💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 249
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 155
От този момент нататък единственото, което очаквам с нетърпение, е моментът, в който Неделчо ще отпадне от играта. По възможност унизително, тоест от жена. И възможно най-скоро. Не искам да стига до обединеното племе. Неприятно ми е да го гледам, да го слушам. Мръсен човек, нечистоплътен.
Утрешната битка ще е много трудна и не мисля, че Красима има големи шансове с тази контузия. Даже искам вече да се махне, защото не знам как издържа в такава отровна атмосфера.

# 1 156
Кремена и Красима имат сходни профили като състезатели.
Очаквам много хубав и оспорван дуел утре между тях.

В анкетата глас за Кремена от мен.

# 1 157
  • London
А Красима може ли да ходи, защото това определено не е маловажно? В какво се характеризира битката .....Някой да обясни, че аз още нищо не съм гледала.

# 1 158
Отпадне ли Красима утре, а тя ще отпадне, моята подкрепа ще остане само за Морунов, Милена и Валентин. Никой от тях няма да е победител, сигурна съм, но ще ги подкрепям. Само за тях ще стискам палци да стигнат възможно най-напред. Тези тримата и никой друг. Ако някой от тях ме издразни с поведението си, ще го задраскам от без това краткия списък.

# 1 159
Оф! Не знам какво да кажа…
Харесвах Андрей в началото. Много ми допадна и като визитка и като физика… и и и и с мишленцето ме изгуби.
Харесвах Неделчо. За мен е топ на пъзели, плува добре, харесвам стратегия тип Сървайвър… и и и и тотално разочарование.
Харесвах Рабухчиев. Тотална излагация тип напомпани мускули… тя Мани не е викала лекарски екип, той…
Не харесвах Кремена, сега викам с две ръце за нея.

Извод: няма да пускам тото!

# 1 160
Неделчо дали в следващия епизод на анимираната си версия на предаването, ще спомене нещо за това каква фурнаджийска лопата е?
Не ми е съвсем слаб като Туджарката, има тук таме силни моменти, предвид физиката си, но тези подлизурски схеми и то от мъже, ми идват в повече.

# 1 161
Скрит текст:
Последно Красима ли отпада, защото чета всевъзможни версии...Красима побеждава Неделчо, Неделчо отпада от Мани, Неделчо се самономинира и отпада от Красима...

# 1 162
ЕЙ какво нещо са телевизионните манипулации! Както подкрепях бойците , тази вечер харесах всички сини. Самото присъствие на братчето и сестричката и поведението им веднага насочва моя френски хъс за противниците им. А Неделчо стратега обърка групировките и каква  самоувереност( без пъзели ) демонстрира и сигурност,  че не е ной номиниран .

# 1 163
Отпадне ли Красима утре, а тя ще отпадне, моята подкрепа ще остане само за Морунов, Милена и Валентин. Никой от тях няма да е победител, сигурна съм, но ще ги подкрепям. Само за тях ще стискам палци да стигнат възможно най-напред. Тези тримата и никой друг. Ако някой от тях ме издразни с поведението си, ще го задраскам от без това краткия списък.
И за мен остана същия кратък списък.

# 1 164
От кога разправям какъв е Неделчо , но успява да изкара виновнии всички около него . Първа изгоря Соня , т.к не му се връзваше на манипулациите . Обвини нея в интриганство , но понеже е по възрастна и не много "готина" всички лесно му повярваха. Мани хем иска да я махне за да не пасе трева на реката, хем пък лесно я върти на където реши. Така постъпваше и с Мартин, яко го манипулираше. Добре , че се откъсна от неговото облъчване и се видя колко приятен човек е.Морунов също доста е облъчен, и за това никак няма да ми стане фаворит.
Красима ми е сред любимците във формата стискам и силно палци ..но защо ми се струва, че ревнува малко от Полина ..и защо ли визирам Стратимир )))На няколко пъти намекна нещо в тази посока , уж обратно Полина я ревнувала

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 23:44 от Не се сърди, човече

# 1 165
  • София
Битката беше Мега тъпа!
При приключенците са 5 бизона, няма как да не спечелят.
И двете последни битки са нагласени в полза на приключенците. Rage
Разочарована съм много.

# 1 166
В днешния епизод Паулина ми хареса, а Неделчо сериозно ме издразни и исках да го шибна с нещо. Съгласна бях с номинацията на Елизабет. Какво нещо е животът!
Неведнъж съм хвалила Неделчо. Все още виждам и добри негови качества. Но все повече смятам, че заслужава да отпадне по много нелеп начин. Ще бъде добре, ако е от Мани.
Андрей не заслужава да вземе наградата. Тотално падение при него. Уж силен играч, но яко се дъни напоследък.

# 1 167
Паулина беше много добра днес, хареса ми.

# 1 168
Ще погледна отново по-късно през линка на Мари да видя.
Наистина не съм видял удара на Борис срещу Неделчо, извинявам се.
А не, не го е удрял.Просто му беше подпрял главата в обратна посока"лекинкооо".
Още малко нея да занесе вместо пояса.Ама найсе това не го броиш.А после всичката гадост дето изля!?
Жалко,че съмненията ми(мисля ,че го писах) за Борис се потвърдиха.Пази се, пази се, рупа моркови и салата, но като му замириса на обединено племе взе да си показва рогите.
Има гръб със Симеон  и от това ,че лесно изманипулираха приключенците за капитанството, държа два -три пъти краката на козите на Поли и храни зайците с Вальо,вече си мисли ,че им е намазал кънките на всички.
Както мъж може да бъде гаден и подъл , нито една жена не може да го докара. Тук и Елизабет губи.

# 1 169
  • София
Елизабет номнира на база игра, само когато ѝ е удобно, дори ми се струва, че номнира Неделчо, за да види длаи някой ще я последва и ще го изправи срещу Красима. Вероятно смята, че отстраняването на последната е по-сигурно, ако отиде Неделчо вместо Кремена. За мен доводите ѝ въобще не са такива, за каквито ги представи. Нито вчера, нито днес.

Неделчо, освен че не поема отговорност за грешките си, не виждам къде толкова греши. Той отдавна е в "коалиция" с Кремена, дори пред Мани избра Кремена. Обеща да "гони до дупка" Мани, а не нея. Никаква логика не виждам в това той да номинира Кремена пред Красима - нито от стратегическа гледна точка, нито от каквато и да било. А днес просто нямаше значение кого номинира, много добре разбра, че гласовете му отиват на вятъра, затова и не броеше. Въпреки че Ралица реши да използва момента за един от нейните mini-comedy specials. Жалко, че Неделчо се съюзи с така недолюбваните от мен и от 90% от зрителите Елизабет и Андрей, което тотално го изпраща в черния списък с участници.

Общи условия

Активация на акаунт