💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 811
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 710
Никой не може да ме убеди, че е по възможностите на Мани и Паулина да наредят този пъзел преди Валентин!

# 1 711
  • София
Поредната долна манипулация.
Аз нямам много опит с пъзелите, но според мен тези логически задачи следват някакъв алгоритъм и когато нещо се бъгне в самия алгоритъм, то не е ли логично, да няма решение? Нещо като вирус за дадена програма.
Според мен е напълно логично това което се пише тук, а гледам има примери и в уикипедия, че някои пъзели нямат решение ако редът бъде нарушен, действа се антисистемно един вид.
Но в случая дори няма значение, защото ако на Вальо все пак е имал решение пъзела, то със сигурност са му трябвали много повече ходове. Примерно, 50 хода за единия, 150 за другия.
В заключение,
защо няма нито един кадър на пъзела на Вальо?
случЕйност? Не мисля!

# 1 712
"Пипнали" са дъската на Валентин. Искали са цирк Мани-Паулина.

# 1 713
"Пипнали" са дъската на Валентин. Искали са цирк Мани-Паулина.
О, и го получиха!

# 1 714
Един достоен завършек на ерата Мани.

# 1 715
Не бях прав, че винаги може да се нареди този пъзел.
Ето онлайн програмка, където можеш да въведеш числата и да видиш решението, ако има такова.

Комбинацията на последен ред 13 15 14 <> е нерешима.

Ако са разменени плочки 14 и 15 пъзелът не може да бъде решен.

Цирк...

ВАЛЕНТИН ГО ПРЕЦАКАХА ОТ ПРОДУКЦИЯТА, ДЪНО СА ПРОСТО !!!

# 1 716
  • София
Руснак /според неговите думи/, роден в Казахстан и чалгар по душа.

Скрит текст:
Кой го е накарал да излъже в синхроните, че за първи път стиска палци на Мани и наистина очаква тя да се върне? За пореден път Андрей си противоречи и то за глупости.

# 1 717
  • Берлин
Беше толкова грозно и пошло днес, че дори не се изкефих, че манка е вън.
Единственото хубаво нещо-спойлерът беше фалшив и се надявам и този за крайния победител ( от когото ми се повръща) да е също грешен

# 1 718
Не се бях замисляла дали има ненаредима комбинация, защото на правилно нареден пъзел съм размествала две блокчета, но вярвам на написаното в Уикито. В такъв случай състезанието е върховната манипулация и последният кадър с разместените само 14 и 15 е абсолютно доказателство, защото тази подредба на Валентин съвпада с невъзможната подредба от Уики. Ма дреме им на продуцентите... Някой може ли да им държи сметка?

# 1 719
Тази вечер се чудех коя ми е по-противна - Мани или Паулина. На Мани нивото всички го знаем, проста, нахална и манипулативна.Но Паулина с този фасон и заявка, че е нещо повече дори от английската кралица и всеки е длъжен да и слугува и угажда, много ме дразни.
Колкото и саката да е Мани, щеше да се изкефя да натрие носа на образованата, възпитаната полиглотка Поли;)

# 1 720
И пак да питам защ0 на всички главоблъсканици им викат пъзел?
За мен всички такива игри трябва да   са обявени и показано предварително и с равен старт . Миналата година признаха за нареден сбъркан пъзел , та затова тази са се подсигурили  да не дават на зрителя да гледа и да ги хване.Аз поне не видях дъската на Вальо.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 08:40 от vvi

# 1 721
  • София
Ами ето, значи логическото мислене е правилното винаги. Благодарности на Бенгън за линка.
Не съм експерт на пъзели, но ако помисли човек логично, пъзела за да бъде пъзел трябва да има начало, среда и край. И определен път по който да го решиш. Както е с писането на програма например.
И ако този път бъде нарушен предварително, то няма как да стигнеш до края.

Жалко.

Голям потенциал има това предаване, но не с тези престъпници начело.
Как може да съм бил такъв загубеняк и да се паля толкова много в сезони 1 и 2 за Юлиян и Ваня, че и за племена и пр. като през цялото време всичко е било една голяма манипулация.
Права беше Смайли, че още тогава ме беше предупредила, явно познавайки си хората, ама ей на, пусти наивитет...

# 1 722
  • Испания
Руснак /според неговите думи/, роден в Казахстан и чалгар по душа.

Скрит текст:
Кой го е накарал да излъже в синхроните, че за първи път стиска палци на Мани и наистина очаква тя да се върне? За пореден път Андрей си противоречи и то за глупости.

Човек може да си направи извод за него.

... на образованата, възпитаната полиглотка Поли;)

Мисля, че тази информация, дошла от самата нея и повторена многократно, не трябва да се приема за чиста монета.

Много обичам, когато някой крещейки обяснява колко е образован и интелигентен.

# 1 723
Май само в играта с колелото на смъртта (или както там му викат) продукцията не е била намесена. Всичко останало е яко нагласено.

# 1 724
  • Испания
Благодаря на  precious*     за информацията, разкриваща измамата на продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт