ми ужасни.
Неделчо ме разочарова напоследък, уж ги мисли, ама нищо не измисля.
хубави крака? тя не е ли 140 висока?

Че какво пък значение има това? Мани е добре във фигурата, но грозните татуси я загрозяват безкрайно.
Неделчо е много неприятен, а Симеон -гнусен.
е, как да няма Grinning няма как да си висок 150 и да имаш хубави крака, освен ако за някого хубави не означава просто слаби крака.....
Мани прилича на табуретка във фигурата, нито ханш, нито крака, нито бедра, нито дупе, нито гърди... и в лице е страшна.

# 1 116
Андрей, мишко златна, защо се изненадваш, че Поли е победила Красима? Нали Красима беше най-слабото звено, какво те изненадва, че е загубила, та сега го коментираш така? Било саботаж ... в главата ти е саботаж откакто се коалира с лиглата!

# 1 117
  • София
Ако Красима саботираше, нямаше ли по-бързо да падне от Паулина?
Умелото саботиране се крие точно в това - не прилича на саботаж. Би саботирала точно така, но аз съм убедена, че не саботира, не мисля, че Красима мисли в тази насока. Саботьори бяха Елизабет и Андрей и то не добри, когато паднаха първите пет минути на онази битка за издържливост, в която Борис победи. Затова си мислят, че друг би саботирал.

# 1 118
Мен пък ме радва как Борис ги надъхва. Ако бойците побеждаваха и те щяха да викат доста по-разпалено и емоционално .... и аз много викам по време на мач, за това не ми дават да гледам Mask
Харесва ми как им мачкат самодоволните физиономии на бойците

# 1 119
  • Испания
И аз не мога да кажа, че Неделчо не е в ред, но си го мисля.

# 1 120
Естествено, че може да си 1.50 и да имаш хубави крака. Въпрос на пропорция. Както можеш да имаш и дълги за ръста си крака.

# 1 121
Да, обаче и дадоха добър съвет в стил Сун-Дзъ -  избирай поле на боя, което е изгодно за теб. Докато Красима нямаше дъно по-доброто плуване се оказа решаващо.
Не съм сигурна, дали Красима не падна нарочно.

И да е, нейно право е. Но според мен се бори добре.

# 1 122
неделчо е толкова влюбен в елизабет, че забрави всякакви стратегии милия

# 1 123
неделчо е толкова влюбен в елизабет, че забрави всякакви стратегии милия
Явно нещо пропускам??!

# 1 124
Мен пък ме радва как Борис ги надъхва. Ако бойците побеждаваха и те щяха да викат доста по-разпалено и емоционално .... и аз много викам по време на мач, за това не ми дават да гледам Mask
Харесва ми как им мачкат самодоволните физиономии на бойците

Това се казва спортна злоба. Превъзбуден е от играта и се вживява. А другият отбор се възползват да го обвинят в това или онова за своите си цели и игрички.

Общи условия

Активация на акаунт