Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 35

• 27 228
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
И аз го срещнах този Микел сред руски имена. За име на българче обаче, звучи като с правописна грешка. Варвара не ми е странно. Полската ми прабаба се е казвала така. Двете й дъщери бяха Мариана и Зинаида.
Фелина, сиреч котка. 🤔Няма лошо, хората може да са котколюбители.
Власислав, Павла и Иванжела обаче са ми любими. 🤕

Добавям Чавдара. Еми не го възприемам за момиче. 😑

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 20:16 от Atamagaokashii

# 271
Щото пък Чавдар е много хубаво за момче Mask

Аз имах съученичка Вержиния, не мине странно.Вержи я наричахме, момчетата, за да я дразнят ѝ казваха Вежди. Laughing

# 272
Лъчезара-МаринКа... Expressionless Първото ми е много на сърце, затова ми направи впечатление... На галено може да го съкратят на Ламаринка...

# 273
Коля - жена на средна възраст. Може би е трябвало да бъде женски вариант на Кольо, ама ...твърде несполучливо.
Мичел Мичев - сред финалните надписи на комиците.

# 274
Познавах момче Коля, набор 1970 г.май беше, българин, но може да е имал майка рускиня.

# 275
Коля е галеното на Николай в Русия. Иначе да, звучи гадно тук.

# 276
  • Най-красивата страна
Варвара е древно гръцко име и означава ,,чужденка.
Барбара е английския вариант.
На мен ми харесва как звучи,но не ми харесва значението
Има и светица с това име.
У нас също се е използвало,но вече е забравено.
Среща се в Гърция,Русия и бившите руски републики.
Руснаците използват много гръцки и латински имена-Анастасия,Наталия,Ирина,Марина,Евгения...а там сега са на мода славянските имена.

Родителско творчество
Ева Женевиев
Мария Алберта
Хейзъл Патриша
Джемиле Олга
Сафие Виктория

# 277
Ау че гадниии Grinning

# 278
Аз пък Варвара винаги го свързвам с местността Варвара, не знаех, че значи "чужденка".

# 279
  • Русия
И аз го срещнах този Микел сред руски имена.
Изобщо не е руско име. Нито веднъж съм срещала такова тук. Така биха могли да нарекат децата си местните мюсюлмани, но едва ли руснаците. Даже една певица (татарка по народност) си е нарекла дъщеря си Микелла. За всички, освен нея, звучи грозно и претенциозно. Rolling Eyes

# 280
От ТВ репортаж Карамфила Шилева, първото име не е странно, но е рядко, а в комбинация с фамилията(шиле), се сетих за шиле сред карамфили. Simple Smile

# 281
  • София
Алехандрина
Нидалина

# 282
  • Русия
Щелина

# 283
Вангелин Френгов, УНГ специалист.

# 284
  • София
Ей сега на един некролог прочетох името Десимира, родена 1934г. Явно и тогава са правили странни комбинации.

Латун с нормални български презиме и фамилия, човек на около 75 години, може би.

Общи условия

Активация на акаунт