Професионални серии за коса- тема 152

• 48 635
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Момичета, имам нужда от съвет какво да си взема за суха и обезцветена(вече червена, от почти черно коса). Взех Лореал Липидиум новата серия, но не съм доволна като преди. Трябва ми нещо, което да преобрази сухичка и изсветлвна коса, дайте някакви насоки, защото се чудя коя терапия ще ми помогне, много гледах, но не  мога да си избера.
Косата ми е гъста, плътна и чуплива.

Много зависи от бюджета.... В ниския ценови клас Олиесета е доста добър вариант. Аз лично много харесвам и аргановата серия и тая с Камелия. Филърът им също е добър продукт за блондирана коса. Напура С9 маската както и ампулите са вариант за щадящ вариант за вкарване на протеин.
 Иначе и Терапист и Джойко,които постоянно се препоръчват ще са добре.

Виж и серията C9 на Напура.
И аз ползвам сега за разнообразие от хидратиращата на Ланза тази серия и съм доволна. За цената резултатът е много добър.

Мислите ли, че мога да хидратирам с преуош Еластисайзър Philip Kingsley преди да ползвам тази кератинова серия? Питам, защото четох в една статия, че хидратация преди кератин не е добра идея. Нищо не разбирам от реда на ползване.

Напура С9 е протеин и то сериозен. Нормално е ако дълго време е ползвана само Moi Moi на Lanza в момента косата да обожава протеин. Внимавайте обаче с баланса. Да хубаво е веднъж седмично да правите еластисайзър и след това да миете с Напура Ш и маска.  Еластисайзърът е преуош и той не влиза в правилото протеин-хидратация. След него така или иначе миете с шампоан в общия случай. Аз така си пазя баланса.

# 496
Момичета, имам нужда от съвет какво да си взема за суха и обезцветена(вече червена, от почти черно коса). Взех Лореал Липидиум новата серия, но не съм доволна като преди. Трябва ми нещо, което да преобрази сухичка и изсветлвна коса, дайте някакви насоки, защото се чудя коя терапия ще ми помогне, много гледах, но не  мога да си избера.
Косата ми е гъста, плътна и чуплива.

Много зависи от бюджета.... В ниския ценови клас Олиесета е доста добър вариант. Аз лично много харесвам и аргановата серия и тая с Камелия. Филърът им също е добър продукт за блондирана коса. Напура С9 маската както и ампулите са вариант за щадящ вариант за вкарване на протеин.
 Иначе и Терапист и Джойко,които постоянно се препоръчват ще са добре.

Виж и серията C9 на Напура.
И аз ползвам сега за разнообразие от хидратиращата на Ланза тази серия и съм доволна. За цената резултатът е много добър.

Мислите ли, че мога да хидратирам с преуош Еластисайзър Philip Kingsley преди да ползвам тази кератинова серия? Питам, защото четох в една статия, че хидратация преди кератин не е добра идея. Нищо не разбирам от реда на ползване.

Напура С9 е протеин и то сериозен. Нормално е ако дълго време е ползвана само Moi Moi на Lanza в момента косата да обожава протеин. Внимавайте обаче с баланса. Да хубаво е веднъж седмично да правите еластисайзър и след това да миете с Напура Ш и маска.  Еластисайзърът е преуош и той не влиза в правилото протеин-хидратация. След него така или иначе миете с шампоан в общия случай. Аз така си пазя баланса.
Принцеса, може ли да те помоля за мнение в тази връзка, след Олаплекс 3 с какъв шампоан е добре да се измие и какви маска/балсам след това?

# 497
Еластисайзърът е преуош и той не влиза в правилото протеин-хидратация.
Много благодаря! От блога "моите мании" научих за грижата за скалпа, взех си Анаген и друг ампули, спря ми косопадът - и винаги научавам от теб полезни неща.

# 498
Еластисайзърът е преуош и той не влиза в правилото протеин-хидратация.
Много благодаря! От блога "моите мании" научих за грижата за скалпа, взех си Анаген и друг ампули, спря ми косопадът - и винаги научавам от теб полезни неща.
Много интересно ми звучи този блог. Може ли лиНК?

Момичета, някой ползвал ли е тази маска за скалп и струва ли си цената?

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 17:01 от OliaMirchovska

# 499
  • Някъде там
Искрица не съм ползвала Кундал,но съм чела доста ревюта специално за тези шампоани и балсами.До сега не съм попадала на отрицателен отзив.В корейските продукти винаги има силикон,както и във всички профи продукти,то си е нормално,особено за третирани и изтощени коси.Съставът изглежда доста добър,аз не виждам нищо което да ме спре да ползвам балсама.Единствено количеството ме спира да поръчам и аз,500мл ще ми се увидят при моите наличности.
Ползвам много продукти на корейците, за кожа и коса и мога да ти кажа,действай смело,ще ти харесат.
Благодаря.
Днес го пробвах и много, много ми харесва усещането на  косата ми.
Плътна , подредена и с блясък.В същото време е много мека.
Мъжа ми каза,че косата ми е супер мека Simple Smile

# 500
  • Варна
Линк няма защото на модераторите не им харесва блогът Grinning и са го обявили за реклама на един Бог знае какво. Напиши в Гугъл моите мании и ще ти излезе. Не,че скоро съм писала там,а има започнати сигурно 10 статии Grinning,ама напоследък са ме налегнали други мании и така.....

OliaMirchovska
Olaplex 3 също е преуош така,че за него важи същото като за Еластисайзъра. Имаах го едно време,но не ме впечатли особено и не съм го повтаряла. Предпочитам профи терапията 1 и 2.  Скоро се сдобих и с профи маската 4 в 1 https://makeup.bg/product/586734/.....Ще кажа,че е изключително добър продукт. Все още я тествам. До тук 4 поредни пъти я ползвам с различни шампоани и финиши и това,което се получава ме впечатлява всеки път.
Много приятен,икономичен продукт с ароматът на Олаплекс 6.

# 501
Joico в beautymall са намалени с 30% и се връзват приятни цени Simple Smile

# 502
Момичета, този серум за обем на ГГ (розовия) на мокра коса ли го нанасяте, че съм индианец и чета, чета, ама не схващам?

# 503
Момичета, този серум за обем на ГГ (розовия) на мокра коса ли го нанасяте, че съм индианец и чета, чета, ама не схващам?

Да, на мокра, иначе седи на клечки и кофти, ако е на суха.

# 504
Здравейте, от форума бях прочела за маската Kallos KJMN маска за слаба и увредена коса с кокосово масло, хиалуронова киселина и колаген и при мен също наистина има ефект и само от 1 ползване. За сравнение - от балсамите, които съм ползвала (малко видове, но все пак) нещо не виждам ефект при мен.

И един въпрос - от тази маска (също и другите маски) и от кератина и колагена, ефекта временен ли е както с балсам или косата наистина е подобрена трайно?

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 20:48 от fsyyy

# 505
Arlina, благодаря!

# 506
И на мен ми възникна въпрос относно серума на ГГ. Аз също го нанасям само на влажна коса, за да не се получава споменатия ефект, но съм свикнала попринцип всеки ден да използвам продукт за скалп. Удачно ли е да се използват някакви ампули или други спрейове на сух скалп в дните, когато не измиваме косата.

Скрит текст:
Днес бях на фризьор и съм силно разочарована за пореден път. Фризьорките, на които попат последно време имат познания колкото консултантките от ЗР.
Освен това днес беше такова скубане и дърпане, че ми беше адски неприятно. Вече ходя с нежелание.
От както се помня посещавам само Stephan, но фризьорката, с която бях свикнала е в майчинство и последната година се лутам при други фризьори от франчайза. Ако няма да е спам бих се радвала на препоръки ( може и на ЛС ). Търся си фризьор само за подстригване и сешори.

# 507
И на мен ми възникна въпрос относно серума на ГГ. Аз също го нанасям само на влажна коса, за да не се получава споменатия ефект, но съм свикнала попринцип всеки ден да използвам продукт за скалп. Удачно ли е да се използват някакви ампули или други спрейове на сух скалп в дните, когато не измиваме косата.

Скрит текст:
Днес бях на фризьор и съм силно разочарована за пореден път. Фризьорките, на които попат последно време имат познания колкото консултантките от ЗР.
Освен това днес беше такова скубане и дърпане, че ми беше адски неприятно. Вече ходя с нежелание.
От както се помня посещавам само Stephan, но фризьорката, с която бях свикнала е в майчинство и последната година се лутам при други фризьори от франчайза. Ако няма да е спам бих се радвала на препоръки ( може и на ЛС ). Търся си фризьор само за подстригване и сешори.
О дааа, аз си ползвам всеки ден нещо, особено когато тръгне сезонния косопад. Стига да не ти натоварва скалпа - супер. Има си продукти, на които са им точно такива инструкциите за употреба като Аминексил на ЛП и Сериоксил. Аз и гела на Давинес успешно клепам всеки ден без никой от трите да ми омазнява излишно. Виж с ампулите Денсифик не се разбрахме... ГГ интенз също идва тежък, а Нуминокс направо ми съсипва скалпа, още се чудя какво да го правя...

# 508
Колко сме различни … В момента се боря с косопад, но възникнал от дефицит на желязо. Слава Богу имах много коса и не е плашеща гледката отстрани, въпреки че загубих значително количество. Взех си спрей Нуминокс, ампули Стамиген, шампоан Анаген и гел на Давинес. Нищо друго досега не ми е пресушавало скалпа така брутално, както последното. Пълен ужас! Поръчах и серум на GG, но в intense вариант. Там ми е надеждата, защото видях отблизо колко бързо помогна на моя приятелка.

# 509
  • Varna
Кой е серума на GG?

Общи условия

Активация на акаунт