Каан Урганджъоулу - преди, сега и в бъдеще. Yargı / Присъда Тема 2

• 34 261
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Хрумна ми ,че ще убият Енгин в затвора преди 6 часа и всички ще са заподозрени за зрителя Fearful

# 541
Ваххх, тейзето  авукат много се вихри ,изнудвачка .

ПП Актьорът-треньор ,като го видя ,се чудя  кой  сериал гледам .

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 21:14 от sofia26

# 542
  • Плевен / София
Хрумна ми ,че ще убият Енгин в затвора преди 6 часа и всички ще са заподозрени за зрителя Fearful
Де този късмет...

# 543
Привет!

Откъде леля Седа знаеше, че леля Макбуле ще търси телефон за Чънар - аз ли нещо съм пропуснала? Flushed

Хайде и Парла в отбора на "честните" - първо подхлъзна Юзюм, а сега търси стимуланти.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 21:15 от LU4IQ

# 544
Айде Парла не само прецака момичето , но и допинг е вземала и преди . Не съм изненадана , тук няма невинни . Но е човешко .
Горките Джейлин и Йългас ...
И горката майка на изрода ...
НО е прав , много слаба жена , не го е защитила като дете и той се е превърнал в психопат .Не мога да си представя ,че бих позволила такова нещо на мъжа ми да причини на единственото ми дете . ( и въобще на дете )

# 545
Привет!

Откъде леля Седа знаеше, че леля Макбуле ще търси телефон за Чънар - аз ли нещо съм пропуснала? Flushed

Много стъкмистика има ,доста пресилено .Ама и ЕнгУ го изиграха ,гепиха му "солницата "Laughing

# 546
Как никой друг досега не се сети да поиска прихиатрична експертиза на Енгин.

Джейлан може да разрови нещо в банката при Осман. Но няма да е сега, щом ще търси баща си.

Ългаз трябваше да го пита директно за изнудване от Енгин.

# 547
Йекта трябваше да го освидетелства , а не да ходи да топи другите . Толкова пари и енергия за нищо .
Седа ханъм много хубав образ е създала за мъжа си Grinning , много го харесвам този Уур още от Кара севда . Героите му са добри хора , но от сетовете като съм го наблюдавала , си мисля ,че те такъв добър човек и в живота .

# 548
Парс няма да се предаде без бой . Запази самообладание .
Погледнато  отзад напред -ЕнгУ за да събере част  от тези  компромати ,сякаш е планирал убийството и се е застраховал .
Енгу сякаш тейзето го е родила , а Лячин разбра  за какво чудо се е грижила  и обичала ,пазила .
Чънар си заслужава всичко , затънал е до гуша ,че и още  и продължава да другарува с тези  отрепки  и крие от Ългаз  истината .
Съдийката какво сподели с Ългаз ??

# 549
  • Плевен / София

Съдийката какво сподели с Ългаз ??
Каза, че дядо му се е върнал с цел и да внимава.

# 550
Сердар на Енгил ли звъня...

# 551
Метин уж шеф полицай - трие отпечатъци, вместо да направи истински оглед на колата. Един косъм от Чънар ако намерят - гори.
Очаквано Мердан - подземият бос ще ги спасява.

# 552
Моля , пуснете ми линка с озвучката , загубих го

# 553
  • Плевен / София
Моля , пуснете ми линка с озвучката , загубих го
Тя се "срина"
https://turkru.tv/prigovor-11-seriya.html

# 554
В инстаграм - последвайте този профил - превежда онлайн, но започна реклама

https://www.instagram.com/renanice.ru/

Общи условия

Активация на акаунт