💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 646
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 140
Според мен пък Красима съботира, но не я съдя. Аз също не бих искала да съм част от това племе.
Иначе Неделчо е много подъл. До преди една седмица плюеше Кремена, сега нямало как да не я подкрепи. Интересът клати феса.

# 1 141
Да ходя сама да се бия с мидите 🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣

# 1 142
  • София
Абе, що така мъжете /в случая Андрей/ непрекъснато декларират и развяват лозунга "искам да се явя на  елиминационна битка с/у силен противник" /в случая Морунов/, пък започнат ли номинации се скатават като мишки.

# 1 143
Уф... след днешната игра и съвет въобще не намирам кой от всички да заслужава победата накрая Smirk

# 1 144
  • Испания
Неделчо не е за Кремена, а против Красима. Ако не гледам монитора и чувам мъжки глас, чудя се кой е, поглеждам - Кремена.

О, да! Битката утре пак е предопределена.

# 1 145
  • София
Пак физически натоварваща елиминационна битка за двете дами, за разлика от битката миналата седмица.

# 1 146
Отново много хубава и мъжка игра за елиминация ще гледаме утре.
Винаги е така, като я няма Мани на арената Simple Smile

# 1 147
Каква фурнаджийска лопата е тоя Неделчо. До преди две седмици гонеше Мани и Кремена до дупка, сега Креми имала цялата му подкрепа. ЖДНБ

# 1 148
За пореден път Красима доказа, че е над нещата. Не й трябва племето щом в него са хора като Андрей, Елизабет и Неделчо.
Единствените достойни за победа останаха Милена и козичките.

# 1 149
  • Русе
Втора силова битка. Тези май забравиха да дават пъзели. Ще видим в понеделник каква ще бъде.

# 1 150
# 1 151
Кремена и тя май е отслабнала и се е разхубавила.
Монито и тя заслабна и оформи хубави крака, влезе и тя лека тулумбичка .
Марунката и на мен ми е симпатичен и привлвкател.
Кога трябва да ги обединяват.Гледат ми се драмите на Неделчо и Мани 😂😂😂.
Скучно ми е без крясъци тази седмица 🤣

# 1 152
Искам Красима да победи, но Кремена ще се спаси. Нямам нищо против Кремена и ми се гледа силна, интересна и равнопоставена битка утре.

# 1 153
ОМГ! Този Андрей! Душичка.
Единствено номинацията на Елизабет ми хареса. Факт, че на база игра Неделчо си заслужава номинацията, на база провалът му като капитан два пъти си я заслужава. Ако той беше срещу Красима на утрешната битка щеше да отплува с 200.
А Кремена как си я подготвя за покрепа, защото е ясно, че тези битка трудно ще спечелят и той е мнооого близо до номинация. А тя да си вярва, че я уважава и подкрепя. Само, че не знае как коментира на реката, когато отиваха на битка с Мани, че ще я изпрати и ще й пожелае успех, защото ако се върне "ще ми е като мая в ръцете"
Нещо не ме вдъхновява вече да ги гледам. Утре ще видя как ще отпадне Красима и ще сменя канала.

Евала обаче на Красима как успява да запази самообладание и да не реагира на тъпотиите на тези съвети.

# 1 154
Цитат
Ако той беше срещу Красима на утрешната битка щеше да отплува с 200

Нямаше, защото веднага щяха да извадят пъзелите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт