💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 91 043
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 515
Едната полиглотка, другата хладнокръвна. 🤣🤣 Страшно е, ей.
Наистина крехкото его на Паулина я прави много податлива. Казаха ѝ, че е напълняла, и веднага се почна едно мятане на коси, скръстване на ръце... Много е явна горката.

Не съм за Мани, само да кажа. Но си личи кой е по-обигран в живота.

# 1 516
Е никой не може да ме убеди, че Мани е по-добра. Кога и беше мисия невъзможна пъзела, кога го нареди. Като ги даваха дъските, нейната 15-ка беше много далеч от мястото си. И хоп- готова. Ай сиктир. Да не говорим, че ако само едно число е разместено-няма нареждане.
Браво на Неделчо

# 1 517
  • London
Относно Вальо за мен си отпадна. Избърза, разконцентрира се....стават тия неща.

За пръв път ли ще има пирони?

# 1 518
  • София
Голям зор този сезон да има "разчистване на сметки"... Сеир да става.

# 1 519
Играта за дуел не е лоша в интерес на истината. Доста елементи има.

# 1 520
  • Испания
Паулина защо пуска тези пирги? За да си върти и тръска непрекъснато главата ли?

Да на правят изключение и да си ходят и двете!

# 1 521
Тупарев: Неделчо ще е пръв на пъзела, редил е много такива. А и няма да са му излишни грошове. Битка между Валентин и Паулина няма да е интересна, но Поли и Мани ще направят шоу. Значи дъската на Вальо трябва да я пипнем. Сори, Вальо, чао.

# 1 522
Хаха, малееее, егати играта, теглят шейна, коват дъски, стрелят с прашки, кофи на късмета, кубчета.. Laughing

# 1 523
Ами по-добре горилските звуци от вчера, отколкото грозното злобеене на Елизабет, при новината за отпадането на Вальо. Много грозно, много!
Мани обижда Поли на килограми.... Дано Поли я размаже с огромна преднина и я прати да си ходи в Меден рудник!

И аз съм така! За мен по-голяма простотия от това, което се случва в червеното племе няма.

# 1 524
Изобщо не съм изненадана от случилото се до тук. Игрите са режисирани - факт. Вальо не е атрактивен играч въпреки качествата си. А след заформената интрига Мани-Паулина, беше очакван двубоят между тях.
Да видим сега сценария Simple Smile

# 1 525
Недоумявам как жените го наредиха особено Мани, която е мега некадърна и на пъзели. 100% са я подковали предварително, само и само да гледаме сега женска злоба и да се хващат за косите.
Вальо да беше тренирал като изоглавен като Дечо, ама не. Човека разчиташе на интелекта си, а не на зубренето.
Жалко, още не мога да повярвам.
Ново дъно на продукцията този сезон!
Дяволо , то днес кой зачита интелект ?
На фокус са простотията , тялодаване и пари . Хора като теб , са все по-малко харесвани ... Аз пък те харесвам като човек , като анализатор и изобщо ... Бих искала, повече ЧОВЕЦИ като теб.

# 1 526
  • Брюксел / София
Гредите трябва да са с цвета нагоре. Мани какво прави?!

# 1 527
  • София
Добре, доста компоненти... Не е като редене на плочки.

# 1 528
  • в моя гьол
И що сега мълчат и не казват на Мани, че дъската и е обратно, а не с боята нагоре?
Редактирам: АААааа сетиха се.
Не, че съм за Мани, все ми е тая коя ще отпадне, обаче сеирджийската ми душица иска МанитУ да отвее ПолитУ ей тъй за интригата Smiling Imp

# 1 529
  • Испания
Мигла не тича, а подскача.

Боже, каква игра за жени! Това само нашите могат да го дадат.

Общи условия

Активация на акаунт