Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 885
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Привет!
Е това не го разбирам -  "Сема плаче"! Защо плаче? Някой виждам, че смятат защото е разделила Ългаз и Джейлин. Аз не мсля така. Може би плаче, защото е доволна от изпълнение на замисъла, който е влажила в цялостния епизод. Плаче се и от радост за изпълнена задача.
Джейлин си тръгна плачейки.
Това за мен означава, че тя е вече влюбена,  ще видите колко бързо ще се върне, защото знае, че и Ългаз е влюбен в нея , а то е така. Няма да се разделят. Момичета не се вълнувайте, те ще бъдат заедно, защото още доста неизяснени неща стоят пред тях. Аз не мисля, че смърта на Зафер може да съсипе любовта им и да ги раздели.  Убиецът ще е друг,  който не е от семейството. Не случайно дядо "Карлеоне" вече посети семейството. Тук искам да кажа, че неговото зарко око видя нещо изцапано по багажника на колата на Метин и го забърса.
 Парс?  Ами той има други проблеми -  как да се спаси от Йекта. Той нищо не може да направи за да раздели влюбените.
 Нева?  Ами тя е като "бледолика спиротеха" и не може  да е причина за раздялата им. Да ходи при лелята, да носи торти и да се подмазва, да се надява, но няма да я огрее, защото още преди Ългаз да срещне Джейлин двамата се бяха разделили.
Аз съм спокойна и вие бъдете - любовта е силна и ще се пребори с другите чувства и проблеми. Е, ще се притесняваме, ядосваме, но няма да се разочароваме. Чакам превода, защото и аз започнах да творя "мой си сценарии". Ако някой го открие преди мен да го качи.
 Благодаря на всички ви за изтересните постове. Хубав ден и бъдете здрави.

# 256
  • тук, на мястото си
Сема плаче защото разби всички с този рейтинг, демек от радост. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 257
# 258
  • AMS

Привет и благодаря за всички преводи, разяснения и коментари!!!
Е, пак да кажа - страхотен сериал.  Евалла на Сема Е. !!!
И моите очи се напълваха със сълзи не само в края на епизода.
Много такива сцени имаше. Сещам се за Парла и баща ѝ Осман.
То момичето плачеше истински. И срещата на Гюл с Чънар ...
А последната сцена между Ългаз и Джайлин, как да не ревнеш.
И двамата се нараниха и всеки от тях помисли, че е предаден от другия.
Джейлин се засегна от отговора на Ългаз, когато го попита  дали е казал на баща си.
Без да се замисли прокурорът отговори - Ами не знам какво да му кажа.
После прекъснатият момент пред банята, а на сутринта думите на Метин.
А Ългаз с такива истински думи за Джейлин и с ретроспекция на невероятната история,
убеди свидетеля да даде записа, но Джейлин не го чу.
Тя вече беше обещала на Метин, че гостуването ѝ приключва.
Та на прокурора му дойде като гръм от ясно небе, това нейното Ошчакал.
Има много поводи и пак ще ги съберат, но сега и на мен ми стана кофти.
В епизода имаше и големи и малки предателства, за всички от героите.
Няма да се спирам на тях, защото те няма да са само в този епизод.
Закачила съм си за следене слабо засегнатите моменти в епизода и в коментарите.
Обади се оня, който даде колата и пистолета на Зафер.
Иска си колата, а тя остана на гробищата.
Метин, когато гледаше записите от пред болницата се виждаше,
че пристигна линейка, спира до неговата кола и закрива камерата.
Някой отворя багажника му и после го затваря.
Това би трябвало да е още когато всичките влязоха с Чънар в болницата.
На записа на камерата се виждаше и отражението в рекламното стъкло,
но Метин май не го забеляза. В отражението на стъклото се вижда,
че някой вади нещо от багажника. Та трупът, според мен, е свален пред болницата.
А там е и този бивш началник, който Зафер беше отвлякъл.
И още нещо, чакам да разбера - На къде запраши Чънар, след срещата с Гюл.
Забелязах и един нов елемент, че Енгин всъщност е купил колата на Инджи,
като е подправил подписа на Йекта.  
За сега спирам до тук, но имам още бръмбари в главата.
Хареса ми лафа на Ългаз - /Юч грош беш кьофте/
За три гроша пет кюфтета няма как да купиш.
С малко усилия не може да постигнеш големи резултати.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 22:49 от * Diva *

# 259
Дааа, срещата на Гюл с Чинар беше много емоционална. Жената искрено искаше прошка, за това, че го е проклела и че му е желала злото. Аз не искам да вярвам, че клетвите и са имали ефект. Но Чинар наистина се превърна в убиец и бъдещето му изглежда съсипано. Не знам дали клетвите, или манипулациите и натиска над Зафер или и двете доведоха до трагичната развръзка... Но Зафер отиде да убие Чинар и сам падна в гроба, който с Гюл копаха за Чинар, но за Чинар в момента няма светлина в тунела.

Срещата с Гюл до известна степен пак бърка в съдбата на Чинар.
Чинар беше решил да се срещне за кратко с приятели, да пият един чай. Не искаше да ходи при нарко-боса, защото не се чувстваше добре - целият в рани и шевове...

Но след срещата с Гюл се върна в колата... с такива приятели къде може да отиде Tired Face - може да отиде да прави схеми да пласира дрога и да види дали този път някой няма да излезе на пътя му и да го убие.
И аз взех да се чудя дали Чинар няма да бъде убит.

Листа с уликите, които Метин иска да скрие, за да спаси Чинар, също не е ок. Шефът на полицейския отдел, хич не може да се справи.
- трупа
- пистолета
- колата, по която има отпечатъци на Чинар
- записа от камерата в автобуса
- свидетелите - колата до парка, с която се засякоха, продавачите на цветя на гробището
....
- а и самият Метин е доста подозрителен - ще се пенсионира, няма да се пенсионира, ще се пенсионира, няма да се пенсионира, цял ден иска папки и проверява последните случаи с убийства
- разговорите с Йлгаз за багажника, и самата нощ и на следващия ден пак настояваше да си върне колата...
- поведението на Чинар и вината, която изпитва са индикатор, че наистина има голям проблем

Не мисля, че Метин ще успее за дълго да прикрива Чинар, струва ми се няма да чакаме още дълго. Ето човекът, който е дал пистолет и кола, може да потърси колата... колата ще бъде намерена, дано да е преди да бъде намерен трупа.

Но усмивката на дядо Мердан.... ме навежда на мисълта, че може би подозира за кашата, която Чинар е забъркал и иска да помогне на Метин, не знам дали Метин няма да приеме помощ в такъв момент. Какви биха били последствията, ако приеме помощ от Мердан и какви биха били, ако не приеме... не знам кое е по-доброто решение.

Метин може да лъже Чинар, че всичко е наред, ама нищо не е наред, и дядото и Йлгаз се досещат, защото са умни, за разлика от лелята.

Енгин, може да е много ценен за Йългаз, може да му даде инфо и за Парс и за Йекта - Енгин знае, че Парс е бил с Йекта в нощта на убийството на Инджи, а може и да знае за тъмните сделки на баща си.

И още едно нещо занимава ума ми - сънят на Джейлин - дали означава нещо?
Освен, че и двамата са умрели, за друго не се сещам, но преди да събуди Джейлин, Инджи бяга от някаква опасност и сякаш се блъска в нещо или я удрят с нещо... Thinking
Може би ще има продължение този сън. Thinking

# 260
  • Кърджали
Мда...и след два дена съм много впечатлена от серията. Любим си ми остава момента в който Ългаз убеди свидетеля за записа. Сякаш сърцето мимсе беше свило при думите му.
Моментите на ревност у Ългаз  ме усмихнаха. Ерен ако знаеше какъв момент прекъсва сам щеше да си счупи телефона. Хубава доза привличане имаше между двамата, желание, Ългаз  беше навит да усети вкуса на устните на Джейлин. После смутеността у двамата.
Много пъти се връщах да гледам някои сцени.

Метин наистина щеше да пенсионира. Но изчезналият труп го отказа. Иска да е сред първите разбрали, ако се появи. Сякаш има идея какво ще прави ако го намерят някъде.

# 261
Аз си чакам днешният фраг. Не мога да преглътна финала.
Прокурорът така ентусиазирано и предложи вечеря, за да отпразнуват победата. Даде всичко от себе си, да намери свидетел и такъв финал! Жал ми стана за него.
Вечеря навън и после Джейлин пак можеше да си тръгне. Много е невъзпитано така, само да го потупа по рамото за добра работа.

# 262
Аз си чакам днешният фраг. Не мога да преглътна финала.
Прокурорът така ентусиазирано и предложи вечеря, за да отпразнуват победата. Даде всичко от себе си, да намери свидетел и такъв финал! Жал ми стана за него.
Вечеря навън и после Джейлин пак можеше да си тръгне. Много е невъзпитано така, само да го потупа по рамото за добра работа.

Стига му  и това ,а можеше да няма и потупване -нека не свиква ........Луди млади и кахърни ..............Laughing

# 263
И аз чакам фрагмент. Потупването по рамото си беше по-скоро приятелско, да покаже дистанция. Ама на Йлгаз хич не му хареса  Joy
Явно е имал надежди за нещо повече от приятелство. Joy
Вечеря, празнуване...

И аз не мога да преглътна финала, не искам да вярвам, че Йългаз, ще я остави да си отиде.

За луди, може да се каже, че са луди да се женят без да се познават добре Grinning, за млади,  колко да са млади, Джейлин е на 30, а Йългаз може би е към 37-40 годишен... За кахърни.. кахърни са Joy Интересно какво ще направи Йлгаз.

Едно време, за да не загуби Нева е предложил брак и са се сгодили. Така че според мен, най-добре хич да не чака, а да ходи да купува пръстени. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Все пак и Нева ще пусне бомбата, че Йългаз и Джейлин са женени... може би пак ще ги питат къде са им пръстените Joy

# 264
И аз чакам фрагмент. Потупването по рамото си беше по-скоро приятелско, да покаже дистанция. Ама на Йлгаз хич не му хареса  Joy
Явно е имал надежди за нещо повече от приятелство. Joy
Вечеря, празнуване...

И аз не мога да преглътна финала, не искам да вярвам, че Йългаз, ще я остави да си отиде.

аз пък съвсем не вярвам , че ще я остави просто ей така да си тръгне ..... ще се случи нещо ,
продължавам да вярвам че Илгаз пръв ще поеме инициативата .......мога да си помечтая , поне до неделя ,или до фрагмана поне Heart DecorationHeart DecorationHeart Decoration

# 265
Ослушвам се за фрагман и аз... Не мога да се ориентирам още кога какво пускат. Joy  В два последователни дни от седмицата ли винаги са фраговете, озет и снимки от предстоящия епизод също не разбрах кога. Важното, че тук откривам всичко накуп...

Потупването по рамото на мен пък ми хареса и е най-правилното, което Джейлин можеше да направи към този момент. Без да са били заедно в истинския смисъл на думата раздялата така или иначе си е болезнена, Broken Heart но добре е, че сега тя се отдръпна първа.
Може и да не съм права, но на мен лично в повечето случаи досега ми оставят усещането, че Джейлин е тази, която търси близост. А пък Ългаз... да, сега не е най-подходящото време за любов, но винаги се стреми да не прекрачи границите този човек. Smirk Здравия му разум все се противопоставя на зараждащите се чувства.
Сега нека гледа тъжно след нея и осъзнае, че я иска близо до себе си не само от съчувствие или защото обстоятелствата го налагат... и да направи така, че да не напуска живота му.

# 266
Абе ... не е лошо да се изсели и той в офиса й. Малко на спокойствие, че в къщи нови ядове.
Здравейте Simple Smile

# 267
Не знам Джейлян на колко е , може би около 30 , но определено Йългаз не е на 37 ,щом като майка му е 66 набор ,а сестрата на 8 .Аз си мисля около 33 .
Поставих се на мястото на Джейлян, ами и аз бих си тръгнала така с надеждата да ме спрат и да ме върнат Grinning , мисля ,че е ред на Йългаз сега . Е , да еманципация , ама тук става дума за кавалерство Grinning
Обаче се почувах все едно сериалът свърши .
Да дават фрагмана да живнем Smiley

# 268
Не знам дали потупването беше "правилно", но си беше точно в стила на Джейлин. Не случайно дадоха връзката, която Ългаз направи с това "Бягам от себе си". За мен той е наясно със своите чувства към нея, просто е по сдържан и не показва чувствата и емоциите си като нея. Но с това ѝ действие си мисля вече е сигурен, че тя има чувства към него и се опитва да избяга. Още повече че той по никакъв явен (за нея) начин не е показал интерес към нея. За малките жестове, които на мен ми говорят много за него и чувствата му, Джейлин явно ги приема като обикновено кавалерство.Тя не смее да вложи надежда за повече от негова страна, или пък точно заради тази надежда бяга. И се надявам да я спре. И наистина да пускат вече фрага.

# 269
  • Плевен / София
Не знам дали потупването беше "правилно", но си беше точно в стила на Джейлин. Не случайно дадоха връзката, която Ългаз направи с това "Бягам от себе си". За мен той е наясно със своите чувства към нея, просто е по сдържан и не показва чувствата и емоциите си като нея. Но с това ѝ действие си мисля вече е сигурен, че тя има чувства към него и се опитва да избяга. Още повече че той по никакъв явен (за нея) начин не е показал интерес към нея. За малките жестове, които на мен ми говорят много за него и чувствата му, Джейлин явно ги приема като обикновено кавалерство.Тя не смее да вложи надежда за повече от негова страна, или пък точно заради тази надежда бяга. И се надявам да я спре. И наистина да пускат вече фрага.
Незнам защо още се мотаят...Трябва да пуснат и втори фраг....Няма време...

Общи условия

Активация на акаунт