💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 675
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 380
Ралица  да ходи да се гръмне Sweat Smile Дано чете тука  ,едва ли и пука ама аз да си го кажа.И повече никога да не се показва по телевизията и тя .Димо ще го преживея но нея трудно вече .

# 1 381
  • София
Аман от тези пълни недомислици и липса на каквато и да е грижа за здравето на участниците!! Дано не са си навлекли някакви травми!

# 1 382
Е чак пък да стане легенда Елизабет, айде малко се изхвърлиха Grinning при все, че кариерата й е over, малко вероятно е легенда точно да стане.. ще видим

# 1 383
Ралица  да ходи да се гръмне Sweat Smile Дано чете тука  ,едва ли и пука ама аз да си го кажа.И повече никога да не се показва по телевизията и тя .Димо ще го преживея но нея трудно вече .
Елизабет щяла да стане легенда ???? …. абе сценаристите вие луди ли сте !!!

# 1 384
Дразнещото джудже къде си беше завряло банските?!

# 1 385
  • Испания
Предимство за Кремена - игра с джуки.

Сега какво надуване ще падне в резиденцията! Като пада, Елизабет не млъква, а сега ще им надуе главите.

# 1 386
Неделчо копае дъното много дълбоко заедно с двете мишленца.

# 1 387
Как може това да е толкова дребно и толкова злобно и тъпо Къде го побира това!
Стискам палци на Красима.

# 1 388
Бобката си метнал микрофона на рамо, като чанта.

# 1 389
Пак Ганкиното кафене. Двамата шишковци.

# 1 390
Неделчо ще бъде май доста разочарован като АЕ го хвърлят under the bus, когато им се отвори случай

# 1 391
  • София
Не мога да разберат как ще дадат тази игра на две момичета, които са 50 кг с мокри дрехи. Потресаващо решение от страна на продукцията...
Аз пък се чудя на Бамби и Кремена, как им даде сърце да гледат как се мъчат и колко ги боли Елизабет и Милена.
Аз ако съм, майната му на предимството, няма да оставя друг да се мъчи заради мен.
А то какво стана, на НЕНОМИНИРАНИТЕ им излезе душата, а можеше и да си повредят нещо и повече изобщо да не могат да играят.

# 1 392
Браво на Елизабет и на Милена. Нормално е Неделчо е да се радва. Предимството е за неговия фаворит. Както и двете мъжки клюкарки си подкрепят Красима.

# 1 393
Ох, как ме дразни това малко, жалко и злобно човече Елизабет. Покрай нея и Андрей започва да ме дразни. За Неделчо няма да говоря, въобще

# 1 394
Тази година бюджетът яко е орязан … лоши сценаристи, няма домакин и вече си готвят сами, кастинга е под всякаква критика … за игрите да не говорим !!
Днес изгледах няколко игри от оригинала Desafio…направо друго измерение, участниците все едно излизат от фитнеса (и не говоря за мускули) … абе кеф да гледаш.

Общи условия

Активация на акаунт