"Пътят на честта" сезон 2, тема 12 - тук продължава да е по-забавно!

• 51 218
  • 949
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Те дано и не участват в много постановки. Бих си умряла от яд да си купя билет и да гледам такъв ужас.
Една приятелка се опитва да ме излъже да отидем на една постановка в театър "София" - "Тирамису". Участва нашата приятелка - Силвето. Все отказвам на предложението, според мен на подсъзнателно ниво не съм готова да гледам играта точно на тази актриса в театъра. Вкъщи, със сериала е друго - аз слагам масата, вечерям, чета темата, тоест все правя неща, които не предполагат задълбочено гледане. Обаче в залата ще трябва да съм съсредоточена и не знам дали ще го понеса. Joy

# 826
Гледала съм Тирамису, лека постановка е, приятна, не е зле. А и Силвето не е център на внимание, много актриси участват, та не е драма и болка за умиране. Simple Smile

# 827
Гледала съм Тирамису, лека постановка е, приятна, не е зле. А и Силвето не е център на внимание, много актриси участват, та не е драма и болка за умиране. Simple Smile

Силвето отново ли "играе" себе си във въпросната постановка?

# 828
Гледах го преди точно 2 години, та не са ми много пресни спомените, но пак е нещо такова, да. Grinning Не бях впечатлена като цяло, пък и то самата роля не предполагаше някакво виртуозно майсторство. Wink

# 829
Изиграй го ти щом не се изисква особено майсторство.

# 830
Изиграй го ти щом не се изисква особено майсторство.
Ми да ти кажа, понякога си мисля (даже съм почти сигурна), че спокойно бих могла. Grinning Иначе аз и певица не съм, но мога да преценя коя песен е сложна и е вокално майсторство, както и кой пее добре и кой не точно. Wink
P.S. Нали питахте къде са феновете? Joy

# 831
О, и аз съм убедена, че мога да изиграя доста неща по-добре от Силвето и дървото(извинете, но му забравих името и сега не ми се търси). В "Под прикритие" ми харесваше, но оттам нататък нещо се случи.

# 832
О, и аз съм убедена, че мога да изиграя доста неща по-добре от Силвето и дървото(извинете, но му забравих името и сега не ми се търси). В "Под прикритие" ми харесваше, но оттам нататък нещо се случи.

Дървото се казва Ивайло Захариев май. Чудя се кой е по-дървен, той, или Силвето? Ама и как ги събраха в двойка, и то която се предполага, че трябва да хареса на зрителя Satisfied

# 833
  • софия
Още от "Под прикритие" си е зле. То май от там тръгна това с дървото. Силвето ми е топа по вдървеност с някои нейни реакции на уж сериозни моменти и ситуации.

# 834
Ивайло си е еднакъв навсякъде, дори и в Под прикритие, дори и в Южен вятър. И друг път съм казвала няма място той в актьорската професия, но не са ме питали мен. Grinning
Силвия признайте, че не беше толкова зле в Под прикритие, а пък в Революцията си беше съвсем на място и игра добре. Само в Под прикритие искаха пак да я изкарат фатална красавица, но тя просто не е.

# 835
Ивайло си е еднакъв навсякъде, дори и в Под прикритие, дори и в Южен вятър. И друг път съм казвала няма място той в актьорската професия, но не са ме питали мен. Grinning
Силвия признайте, че не беше толкова зле в Под прикритие, а пък в Революцията си беше съвсем на място и игра добре. Само в Под прикритие искаха пак да я изкарат фатална красавица, но тя просто не е.

Там го играеше тип бунтарка Simple Smile
Тук не й подхожда да играе фатална жена … че и толкова нормални и не-нормални мъже да се влюбят в нея ?!

# 836
Аз съм малко по-толерантна към актьорските умения на екран и нямам проблем със София Маринкова(след като пооправи лигавия говор). Даже и Силвия накрая като се срещна с родителите си ми хареса. Аз бях учудена там как Параскева Джукелова една сълза не пусна, но явно виждане на режисьора. Обаче Ивайло как не смени дори интонацията - едно монотонно, безизразно. Каквото и да се случваше той все по един и същи начин изглеждаше. Най-голямата промяна в емоциите изрязяваше само с крясъци. Все едно гледаш човек на Диазепам как ще реагира в кризисни моменти.

# 837
Ивайло дори не мига едновременно с двете очи, първо с едното, после го догонва другото и е като на забавен каданс това мигане. Толкова е странен този човек! 😆
Не мога да съм толерантна към актьорската игра. Гледайте едно филмче от тия коледните, дето ги дават по няколко в събота и неделя сега. Как играят тия хора, бе! Ще им повярва човек, че наистина се случва всичко това, а това са евтини филмчета ширпотреба. Тия, нашите, претендират за звезди!... Гòла вòда са!

# 838
Е, дърво, ама, моля ви се, бъдете по поетични, по театрални, по приказни. Буратино, Пинокио, Дървено човече. Чудни имена. И чудната му горска банда от пънове и дървени дъски за рязане на мезета. Изобщо чуден дървен материал, който в сериала се е влял, не остана дървесина за хартия, че изкупиха тоалетната хартия, покрай тая пандемия.
Пп Нагласяйте си ударенията според римата. Joy

# 839
Ако актьорството беше толкова проста работа нямаше да се преподава в университет.

Общи условия

Активация на акаунт