Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 5

• 58 226
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да сложа скачащата емотка  newsm44 , че Свет я търсеше.
Много са сладки двамата А, но само времето ще покаже дали наистина между тях има нещо. На по-горните кадри може Алп просто да ѝ казва нещо на ухо Wink. А Айча доста разумно и артистично в момента шикалкави и не дава никакъв отговор на репортерите. Нека всеки си мисли каквото ще. Били сме свидетели как такива, дето се кълняха, че омесване на плодове и зеленчуци не можело да има, и компот от репи свариха, и туршия от круши забъркаха. Joy

# 361
Мерси ,Профи! Hug

Най-коментираните в социалните мрежи актриси и актьори на месеца според SOMERA

Заедно са ,заедно....100% съм сигурна...нито Алпчи отрече ,нито тя...а и лицата им при зададения въпрос грейваха...ха ха ха Има в инста един колаж как и двамата се хилят и шикалкавят...ако мога след обяд ще го сваля...

https://www.instagram.com/p/CXmlTKmIapi/

Айча Айшин Туран е забелязана да напуска агенцията си, тя призна пред репортери, че е на етап оценка на предложенията и е твърде рано да се говори за каквото и да било.
Относно слуховете за присъединяване към актьорския състав на #МомичетоНаПрозореца:
📍 „Вие съобщихте новината за това. Не знам, научих от вас. Хубав проект, мога да го гледам, когато имам време."
Попитаха я за връзката й с Алп, Айча се пошегува и измести темата към времето, като добави само:
📍 Всичко е наред!  Времето днес е дъждовно!
 За любовта й към героя Хазъран:
📍 Обичам да играя различни герои, обичам да играя различни роли. Хазъран беше специална, имаше различна енергия, така че за мен тя винаги ще има специално място в сърцето ми."

https://www.instagram.com/p/CXot6ywIT6P/?utm_source=ig_web_butto … h3NIx3LxjBcC6Phrk

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 22:33 от Svet_sz

# 362
Аз не съм от припадащите, но пък не бих имала нищо против "да ми шепне на ухото" докато ме целува по рамото 😉

# 363
Здравейте, водя ви една синоптичка Wink

И малко зебрички

Радвам се, че е отрекла за "Момичето на прозореца", нека си почне в нов проект. Със сигурност ги ухажват и двамата от различни места сега, поувеличиха си феновете покрай тоя огън в Приказката, да видим какво ще ги изкуши. Wink
Инак хич и не очаквам Айча да си каже нещо някога за личния живот, то даже и това, че не отрича е много за нея и ми говори достатъчно. Разчитам на папараците. 😁 И в Алпче се надявах, струваше ми се по-открит, ама и той си трайка сега.

# 364
Приветттттттттт....Hug
Жес....синоптичката е сюпер....такова театро изигра.....омота журналята ....голям смях падна.....сладурана....Heart Eyes
А ето снимчици на Алпчи с Алинка за Де Факто....мммм.....не ме аресва така зализан....време е малко да се постриже и да развихри къдриците....

Има и интервю с тях....сега ще го потърся....
Момичета ,сори....не можах да го намеря....беше в инста....Thinking

Последна редакция: нд, 19 дек 2021, 17:46 от Svet_sz

# 365
Разреждам ти, Светче, ако намериш интервюто Wink Оф, явно батко ви не смята да се подстригва още. И мен не ме кефи особено така, обаче зеленичкото му ходи доста.

# 366
🥰 Пу, пу, пу - как си отиват! 🥰
💞

💞

# 367
Добро утро!
Ето и интервюто...

Интервюто на Алп и Алина за списание Miliyet. Те промотират DeFacto с концепцията за равенство между половете.
(Автопревод в Гугъл)
„Промяната започва у дома“ казаха Алина Боз и Алп Навруз: „Всеки трябва да поеме отговорност за по-равен живот. „Когато жените започнат да се освобождават от тежестите си, те ще се чувстват по-свободни и по-креативни. "
19.12.2021 - 03:00 | Актуализирано: 19.12.2021 – 03:14
Özlem Ülk ü - Пандемията увеличи натовареността в ролите мъже-жени. По-специално битовите отговорности на жените са се увеличили. Преди това тежестта все още е била върху жените; равенството между половете винаги е било един от основните проблеми в много страни по света. Процентът на тези, които смятат, че мъжете и жените имат равни права в изследванията, е около 25 процента. Това показва, че ни предстои още много път за равенство между половете. Но ние не сме безнадеждни. Трябва да видим повече мъже, които влизат в кухнята и не стоят далеч от пране и гладене. DeFacto, една от модните брандовеAlina Boz и Alpine NavruzНовият филм за кампанията, в който участва, е един от тези примери. В навечерието на новата година се срещнахме с известни актьори и направихме както счетоводната 2021 година, така и попитахме как се справят с домакинската работа в личния си живот. Счетоводство винаги се прави към края на годината. Какво ви остави 2021 в този смисъл, на какво ви научи?

Алина Боз: Мога да кажа, че вложих много мисъл в работата, разбирането и предприемането на действия през 2021. Въздействието на 2021 г. беше „работи повече, но разбирай повече, докато работиш“.

Алп Навруз: Беше спокойна и щастлива година по отношение на трудовия живот. След година осъзнаване стойността на това, което имаме, осъзнах, че животът е едновременно твърде кратък и имам още толкова много неща за вършене.
Обичайно е и в новата година да се влиза с нови надежди.. .

АБ. : Желанието ми да реализирам нещата, за които бях мислил през годината, особено когато краят на годината наближаваше, ме заобикаляше повече. Направих няколко крачки в образователния си живот. Надявам се 2022 да бъде продуктивна година за мен в този смисъл.

АН. : Надеждата ми винаги е в името на човечеството. Пожелавам ви една по-щастлива, по-силна и по-благополучна година.

Хората осмислят повечето неща с къщата, в която са родени и израснали. В какво семейство сте израснали?

АБ. : Израснах в дом, където табутата и ролите на половете не бяха доминиращи. Например баща ми готвеше много добре, а майка ми правеше всичко възможно. Когато имаше ситуация, която трябваше да бъде решена или поправена, всички се изнервяха. Научиха ме да мечтая, да бъда себе си и важността от това.

АН. : Винаги съм избирал да поставя отговорността върху себе си. От малка сама се грижех за всички области, които ми принадлежаха.

В проучване на университета Kadir Has, процентът на тези, които смятат, че мъжете и жените имат равни права в Турция, е останал около 25 процента.

АН. : Натискът на патриархалното общество, възложените роли у дома и работния живот, за съжаление, накараха жените да заемат второстепенно място. Но сега е моментът да действаме. И мъжете трябва да са в челните редици на това.

АБ. : Въпреки че не е възможно да се разбере, че за равенството е започнало да се говори толкова късно, това ми дава надежда, че има социално осъзнаване по този въпрос.

От друга страна, има още много път, особено за приноса на мъжете към "домакинската работа".

АН. : Унищожаването на възприятията относно ролите на жените и мъжете ще накара жените да се чувстват сигурни и спокойни както в стопанския живот, така и в ежедневието. Жените ще се чувстват по-свободни и по-креативни, когато започнат да се освобождават от тежестите на гърба си.

АБ. : Отговорността за къщата вече не е само за жените. Тази промяна разкрива необходимостта от преструктуриране на стереотипните роли на пола и преосмисляне на споделянето на отговорността.

Какво означава за вас този проект, който има за цел да повиши осведомеността срещу стереотипите за подражание на пола?

АН. : Всеки трябва да поеме отговорност за по-равен живот. Промяната започва у дома. Нямам предвид мъже, които помагат на жените си. Равно разделение на труда. Не поемайте отговорност. Мисля, че това е силно начало за разпалване на огъня на промяната. Удоволствие е да участвам в проект, който подкрепя тази идея.

Когато видях моделите да се чупят в сценария, "това е! Казах аз.

АБ. : Това ме направи невероятно щастлив. Собствеността на големите марки върху тези въпроси дава надежда за бъдещето.

Алина Боз: "Има ни дълъг път, но съм обнадеждена"

Какви трябва да са приоритетите, когато споделяте къща с някого?

На първо място е необходимо да уважавате личното пространство, желания и индивидуалност на човека, с когото споделяте едно и също пространство. Очакването ми е другият човек да ме познава, да знае границите ми, какво мога и какво не мога да направя. Трябва да се знае, че жената носи отговорност не само към дома си, но и към работата си.

Алп Навруз: "Нямам нищо против гладене или почистване"

Какви са отношенията ви с домакинските задължения в личния ви живот?

От момента, в който започнете да живеете отделно от семейството, домашният живот ви учи на отговорности по начин, дори никога да не сте го правили през живота си. Винаги съм се радвала на домакинската работа, да оправям нещата, да опитвам нещо ново. Например предпочитам да прекарвам време в кухнята, да готвя и да ям навън. И двамата обичам да готвя и това ми помага да си изчистя главата. Имам ли време, мога да работя по въпроси като гладене, почистване и домакинство, без да ме мързи.

Източник: https://www.milliyet.com.tr/…/degisim-evlerde-baslar-6663773
  ·   ·
Лек ден ,момичета Hug

Нашто красиво момче из улиците на Станбула....пу пу пу....

И поредната глупост във Всичсо за турските сериали у фейса...

Турската преса съобщава, че Айча Айшин Туран отрече слуховете, че ще се омъжи за партньора си от телевизионния сериал „Приказка на острова" Алп Навруз. На въпроса дали мисли за брак в бъдеще, Айча каза, че с течение на времето, разбира се, и ще бъде.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 19:01 от Svet_sz

# 368
Здравейте, момичета! Simple Smile
Видях, че нашето момче се е чудило днес как по-бързо да се измъкне от репортерите.

И той като колежката обмислял предложения, ама за момента предпочитал да си почива. За Приказката до колкото разбрах не е било изненада, че са ги финализирали, защото от лятото са знаели, че толкова ще продължи.

Няма как, голямо дебнене ще пада сега из истанбулските улици.  Wink

# 369
💥 Алп Навруз беше забелязан в Истанбул след снимките на сериала  Приказка на острова:

📍 „Сега изучавам проекти, постъпват предложения. Преценяваме, мисля за работа, но предпочитам да си почина малко сега."

Относно финала на "Приказка на острова ":
📍 „Това беше процес, който започна през лятото, началото и краят на нашата история изглеждаха ясни. Не бяхме изненадани, че всичко свърши. Направихме добра работа!"

За връзката с Айча Туран:
📍 "Имаме добро приятелство, сега между нас няма нищо емоционално."

Rage Rage Rage

# 370
💥 Алп Навруз беше забелязан в Истанбул след снимките на сериала  Приказка на острова:

📍 „Сега изучавам проекти, постъпват предложения. Преценяваме, мисля за работа, но предпочитам да си почина малко сега."

Относно финала на "Приказка на острова ":
📍 „Това беше процес, който започна през лятото, началото и краят на нашата история изглеждаха ясни. Не бяхме изненадани, че всичко свърши. Направихме добра работа!"

За връзката с Айча Туран:
📍 "Имаме добро приятелство, сега между нас няма нищо емоционално."

Rage Rage Rage
Къде пък го е казал това. Аз гледах клипа с англ. субтитри. Нямаше нито такъв въпрос, нито такъв отговор и даже имаше негодувания от фенове, че не са го питали нищо за Айча. Освен да е било изрязано нещо клипчето. Питаха го само да не е ходил да си прави татуировка, защото явно са го хванали пред някакво студио, той каза, че не обичал татуировки. Нищо друго не видях аз като намек за въпрос за нея.

Обаче по принцип за тях е по-добре да си кажат, че са приятели, за да не ги притискат всеки път, като ги уловят някъде, пък да си правят каквото искат двамата. Wink

# 371
Жес,аз също гледах много пъти клипа и не чух нищо за Айча....пишат си ги ей така...както и на предното писание във вестника ...а нищо чудно и превода да не е ясен...за жененето....както и да е....ще чакаме...

# 372
Мараба !

Светленце:heart_eyes: ,не се ядосвай. Без срам си измислят . Заслужават Алпи да ги съди. Прочетох руския превод и там се пояснява че такива думи от Алпи няма. Или поне не са ги пуснали във видеото.

Върнаха се в Мегаполиса и се почна с личните въпроси и папараците бдят. Будалкат ни.
На мен почва да ми писва. Големи ,зрели хора ,кажете какво се случва или не случва и точка.  Алпи и на мен ми изглежда по открит по наблюдения. Засега си трае.
Странно защо не са го питали за колежката.
Ще го пратим и него при синоптичката да си говорят за времето.
Нека си починат и изберат каквото им допадне и обмислят.
Актьорите нямат вина по принцип е на лотария ако не си на платформа.
Мен още ме е яд че похабиха Гост.
Светле ,Затворникът с Онур Туна е с добри показатели и отзиви.
Ако ти се гледа почвай го. И аз се каня ама ....
Колегата дали не е избирал подаръци за празниците. Татус щом не обича едва ли си е направил ,гледам витрина с женски дрехи.

# 373
Ето един нов Алпчо с грозно пуловерче, ама няма как, нали трябва да а рекламираме бранда. Simple Smile

Явно си харесват с колежката-приятелка едни и същи неща, защото са с еднакви очила тоя път.

# 374
На мен ми харесва пуловерчето. Предколедно и с усмивка.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 18:30 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт