Пъзели - 34

• 26 552
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
  • София
аз и съм си платила доставка 2.99 лв Grinning Затова сега ще имам 5 лв да си харча ахахах, значи към 2 лв джакпот за мен - забогатях!

# 286
  • София
Аз имах забавяне на първата доставка преди Черния петък, от Спиди, доколкото се ориентирам. Не се разправях, откъде да знам, че ще получа петарка Laughing Сега трети ден поръчката ми е "подготовка за спедиция", но датата за доставка е 2-3 декември , а и аз не бързам.
Тони, ти защо си платила доставка, не си имала 29 лв поръчка ли?

# 287
  • София
Ахахах, аз нямам представа как някой успява да поръча под 29 лв от Озон Grinning Но за последните две поръчки си плащам доставка.

# 288
Моите поръчки от този черен петък и от предния пристигнаха. От този за 3-4 дена.

# 289
И моята поръчка се позабави, но аз и не бързам, утре трябва да пристигне.
Иначе идвам с щура идея. Някой беше публикувал това и сега като го постнаха в българската група се замислих.

Коледен календар, но не с отделни малки пъзели, каквито съм виждала, а всеки ден по една секция от голям пъзел.
Мен картинката на този не ме вдъхновява, а и сигурно би било скъпо да се набави и ми хрумна идея, че можем и сами да си направим такова нещо. Купуваме пъзел, нареждаме го и след това го разделяме на части и прибираме в индивидуални кутийки. Кутийки все ще се намерят, може и сам да си направи човек. Само че би било малко скучно да си наредиш пъзела веднъж и после пак. Затова ми хрумна, че бихме могли догодина да го организираме помежду си както размяната тази година. Един купува - нарежда, разделя в кутийки и го изпраща на друг, който ще си има коледен календар. Малко по-времеемко е, но бонусът е, че и двамата човека ще могат да го наредят. Ако на някой му допада идеята може да организираме нещо догодина. Не е нужно и да са много хора, достатъчно е да се групираме по двойки.

# 290
Бухтичка, много добра идея! Живи и здрави догодина!
Моя син си поръча един под 29 лв и го получи с безпл. доставка ( в прованса). Той е група злато, не знам дали има значение.

# 291
  • Варна
Супер идея, навита съм! Може пак да го направим с три желания и томбола, но малко по-рано за да успеем с всичко до Коледа!

# 292
  • София
......... Той е група злато, не знам дали има значение.

Чудя се какви са тези групи. Чак сега видях в озон, че съм група Бронз.

# 293
  • Варна
И аз видях, че съм Бронз. Има ли разлика в привилегиите на различните групи?

# 294
Аз съм сребро, ползвам 5% отстъпка от редовната цена.
При група злато мисля, че е 10% отстъпката, но нещо в сайта не намирам информация, кога ще я достигна?

# 295
Дава различни отстъпки според групата, но за доставката не мисля, че има значение. И аз съм злато, но си ме таксува под 30 лв.
Ето го линкът https://www.ozone.bg/help/article-23/

Сега като взема последната поръчка трябва да стана Платина 🙄

# 296
  • София, България
И аз съм Сребро, като да подчертая, че огромна заслуга за това имат поръчките на книжки на дъщеря ми.

Бройте ме с два крака и с две ръце за идеята с коледните кутийки, и аз ги видях в чуждестранната група и много се впечатлих. Също видях един уникален клип за японец как реди пъзели, като машинка е. От клипа си извадих заключението, че наистина май трябва да редя парчетата по цвят и после да ги подреждам едно до друго.

# 297
Дава различни отстъпки според групата, но за доставката не мисля, че има значение. И аз съм злато, но си ме таксува под 30 лв.
Ето го линкът https://www.ozone.bg/help/article-23/

Сега като взема последната поръчка трябва да стана Платина 🙄

Бухтичка, вижда ли се отнякъде натрупаната сума?
Да разбера и аз кога се очаква да мина в следващата група Simple Smile

# 298
Vox, не, аз сама си ги смятам, имам една бележка на телефона и добавям сумата като пусна поръчка.

Мона Лиза, дай го този клип, аз събирам идеи за по-бързо и ефективно редене…току виж съм се изложила по-малко на следващата Пъзелмания 😁

# 299
Бухтичка, благодаря Hug
Още 500 лв. и съм в група злато.

Общи условия

Активация на акаунт