💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 12 (14.11. - 21.11. 2021)

• 89 764
  • 1 990
  •   1
Отговори
# 1 770
Когато числата са на дъската
1   2   3    4
5   6   7    8
9   10 11 12
13 14 15  <>
както и да ги разбъркаш после винаги има решение. Защото винаги се достига до тази оригинална комбинация, просто въпрос на количество стъпки до нея.

Обаче ако дъската изначално е с разменени места на 14 и 15 както при Валентин
1   2   3    4
5   6   7    8
9   10 11 12
13 15 14  <>
после както и да ги разбъркаш и както и да ги редиш няма да има решение. Защото винаги се достига до тази оригинална комбинация.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 03:10 от Bengun

# 1 771
  • earth
Не може от разпределение, което е решимо да се стигне до разпределние, което е нерешимо, защото ходовете са обратими.

Т.е. ако в един момент задачата е нерешима, то тя е била нерешима от самото начало.

# 1 772
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах последните 2 епизода и тъй като не бях чела спойлери(освен,че Паулина побеждава Мана) бях хем радостна за Неделчо,хем тъжна за Вальо.Въобще не го очаквах за Валентин наистина.

И аз много се изненадах,че не може да реши този пъзел,влизам тук да наваксвам с 30 страници нови мнения и виждам,че обсъждате поредната грозотия с изманипулирани игри от Продукцията.Докато гледах,дори не се замислих за момент,че Продукцията може да се е намесила.
Крайно време е да им отнемат лиценза.Толкова много подобри предавания съм гледала,такива лъжи и нагласени битки никога не съм виждала.

# 1 773
Браво момичета, нe мога да повярвам, че продукцията може да даде нерешим пъзел.
 Това е толкова неспортменско.

А за Поли и реакцията й към Мани - при условие, че някой ви обижда за кг, гърди и ви нарича парцал, вие бихте ли си замълчали - аз не бих. Напротив много хубаво я постави на мястото й. Да Мани миглопластиката й е постижението в живота.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 06:19 от bonbonka6

# 1 774
Прецакаха момчето. Явно този който е размесвал плочките, не го е правил с плъзгане ами ги е вдигал и слагал както му падне.

Ето, ако някой успее да го реши значи и Вальо би могъл. С една дума - никога!
https://www.sfu.ca/~jtmulhol/math302/applets/15-14-problem/15-14-problem.html

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 06:17 от ESPACE

# 1 775
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не е както му падне,това е целенасочено с цел Валентин да отпадне от игрите,защото е скучен и не прави сеир.
Очаквам другата седмица поне 2 игри с пъзел.Направено е така,че сега да е ред на Сините да ходят на елиминации.

Дано им вземат лиценза.Това е подигравка с играчи и зрители.

# 1 776
  • София
Колко ли са му платили на Вальо да загуби на тоя пъзел... Тц тц

Аааа, поправям се. Сега ми светна, че са му дали по-скапан пъзел. Язък. Харесвах го. Добре, че поне Поли опука онова плашило.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 09:59 от Dagny

# 1 777
  • София
Ние тук все се възмущаваме от очеизваждащитв манипулации на продуцентите и говорим за отнемане на лиценза им, но аз се питам къде са Нова Тв? Как може да ги оставят да уронват така престижа на телевизията? Защо от там не се намесят? Пълно безобразие.

# 1 778
Някой направил ли е скрийншот на масата на Валентин ?

# 1 779
  • София
На Валентин 100% му се падна нерешимият вариант с 13, 15, 14 на последния ред. Супер ме е яд ако е така, защото иначе щеше да е първи. Той пръв извика, че е готов, но според мен си видя последния ред и се впусна в безмислено движение на квадратите. Аз имам игра със слайд пъзел на телефона и ми е дава често нерешимия вариант, който всъщност има решение ако се нареди с празен квадрат на първия ред, преди 1.
Много ме е яд за Вальо:( и аз бих искала скрийншот на неговата дъска.

# 1 780
Взимам си думите назад за пъзела! Наистина имало нерешими комбинации! Тук вече продуцентите направо се оляха! Вальо на практика спечели, а те го отстраниха - това е супер нелепо, нечестно, непрофесионално и каквото искате там го наречете!

И всичкото това да гледаме сеир между Паолина и Мани! Сигурно и за това измислиха да номинират двама - за да може Паолина да излезе на сцената! Започвам да мисля, че на някои хора им казват и за кого да гласуват!

# 1 781
  • София
Мани и Паулина са си лика-прилика - и двете са достатъчно злобни и заядливи и затова разговорът протече така между тях - взаимни обиди. Мани го играе безпардонна, но тя е свикнала на такава реакция, доста е преживяла в дома, а Паулина не може да се контролира и отвърна на обидите.
Поне Неделчо си каза, че и друг път е решавал такива пъзели и знае алгоритъма. Тук който знае алгоритъма, той печели. Съмнявам се Мани да го знае, подозирам, че са й подсказали или е бил по-лесен вариант нейният. Трябваше да са еднакви стартовите варианти.
И искам да кажа нещо в защита на Мани - загледах ги жените как са облечени на битките откъм чисто удобство  - Мани веднъж се направи на интересна в резиденцията с онова облекло и поведение на съблазнителка, но на битка винаги съм я виждала с потника. От другите жени повечето все бяха по бански, което смятам за чиста суета и не вярвам така да им е по-удобно. От мъжете май Андрей също все го виждам облечен. Да речем, че като плуват са по бански, но в повечето игри нямаше плуване, а жените все се фръцкат по бански, а мъжете голи до кръста.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 12:08 от Andariel

# 1 782
Венсеремос!
Преди повече от два месеца, на 7-ми септември, започнахме с подписка за отстраняването на Мани.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1331555.msg43426623#
Подписката се разрасна до национално движение "Манете Мани".  Simple Smile
Борихме се, борихме се, бяхме на косъм, но накрая успяхме!
Честито!
Аз съм на Бейлис.

# 1 783
Има по-горе screenshot само на последните два реда. Прави впечатление как умишлено не се излъчва целият пъзел само на Валентин, подбирани са негови кадри в близък план без дъската. Един единствен път сглупиха да я покажат, от което се вижда, че пъзелът е нерешим.

И така дойде честният Валентин от страната на джентълмените, който винаги играе fair в БГ, за да бъде прецакан в национален ефир от ИВ.

# 1 784
  • Пловдив
Продукцията е разчитала на това, че Вальо няма как да нареди пъзела, ще остане последен и няма да се разбере, че пъзела е нерешим.
Много съм разочарована от поредната гавра, при това с човек като Вальо, който наистина не го заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт