Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 67

• 84 615
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ако слагаш много продукти, то термото тогава може да ти е течно, в спрей, за да не утежнява допълнително. Аз си слагам на бретона , когато искам да го оправя с пресата, ако е застанал нощес на криво и не ми го омазнява допълнително.

# 661
Косата ми е мазна и също слагам протoкол като на ~Etoule~ и не се омазнява повече от обичайно.
Боядисвам корени в цвят 5.0, който си е моят собствен.
Откакто се грижа така за косата си, виждам коренна разлика в нея.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 14:07 от ДХ3

# 662
От 4 на 10 😳...това обяснява всичко т.е. каквото и да и сложиш всичко ще поеме😀
Чудесно е , че си постоянна в грижите, но от същите друг надали има и наполовина нужда.

# 663
Всички тези продукти, копират ламиниращата вода на Керестаз. Но са дрогерийни продукти и ги представят по опростен начин.
За мен това не е маска, без значение как го водят.
При мен къпането по принцип освен шампоан+маска+ балсам/или в случая тази течна маска, включва и преуоши и грижа за скалпа и финиши, термозащити...и последния да затвори вратата. Joy
Грижа се фанатично за косата си, понеже естествения ми цвят е 4-ка, а пък я поддържам на ниво 10-ка и е дълга и гъста. Това  си иска определени усилия и време.

Аз минавам с арганово олио преди измиване (държа го около час-два върху цялата коса, веднъж на седмица или веднъж на 2 седмици), измивам корените с шампоан за себорея (Ducray шампоана е единствения, който ми помага, ползвала съм какво ли не), отмивам дължините от олиото с изчистващ шампоан на Uriage, слагам от 7-секундната или тази на Елсев и балсам за гъста, боядисана коса на Wella, от професионалната им серия. След измиване, на влажна коса слагам Olaplex no7 bondng oil и leave-in conditioner на Елсев, от същата серия за дълга коса като Wonder Water-a. Косата ми започва да има наченки на омазняване на 5-6 ден, но аз така или иначе мия веднъж на 5 дни.

Маска използвам веднъж на високосна, просто нямам нужда.

# 664
  • Deutschland
Задава се нов вид от 7секундните на Глис

# 665
Харесвам термото с изглаждащ ефект на Ecru, но е скъпо и го взимам винаги ва промоция, дори да не ми е свършило. Така приятно мирише на бяла орхидея и ванилия, не утежнява и не лепне. Аз суша само отдалече леко косата и после я оставям естествено да ми се навие на едри масури.

Евтин продукт, от който съм доволна е пяната за измиване на лице на ейвън с върба. Така бързо сваля грим и е нежно за лицето

# 666
И аз намерих такъв продукт, чак му се радвам.
Турски шампоан  Dr. Lory в BulMag за нещо от парядъка на 2,60. Не го бях виждала до скоро и реших да го взема за проба.
Аз и половинката ми сме доста приятно изненадани - създава хубава пяна, отмива добре, без да премива и пресушава косата има слаб аромат и същия ефект като малко по-скъпите шампоани.

# 667
Някой с впечатление от този серум?

# 668
Мисля, че е хвалено много пъти, но да кажа за любимото ми червило напоследък — Catrice Matt Pro-Ink. За цената си е просто прекрасно, издръжливо, не изсушава, комфортно, лесно се нанася. Моят цвят е в нюд-розово — 050.

# 669
Момичета,какъв термозащитен крем ще ми препоръчате? Косата ми е суха и къдрава?

# 670
  • Deutschland
Много е хвален хидратиращия с алое на Гарние 10 в 1.

# 671
  • При децата ми
Момичета, препоръчайте маска за суха, боядисана коса. Ползвам предимно на "Лореал" и съм доволна от тях, но искам да разнообразя.

# 672
На Тресем са доста добри

# 673
  • При децата ми
На Тресем са доста добри

Благодаря, но аз не останах доволна от тях.

# 674
  • Deutschland
Gliss kur еднократните. Черна препоръчвам. Уникални

Общи условия

Активация на акаунт