🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 10 (07.11 - 14.11) 🐄

• 72 193
  • 1 673
  •   1
Отговори
# 1 320
Това с Ралица наистина беше неловко за гледане, ама ми е забавно колко лесно могат да ни изманипулират. 😂 Това мисля, че беше едва втория път, в който показват Ралица пияна, ама тука всички почнахме да повтаряме как това се случва системно и вече прекалява Раличка. 😂
На всеки се случва да прекали с алкохола, дори и да осъзнава, че става досаден като пийне.
Реакцията на Кирил пък хич не ми беше по-приятна за гледане. Яко преувеличи, нямаше никаква романтична или сексуална заявка в близостта на Ралица. Ама си се посмях тя като го пердашеше с метлата по дупето и той “ама стига де, ееее, престани.” 😂😂😂
Неловко е, да, но Кирил каза, че е всяка вечер така и другите го потвърдиха и почнаха да я обсъждат. Но това ще чудо за три дни, след формата никой няма да се сети за нея.
Коментари относно визията на някого не мисля, че са уместни особено от възрастни хора. Нещо над, което нямаш власт не може да бъде повод за неодобрително обсъждане. Както и притегателна сила на един човек и влиянието му върху другите, то не се базира непременно на външност, има предвид Мартина. Продължавам да смятам, че единствено обект на обсъждане може да бъде действие, поведение, отношение и пр.
Мое мнение. Но ако искаме да възпитаваме правилно децата си към другите не мисля, че ние самите трябва да го правим.

# 1 321
Мен лично не ме интересува системно ли е или инцидентно това напиване на Ралица, макар че от продукцията леко така ни водят към идеята, че е системно, а това изобщо може и да не е така, но във всеки случай поведението и под влияние на алкохол е толкова драстично различно от обичайното ѝ, че не може да не направи впечатление. Освен това за мен е силно неприятно, грозно за жена и толкова специфично, че е направо е като за учебник. Странно ми е как е възможно алкохолът да влияе по подобен начин на някои хора. Била съм свидетел на подобна метаморфоза и участник в разпра с тотално променен от пиенето човек, и знам колко е неприятен конфликта с него в такъв момент. Бях поразена от арогантността, настъпателното му поведение, вулгарността и въобще цялостната промяна, която настъпи у един, иначе интелигентен, доста начетен, симпатичен физически и уравновесен в трезво състояние човек. Другите в компанията останаха безмълвни, защото не се знае той как ще реагира. На мен ми беше адски неприятно, че насочи вниманието си и алкохолната агресия към мен, и реагирах. Това доведе до отприщване на такава грубост, че се стъписах. А когато започна, изглеждаше като интерес към мен, но се превърна в нещо, което не искам никога повече да преживявам. Затова снощи бях толкова впечатлена от поведението на Ралица. Повярвайте ми, ако не се изрепчиш на такъв човек, маниакалната му агресия ескалира и от привидно шеговита закачка, може да се превърне в огромен скандал. При все, че жената на този мъж беше там и семейството са близки на нашите кумове (а ние виждахме тези хира за пръв път и ни бяха представени като мило семейство!), никой не знаеше как да реагира в първия момент. Киро е грубиян и се полага както му е скимнало в момента, без да има точни принципи, но за показаното снощи почти го разбирам...

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 16:37 от Анонимен

# 1 322
  • Другата България
И щом Кирил казал, значи е самата истина, и само истината? И кои потвърдили? Неговите приближени.
Може да е така, а може и да не е така. Толкова манипулации вече, особено като прибавим и внушенията на гласът зад кадър, и вече и в затвора ще вкарат човек. На нищо не им вярвам, така могат да сглобят избрани и подбрани моменти, да ги монтират, да направят три коментара и от продукцията, и вече народът рупа ли , рупа.....
Факт е, че в стремежа си да изкарат една явно неуравновесена психически жена наистина светица, се гаврят с друга българка, майка на големи деца, която по някаква причина явно вече не им е удобна - то не остана какво да се прави вече от ръцете ѝ. Хич няма да се изненадам, ако е следващата отпаднала. Няма сеир в нея, скучна е, друго си е майсторката на герданчета и всички 9876543 интриги, които забърка от началото на формата, с последната удари джакпота, друго си е дошлото да се преоткрива презадоволено момиче от ШумИн, на което явно толкова му е скучно в Дубай и на френската ривиера, че реши да види какво е да си фермерка на село. Опс, то нищо фермерско няма в тазгодишното предаване, обаче пък ето на - сега ще има интрижка и покрай нея и бат' Любо ЦезарА. А Ралица - твори красоти с ръцете си. Скука. Скучна жена. Мис Глина. Какво повече може да се извлече от нея? Дай да я позабъркаме в нещо, да я поочерним, пък да я пратим в Троян.
Направо ми е гадно да ги гледам вече......Любо, Кирил, Ивайло, Коци .....и това са мъже, и то с претенции за "големи" мъже.....

# 1 323
Алкохола не те променя. С уточнението, че не говорим за болестта алкохолизъм.

Само сваля задръжките. Ако човек носи дълбоко заровени в себе си прикрита агресия, вулгарност,злоба и арогантност повечето алкохол просто ги изважда наяве.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 16:40 от Bengun

# 1 324
  • Асеновград
Според мен Ралица си прекали , още докато висеше на врата на Виктор и му казваше колко го обича , някой отстрани се изказа нещо от рода на ,, Ти поне ме знаеш,, подигравателно. Стефан също се включи с някакви движения отново насочени към нея. От това си вадя изводи , че не е за първи път....Стана ми неудобно да е гледам.
Ако от някъде изскочи спойлер за дуела , моля да ми го метнете на лични.

# 1 325
  • Велико Търново
Любо е Везни. Нали сега му празнуват рождения ден. Всъщност може и Дева да е, като се замислих.
Няма как да е Дева. В момента тече девета телевизионна седмица, а тя е снимана от 22 до 27 септември. Близо е до Дева, но не е.

Впечатлена съм и от доброто представяне на Кирил. Той пък ще излезе доста силен.
В профила си във ФБ жената, с която живее, беше писала, че приказката за децата на обущаря, дето ходели боси, се сбъднала - Кирил толкова много покриви бил направил, но за техния все нямало време и той протекъл. И това е станало след влизането му във Фермата. Така че Киро не е само актьор, явно.
Впрочем, тя води нещо като дневник - "Нашето семейно предизвикателство". Описва двете паралелни реалности - истинската и телевизионната. Писала е от първия ден на снимките, така брои и дните, но публикува в деня на телевизионното излъчване. Малко неща съм чела обаче.Стори ми се интересно, хубаво пише жената. И не защото е за любимия ѝ мъж, а по принцип. Напоследък не ми остава време да видя дали е написала нещо за поведението на Кирил в момента, може пък да си има обяснение.

Хвърлих един бърз поглед. Както очаквах е - предпочела е да не напише нищо. Просто разказва какво са правили с Косара в дните, когато е снимано.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 16:39 от DamaPika

# 1 326
  • София
Хора, много се извинявам на всички, които подведох неволно с коментара си, че Теодора на битката подкрепяше Пламен! На Преподобната също се извинявам, че я обвиних несправедливо! Сега си върнах да изгледам по-внимателно, че снощи има работа и гледах с едно око, и се оказа, че съм объркала гласовете на Теодора и на Лора. Та в крайна сметка Лора викаше за Пламен, а Тетка квичеше в подкрепа на Кирил.

За Ралица ми стана мъчно само, няма да повярвам, че се напива редовно, докато не го видя с очите си. Както не вярвам и на нищо, изречено от Кирил. Да бе, ще му се някоя да му се натиска.
Страшна простотия беше имитацията на групата на императора! Намерили на кого да се подиграват, особено  психеделичната Теодора и глупавата Лора, която не може да сглоби едно цяло изречение в два поредни епизода. Много ще ми е интересно как ще реагират господин Бог и развратната дама с хубавите крака като се сблъскат с всенародната "любов".
От всички обаче най-големият артист е Коцето, този човек нито за миг не забравя за камерите и не излиза от образ. Нито за миг!

# 1 327
Не ми хареса поведението на Киро, защото той беше човекът, който каза, че на паднал се подава ръка не се тъпче. Можеше да запази самообладание, но той е избухлив и не може да си овладее емоциите. Хората са много нетърпими един към друг и Киро, и Ивайло, че и други никак не чувстват срам от поведението си. Водени са само от агресията и моментното си състояние на нетърпимост към различния от теб. Нищо не си спестяват и всяко нещо, което им мине през главата се казва с цел да се уязви другия. Никакво възпитание, такт и мяра в отношението им със себеподобните, които не харесват. Така ли живеят и в чужбина, Ивайло така ли се държи навсякъде, и двамата с Киро са ми най-отрицателните герои като хора. Иначе като интелект и умения да говорят смятам, че им се получава. Не ги намирам за глупави в никакъв случай.

# 1 328
Измъченият вид на жената на Киро, не ми дава представата, че те са едно семейство, живеещо в хармония и безоблачно щастие... И това са си лично моите представи за тези неща. По жената си личи какво отношение получава от мъжа до нея.

# 1 329
  • София
Аз пък не мисля, че поведението на Ралица беше кой знае колко ужасно, за такава реакция от страна на Киро. Ми предполагам искала е да е част и тя от забавата, иначе е все изолирана. Ама явно някои хора не обичат да не са център на вниманието, и не може друг да им взима шоуто.
И да не ме разберете, че я подкрепям да се налива, просто не мисля, че е чак толкова страшно. Нито е обидила някой, нито гу е наругала, беше весела. Не става агресивна. Представям си Кирил ако се напие какво ще му е пиянстово.
И аз като Азалия познавам хора, които не пият, защото се знаят какви ла...ри стават.
Макар, че и аз ако пийна ставам весела, явно е лошо. Grinning

# 1 330
  • София
Да, ще има анкета за дуела. Сори, но днес имах много работа и чак съм леко се освободих.

Цвети при Кадиев в bTV, ''Преди обед''.
Страхотно представяне на Цвети. А при Сашо Кадиев беше и Данчо 'богатия' от сезон 6 с някои много адекватни включвания.

Лора, мм 🙂

# 1 331
А може би Ралица така се завираше, за да привлече вниманието върху боядисаните си зъби. Simple Smile Кирил иначе не я поглеждаше. Можеше и да не ги види. Гадая.....

Да, много ми се иска Ралица да не се е изложила чак толкова много.
Аз мисля, че просто искаше да се включи във веселбата като баба Яга. Даже като я гледах се сетих за Мая Новоселска и Улицата. Заради прическата ли, не знам, но ми заприлича на Мая.
На мен ми се стори, че публиката  пред "телевизора" се сконфузи от реакцията на Кирил, а не от включването на Ралица. Защото докато той си изливаше яда, другите си мълчаха. Пък те бяха от неговата дружинка.
А и не се знае защо е решила да влезе в този образ, може Кирил да я е нареждал при някакъв предишен пристъп на ярост, и да я е сравнявал с баба Яга. Много неща не са  напълно ясни при тези монтирани епизоди.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 17:03 от Mesmunda

# 1 332
И аз не мисля, че Ралица кой знае колко се е изложила. Пийнала жената, развеселила се, паднали  задръжките. Чак такава драма от страна на Кирил е прекалено. Въобще не знаем дали е всяка вечер.

Ето например Преподобната няколко седмици ни я даваха как маже с лъжица по едни камъни, малко потъка на стана, нещо уши на шевната машина, поплете малко и ние вече я смятаме за много работна, но лагерът на Живка я коментираха, че нищо не работела, никога не миела чинии, и да готви не са я давали. Все е хахо-хихи при мъжете и се чекне.

# 1 333
  • София
Там е работата, че за трети път дават Ралица пияна. Не е веднъж, не  е два пъти. А коментари за нея валят от всички посоко, включително Георги и Стефан от тяхната коалиция, ''че това е всяка вечер''

# 1 334
Да, точно на Мая Новоселска от "Улицата" и аз я оприличих.
За мен Ралица си остава най - премерения и възпитан човек сред жените, та дори с аристократично излъчване. Убедена съм, че има мъж до нея. Но той не иска публичност.

Общи условия

Активация на акаунт