🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 081
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 960
  • ново
И аз мисля, че участието на Виктор се изчерпа. Ако не беше гайдата, нямаше да го запомня дори като участник. Една идея над Стефан по забележимост.

# 961
Живка негодуваше за едната щайга, защото във фермата двойните стандарти са на всяка крачка. Когато те донесоха една щайга, никой не им се зарадва, а открито им се подиграваха. Оказа се, обаче, че две щайги вече е недостижим рекорд.
Същото беше и с избухването на Георги. Мисля, че той се подразни от думите на Любо, че Кирил и Георги са свършили работата, а не Георги. Съдя по уточнението на Киро. Та "корпоративния бос" не се изказа много почтено.
За Мартина и Пацо имам съмнения, че всичко е в главата на Мартина или просто го вкара в обращение, защото не може да си представи, че някъде и в някакво отношение тя не е най-най-най- от всички. Мхм, много повече ми мирише на второто. Обаче мъжкаранският ѝ облик не ми се струва твърде привлекателен за Пламен, като се има предвид романтичното му послание до Теодора. Ама и тази ми ти продукция много неща е скрила. Мартина беше в пълно лунно затъмнение първите седмици и няма как да се направят изводи дали говори истината. Обаче пък тя откъде е сигурна, че не е излъчено, ако го е имало, та си го разказва пред камерата.

# 962
Скрит текст:
И аз мисля, че участието на Виктор се изчерпа. Ако не беше гайдата, нямаше да го запомня дори като участник. Една идея над Стефан по забележимост.
И любовната история с Цветка. На мен Вик ми е в графата безинтересни участници.

# 963
Моля, днес да качите нова снимка "Теодора чака Пламен в метоха за да му каже, че иска уединение и да напусне демонстративно". Joy

# 964
Мартина каза, че Пламен е ходил с ЖЕНЕНА жена. Това няма как да е вярно, освен ако жената не е била лесбийка. Обикновено жените се ОМЪЖВАТ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 965
  • ново
Esme, то това история ли беше? 😄 Иди ми, дойдИ ми..Объркано момче е Виктор. В никакъв случай лош, но заблуден някак. Има много просташки смях, между впрочем.

# 966
О, да. Смеха му е много особен.😂

# 967
Не знам дали е просташки смехът му, но Виктор когато се смее, малко заприличва на шимпанзе - заголва зъбите като маймунка.Laughing Обаче за мен си остава симпатичен като цяло, а и приятният тембър на гласа компенсира странния смях.Smile След Боби, който рано напусна, Виктор и Пламен останаха най-приемливите мъже. Не съм за мъж-победител този сезон, но на тях двамата не бих се разсърдила, ако спечелят. Е, у Виктор не виждам такива шансове, но принципно го казвам.

# 968
Не ми хареса държанието на Пламен към Ваня. Нахвърлиха и се като бесни чакали. В крайна сметка, всеки има право да гласува както намери за добре. А просташката постъпка на Ивайло, даже няма да я коментирам. Липсата на елементарно възпитание за жалост не липсва само при него.
Теодора за пореден път се изложи с плетките в метоха. Работа е Ела вълчо изяш ме!
Живка продължава да ми е фаворит!

# 969
Мартина определено е далеч от представата ни за красива жена, но мъжкото око гледа по друг начин и съм убедена, че за тях има някакво привличане / тук да се изкаже мъжката част от форума/ Ние си я гледаме чисто визуално, но когато някой те привлича има повече от физическо привличане, усещането е и на друго сензитивно ниво или първично. Затова може и да имало нещо... Пламен си пада по семейни дами и не го крие. Не обърна поглед към нито една незадомена мома. Привличат го по-зрелички...

# 970
  • Sofia
А, в началото все до Цвети беше прикрепен. Като почна свалката и с Виктор се отдръпна.

# 971
Аз не мога да разбера защо всички негативи падат върху Иван от страна на продукцията главно.Моето мнение е че ако някой е нарушил Известните на всички правила не е нужно и ти да ги нарушаваш. Така в контекста на нещата защо след като Пламен е нарушил правилата и Теодора е толкова чиста като сълза не отказа да приеме бележката и защо въобще не пита какво е това...изненадан човек би попитал, а не да прибере листчето и ако мине номера... Тук виновни има и те са двама...ощипаната мома го играе на обидена но в случая тя стимулира направеното нарушаване на правилата. Така тя също нарушава правилата но никой не го отбелязва...

# 972
Евала на Теда снощи, толкоз приказки изприказва, само дето нищо не разбрах. Много патос, нула съдържание. Ода за тяхната велика група, от която всеки път някой си тръгва с 0 точки

# 973
  • гр.София
Мда, много беше грозно снощи на номинациите как Ивайло си покри главата при изказването на Ваня. Не знам що за човек трябва да си, за да се подиграваш така на хората. На мен би ми било неудобно да се държа така. По-скоро бих замълчала, но не и да се подигравам така. Като не ти харесва игнорирай я. Черна точка и на Пламен, че си позволи да иска обяснение на Ваня, защо е гласувала еди как-си. Тя прояви добро възпитание и се впусна в обяснителен режим, но бих приела и да го среже и без обяснение (не му дължи такова).
От всичко видяно дотук искам Живка на финал и да спечели Фермата! Има си и тя кусури, но в сравнение с останалите е цвете

# 974
Пламен в сравнение с Ивчо беше по-обран, но и на мен не ми допада това негово питане защо и как е гласувала Ваня.

Между другото Ивайло много добре си го спомням като отказваше да се хване за ръце на молитвата преди ядене и даже май единия път почна да яде, докато другите още се молеха. Някой, ако се сеща, да напише така ли беше наистина или бъркам. Понеже тогава Кирил си мълчеше и не ходи да му търси сметка.

Общи условия

Активация на акаунт