Пушихте ли докато бяхте бременни?

• 37 156
  • 570
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
и аз

# 46
Пушех, да.  Embarassed
С всяка цигара ми ставаше все по-съвестно, но така и не можах да ги спра.  Sad

# 47
  Мноого рядко Confused и по 1 цигара Confused

# 48
До към края на 3м, началото на 4м успявах да спра цигарите. Преди това пушех по малко.

# 49
Пушех да, до 5 цигари на ден.

# 50
Преди да разбера, че съм бременна изпушвах по една цигара, две. След като разбрах, страшно ми тежеше на съвестта, не мога да си представя да пуша..Казват, че мисля така, защото ще ми е първо бебе.Simple Smile

# 51
  • Варна
Не, спрях ги месеци преди да забременея, в момента, в който реших да имам дете. Naughty Доста крайно ми е мнението по този въпрос. Confused

# 52
Не NaughtyСпрях ги щом научих,че съм бременна.От тогава не пуша Grinning

# 53
  • Откъм Варната
Когато разбрах че съм бременна и ги спрях, сега кърмя и продължавамда не пуша, пуши ми се много не отричам, но не е толкова трудно да не запалиш

# 54
Не.Спрях ги веднага  като разбрах ,че съм бременна ,дано не пропушвам отново.

# 55
Категорично НЕ-през цялата бременност не съм пушила въпреки че бях пушачка от тези които пушеха 1 кутия за 2-3 дни-не че не ми се е искало ама казахНЕ! в името на бъдещето си детенце  Peace.....докато кърмех-също нито веднъж не съм пушила Peace...Но уви като спрях да кърмя-Запалих, и сега слава богу поне пуша кутия цигари за 2 дни Peace
По принцип,лекари са ми казвали че ако бременната жена пуши по време на бременноста си, то бебето може да се роди с проблеми и АСТМА,тегло под нормата и т.н и т.н.....Въпрос на избор е дали да се пуши или не по време на бременност....аз избрах по-доброто за малката ми пикла Peace

# 56
  • София
Да, не съм спирала.

# 57
Не.Още като разбрах,че съм бременна и ги отказах.

# 58
  • Haskovo
Като разбрах че съм бременна и ги спрях .До настоящия момент не пуша ,надявам се и да не се върна към цигарите повече

# 59
  • София
Не!!! Naughty
Спрях ги преди няколко години, за да може организма ми да се изчисти напълно за великия ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт