Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 341
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 310
  • София
Не можах да се сдържа:
Скрит текст:
Колко ли ще им иска Миро, щом е само за платежоспособни? 🧐
Може да ги е облизал и да си е калкулирал ДНК то в цената 🤐

# 2 311
Този е същият, който се сърдеше, че му предлага по 2 лв. за чаша на Нова Бразилия. Платежоспособни клиенти, като че продава диаманти! Преди дни се предлагаха ползвани тенджерки на Кока Кола за 70 лв.
Една игра от ФБ: https://www.facebook.com/krassi.bg/photos/a.146919212019441/4788552571189392

# 2 312
Мисля си нещо за тоя, но няма да го напиша, за да не ми изтрият коментара.
А в новата брошура на Метро имаше различни видове двойни стъклени чаши в комплект (мисля че по 4) и бяха към 15 лева. По-късно ще проверя, ако на някой му е интересно.

# 2 313
За играта на Visa могат ли освен онлайн плащания на стоки, да бъдат регистрирани и плащания на битови сметки пред ePay?
Също, ако ми липсва хартиената бележка, но имам електронна такава в приложението на Лидл+, дали се признава?
И да си помрънкам за чашките от май мото, много ги харесвам, но все нямам късмет, дали има значение кога се регистрират бележките?

# 2 314
Добро утро! С раница съм от КК👌Отлично начало на седмицата!😆

# 2 315
Имам смс от Спиди за тостера от Нутела!+

# 2 316
И моя тостер ще дойде днес. Ще искат ли бележката?

# 2 317
  • Стара Загора
В правилата пишеше, че ще я искат. Реално ще стане ясно като започнем да си получаваме  тостерите

# 2 318
  • Тук и там
Пристигнаха ми наградите от Мото, Еко партнърс и играта в Инста. Не мога да се оплача Simple Smile
Относно капачките от како кола, нямат срок за регистриране, намирам от миналата година, черни, сиви и тях приема. От кенчета също.
/cdn.bg-mamma.com/1aPP/dCLJR.jpg[/img][/img]

# 2 319
Аз се отчаях, че от Еко партнърс няма да ми одобрят банданата - сигурно има някакви неуредици там, но да бяха казали да избера друго.

# 2 320
  • Под Слънцето
Някой с инфо за ваучерите от Марети за К.? Не съм си го записала  в награди за получаване и сега,преглеждайки ,се сетих за него. Какъв  е срокът за доставка?

# 2 321
Аз мрънках на Еконпартнърс, че дълго време не ми одобряваха код. Ето отговора
"Здравейте.
Моля, прочетете в правилата на кампанията сроковете, в които одобряваме баркодовете. Всички баркодове, които са изпратени и отговарят на изискванията ни, ще бъдат одобрени, дори и след края на кампанията и ще може да получите желаната от вас награда."
Веднага след това ми одобриха кодове.

# 2 322
Аз се отчаях, че от Еко партнърс няма да ми одобрят банданата - сигурно има някакви неуредици там, но да бяха казали да избера друго.

А аз качвах кодове от вторник насам, но нищо не ми одобряват- стоят чакащи. Не съм заявявала никаква награда, искаше ми се да събера 100 кода, но промоцията е до 2ри и едва ли ще одобрят кодовете до тогава, след като цяла седмица не са. Много тегаво ми се случват нещата, не намирам лесно какво да сканирам.Disappointed

# 2 323
Но ная мен ми одобриха почти всички кодове; проблемът е в заявена награда - други хора тук се похвалиха, че я получават след ден-два.

# 2 324
  • Тук и там
Някой с инфо за ваучерите от Марети за К.? Не съм си го записала  в награди за получаване и сега,преглеждайки ,се сетих за него. Какъв  е срокът за доставка?
Мацката, която ми се обади, не е казвала срок. Предполагам, че тази седмица ще го доставят.

Общи условия

Активация на акаунт