Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 373
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 265
Някой има ли код на фешън дейс ,който няма да ползва .мога да предложа нов суичър или раница от сивите  .

# 2 266
  • София
Някой разменя ли чашите от Мото? Не мога да ги нацеля и това си е...

# 2 267
Отново имам проблем с въвеждането на кодове в кОлата...изписва, че промоцията още не е започнала (белите капачки).

# 2 268
По този повод съм им писала 4 пъти от един месец насам и нямам нито веднъж отговор. На вас отговарят ли ви от кк?

# 2 269
По този повод още не съм им писала.
По друг повод им писах в месинджър на 18 11 и още нямам отговор.

# 2 270
Намерих златна капачка от КК на пътя като се прибирах от магазина. Сетих  се , че бяха за промоцията през пролетта за Опти Гриловете и не се приемат вече , но реших все пак да я регистрирам. Стана - даде ми 2 Coins. А аз останах с впечатлението , че като свърши промоцията вече не се приемаха

# 2 271
Аз също им писах миналата седмица за една капачка, но нямам вест от тях.
Но за разлика от КК, чио чипс са светкавични, писах им и веднага оправиха положението с кодовете.

# 2 272
Аз преди няколко дни регистрирах бяла капачка без проблем.

# 2 273
Здравейте, получил ли си е наградата от Гранини ябълка и вишна?
За колко време и кой куриер ги доставя?

# 2 274
Вчера ги получих, от второ теглене, със Спиди.

# 2 275
  • София
Минавам да се похваля с награди,които пристигнаха днес от ФБ и Инста Blush
Кога теглят от Куинс и някой няма ли да се похвали от Т маркет тази седмица?

# 2 276
Бяла капачка с какъв надпис регистрирате?  Последно, когато не ми приемаш бели капачки, те бяха от стара промоция, с черен надпис отгоре(май за тефал). Сега ми попадат с червени надписи нови. Иначе златни, сребърни, черни, оранжеви, червени капачки ми минават кодовете. Явно от КК пускат фъндък някой и друг месец след приключване на игрите, понеже все пак ги има още в магазинната мрежа.

# 2 277
Моята беше бяла с червен надпис и надписа беше нещо за коледа ако си спомням правилно.

# 2 278
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И моите бяха белите с червен надпис.Прие си ги без проблем.Нищо не ми даде обаче....
Късмета ми никакъв го няма от доста време насам.

# 2 279
  • Бургас
Която и капачка да се опитам да регистрирам, все ми изписва невалиден код 🤔
Дали има проблем с приложението 🤔

Общи условия

Активация на акаунт