Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 117 901
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 485
Преди доста време заради рецепта, коментирана в темата, купих от Лидл 1 кг пудра захар. После ми се появиха други приоритети и не я сготвих. Сега вече нямам спомен какво съм искала да правя. Имате ли идея коя рецепта изисква изрично пудра захар, а не кристална?
Всякакви видове масленки, арменски сладки и прочие дето се овалват обилно в пудра захар, можеш с такива да употребиш част. И там разни кексове и подобни някои ги "пудрят" обилно отгоре с такава захар. Някои пудрят и тиквеници и милинки, та зависи какво обичате у вас.
Целувки и ореховки ако не се лъжа също са с пудра, разни глазури вече са ти писали, имаше едни бисквитки с три съставки (яйце, брашно, пудра захар) като котешко езиче май ставаха.
Много рецепти има, заплювай няколко и прави списък за следващото ходене в Лидл какво още да набавиш Grinning
Гледам че се връща и свинската мас в асортимента им, тя си е точно за зимни сладки.

# 1 486
Влязох да купя едно пиле в Лидъл ,докато детето е на тренировка и излязох със златна лампа жираф,две долнища,пухен елек ,шоколад за пиене ,уиски ,коледни играчки и лакомства 😂🤣😂

# 1 487
Имаме кухнята от миналата година, същата е едно към едно. Много е хубава, не съжалявам, че я взехме, по-хубава е от предни години.
Днес пазарувах от Лидл и няколко неща в бона не отговаряха на цените на рафта.  Например едни дънки на 26 ги взех за 22. Масло родна стряха 2.30 в бона 1.99. Шоколад млечен със сметана уж на 40% с Лидл+ нямаше допълнително отстъпка.

# 1 488
4 пластовата тоалетна хартия с купон много ми харесва. По- хубава е от тази с овцата.

# 1 489
Аз искам да попитам за живите елхи. Отвън ли ги нареждат? Как става закупуването?

В брошурата бяха "естествени елхи" и не изглеждат живи. Може и да греша, разбира се.

# 1 490
На опаковките на картофеното пюре пише, че съдържанието на "една торбичка" се прибавя към 700 мл вода+ мляко...🙂 В кутията са 3 пакета, но явно според преводачите са торбички. 🙃

# 1 491
Много ми хареса шоколада с парченца какво зърна (а не съм по сладкото хич). С домашно винце е топ!
Обаче ми бяхте изкупили граха, тюх!

# 1 492
Natka, знаеш ли, че изглежда удари джакпота!? Smiley Май точно масленки съм искала да правя, много ги обичам, погледнах рецепта - иска сериозно количество пудра захар. Благодаря на всички за идеите! Hug

Какво са правили на био лимоните, че във всяка мрежичка имаше по 1 тотално мухлясал, а останалите - здрави...Thinking

# 1 493
  • Пловдив
При нас чери доматите на клонка /в опаковките от по 500 г/ днес нямаха добър вид, изглеждаха като престояли и на ръба да се развалят. Така ли са и в другите филиали, забелязал ли е някой?

# 1 494
Обмислям да си купя направо стъклена каничка за сметаната в каничка...ако продължават така да се огъват каничките, някой път направо ще се сцепи някоя или ще и' се продупчи дъното...То бива икономия и екологичност, ама...😡🤬😤 Последните няколко канички ги отварям с нож...

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 06:29 от dolce miele

# 1 495
Аз пък имам подобна борба с препарата за тоалетна (Бяла туба със синя капачка). ЕДВА го отварям, като капачката от напън всеки път е на ръба да се счупи, а моята длан посинява от зор.

# 1 496
Долче, и бурканче би ти свъшило работа. Всичко отворено съхранявам в бурканчета с капчки.

# 1 497
Някой беше питал за елхата, която ще е от понеделник, но не срещнах отговор. Та и аз да питам, хубава ли е, кичеста или пършива 😁? Колебая се, дали да я взема или да търся от другаде по-евтина.

# 1 498
  • софия
Отиди да я видиш и прецени. Дори и миналата година да са пускали, няма гаранция, че тази е същата. Има 2 дни, не 2 месеца.

# 1 499
Мисля, че за първи път пускат живи елхи.
А и да са пускали преди, всяка година се предполага, че елхите са различни, така че трябва да се видят, когато си заредят.

Общи условия

Активация на акаунт